Gå til innhold

j.w pepper

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av j.w pepper

  1. Heisann, jeg er en gutt på 16 år som går første året på vgs, og skal velge transport og logistikk videre og etter d tenkte jeg å ta yrkessjåførfaget, Hvordan virker det i forhold til sertifikater?! blir noe dekket? om når jeg går den retningen er d mulig å ta buss sertifikat før jeg er 21 år også?!

  2. Hei jeg sitter på msn og snakker med folk,,,, plutselig mens jeg snakker kommer kun skurrelyd og ingen snakking eller musikk,, lydnivået på msnèn viser som om jeg hadde snakt med full stemme,, alså fullt,,, jeg har prøvd forskjellige micer og det samme skjer,, men plutselig virker micen igjen bare så det er sagt, men dette skjer veldig ofte,,, jeg har lydkortet realtek ac97 audio, kan noen være så snille å forklare meg hvorfor og eventuelt hva jeg kan gjøre??

  3. eg gjer meg isje eg må finna ud ka an hette please kan noen finna det ud her er det eg vett: Coca Cola hadde en reklame med en dame som jobber på resturant. til slutt vil hun ikjke mer kler av seg klærna og går ut til den rulledøra der ser hun en annen mann som har gjort det samme.. etter det smiler hun ... please si meg hva den sangn hetter for den ruler. jeg husker bare "aha o yeah" osv.

×
×
  • Opprett ny...