Gå til innhold

Wallaboy

Medlemmer
  • Innlegg

    80
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wallaboy

  1. Hei!

    Er som emnet sier på utkikk etter en bærbar datamaskin til rundt 10-12 lapper.

    Maskinen vil brukes til både "business and pleasure", men vekt og mobilitet kan godt ofres for ytelse da jeg ikke vil flytte rundt på den så mye. Har sjekket litt rundt, men trenger litt råd og veiledning for å velge riktig. Takker på forhånd for gode svar og innspill!

  2. Tja....For PvP vil jeg være enig i at Survival har noen meget gode talenter. Skal du hovedsakelig spille PvP, er det nok veien å gå. På den andre siden vil du nok gjøre en god del mer skade med et MM-build, i allefall i PvE. Hvis du ikke har respeccet for mange ganger allerede, kan det være verdt å prøve begge deler 1 ukes tid.

  3. Mager tar igjen warriors lengre ut i spillet p.g.a +damage gear? Det er vel et vel etablert faktum at jo lengre ut i spillet Warriors kommer, jo mer damage dealer de p.g.a at Rage-generation scaler med gear(Fury vel å merke). Og hvis Warlockene deres ikke trenger å ta Hellfire-selvmord på Broodlord, så er de undergearet deluxe.

     

    For å ta ett eksempel på rogue og hunter DPS: Sist gang på Ebonroc lå en rogue på toppen, fulgt av 3 hunters. Og tanken på toppen av healinglista :!:

  4. Ja det er selvfølgelig rettferdelig at de som har minst å gjøre om dagene skal få all loot slik at det som kansje ikke kan komme hver eneste gang man skal til ZG/MC/BWL aldri får loot pga DKP.

     

    6219797[/snapback]

     

    Selv om du er sarkastisk, er jo det helt riktig. DKP viser hvor mye innsats du har lagt inn i guildets progress, og kan på mange måter virke som "lønn". De som jobber mest, får mest lønn, og kan kjøpe shiny epics. Og jeg fatter ikke argumentet med at de som ikke kommer til alle raids havner langt bak på DKP-lista. Hvis dere bruker ett bidding-system, pleier det å føre til at prisen på loot fyker i været, og da skifter det fort hvem som har mest DKP.

  5. I mine øyner er dette det mest retferdelige systemet. UTEN DKP kan du foeksempel gå glipp ac et raid til MC uten at du blir liggende timesvis bk alle andre i DKP.

     

    :)

    6218078[/snapback]

     

    Okay....Det strider vel mot all logikk? De som har vært på flest raids bør jo ha prioritet på loot? Systemet virker jo kjempe, og jeg er enig i at loot med fordel kan distribueres ved hjelp av Class Leader, men å si at dette er mer rettferdig, det sliter jeg med å være enig i.

  6. Jeg har ett ganske merkelig problem...Når jeg prøver å logge inn på ett forum, med ett passord jeg vet er riktig, kommer jeg kun til samme logon-screen når jeg trykker enter. Jeg har prøvd på alle forumene der jeg ikke automatisk logger inn, og det samme skjer der. Noen som vet hva som er problemet? Jeg postet det her, siden jeg ikke visste helt hvor det hørte hjemme og jeg har en svak mistanke om at det kan være IE sin feil.

  7. Er litt enig med posteren over. Mitt guild kom seg til Nefarian uten en eneste regel, eneste -dkp straffen gikk til en offiser fordi han kom forsent(de ville bare vise at det gikk an å få en straff). Nå har vi stranda på Neffy, og folk leaver guildet over en lav sko fordi hardcore spillerene gjør en stor innsats mens resten bare "følger med".

×
×
  • Opprett ny...