Gå til innhold

IkkjeOleJørgen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 081
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IkkjeOleJørgen

  1. Ser det er nevnt tidligere om vår kulturarv, jeg vil bare påpeke at kristendommen robbet dette land for vår fantastiske kultur med sine kristne korstog.

     

    Jeg misliker alt som avstammer ifra kristendommen, nylig har det vært nytt år og julefeiring - dette er to klart gode eksempler på hva som ble frarobbet oss.

     

    I mine øyne er det ulogisk at vi benytter den gregorianske kalenderen og at vi feirer Jul når vi gjør. Jeg skulle ønske at alle kriste helligdager ble byttet ut og vi ble heller tildelt mere ferie.

    Nyttår burde feires ved vintersolverv eller sommersolverv. Den hedenske julen vi feirer nå burde også flyttes til midtvinter som den dengang var i norrøne dager.

     

    http://no.wikipedia.org/wiki/Midtvinter

     

    Kultur og kulturarv er noe som sannelig utvikler seg, dog vil jeg gjerne hoppe to trinn tilbake slik at vi slipper å ha noe med den horrible Kristendommen å gjøre.

    • Liker 2
  2. Shots som alltid går ned;

    Kjøp Vodka (700ml) 3 poser med grønn DOC - ha DOC'en oppi spriten, man kan gjerne knuse den først slik at den løser seg opp fortere, snu på flasken et par ganger. (La flasken stå i 3-4 dager for full oppløsing)

     

    Dette fungerer med mange slag drops, som f.eks fisherman's friend, tyrkisk pepper m.m.

  3. Ikke bra... Er mange episoder der folk har fått strømgjennomgang uten å ha oppsøkt lege/sykehus for så å dø av hjertestans senere på kvelden/dager etterpå. Er en grunn til at det er en regel som sier at en skal legges inn til oberservasjon i minst 24 timer, sier legen nei så skal du ikke ta det som et endelig svar..

     

    Hehe, jeg fikk ikke noe valg. Jeg ville ikke på overvåkning men ble sendt med "tvang" :p

×
×
  • Opprett ny...