Gå til innhold

slengpung

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slengpung

  1. Nå vet jeg ikke helt hvordan det er med Mac-er, men både de skjermene og bærbare ser ikke ut til å ha store muligheter for å bytte ut deler.

    De fleste bedriftsbærbare og i alle fall Dell har service manualer på nettet for nedlasting, så jeg kan skru opp hele min HP / Dell dersom jeg skulle ha behov for det og gjøre reparasjoner & oppgraderinger selv. Er det mulig med Macbook pro? Er service manualen tilgjengelig for sluttbrukerne?

     

    mister du ikke garanti hvis du skrur sjøl?? og nei.. er ikke mulig på pro´n.. derfor har jeg Applecare

     

    Du skal i allefall vite hva du driver med når du åpner opp en bærbar, uansett om det er en Macbook eller Dell maskin. Jeg synes det er rart at bytte av disk og ram skal være tungrodd på en Macbook, når det tross alt er samme HW over hele fjøla.

     

    Lenovo har sin onsite hvis noe skulle skje. Samme som AppleCare, men de kommer hjem til deg. Dell har samme greia de også. Mener HP stiller i samme klasse.

     

    Men: du bryter ikke garantien på en bærbar om du monterer mer minne eller bytter disk. Du bryter garantien om du derimot bytter skjermpanelet f.eks.

     

    ok..

  2. Nå vet jeg ikke helt hvordan det er med Mac-er, men både de skjermene og bærbare ser ikke ut til å ha store muligheter for å bytte ut deler.

    De fleste bedriftsbærbare og i alle fall Dell har service manualer på nettet for nedlasting, så jeg kan skru opp hele min HP / Dell dersom jeg skulle ha behov for det og gjøre reparasjoner & oppgraderinger selv. Er det mulig med Macbook pro? Er service manualen tilgjengelig for sluttbrukerne?

     

    mister du ikke garanti hvis du skrur sjøl?? og nei.. er ikke mulig på pro´n.. derfor har jeg Applecare

  3. Liker ikke at man ikke selv har kontroll over datamaskinen sin, og at man ikke har frihet til å gjøre hva man vil med den. Derfor vil jeg ikke eie en Mac.

     

    sånn skal det sies.. mye pisspreik om at mitt system eller pc er best etc :) bare smooth å teste ut alt mulig shit da.. begynte med texas instruments i 88.. laget mitt første prog 12-13 mnd etter det, med hjelp av en jævla bra basic code bok... så ble det en 64 og så en 128.. (for dem som vet hva det er) hehe amiga 500 og ikke langt etter amiga1200 med påfølgende suksess i amiga scenen.. så begynte pc "era"n .. 486 og videre helt til i dag.. nå tester jeg ut en macbook pro til 25 lapper.. tok med det meste uten SSD når jeg først skulle ha en.. og ja..encccc FORNØYD:) og pululf.. helt enig med deg at du har meget begrenset kontroll på maskinen.. Men akkurat nå, så koser jeg meg med og utforske macintoshen .. tenkte til og med å code litt..:)

    code/gfx/music =

  4. fra thadon:r

    #

    Jeg ville av prinsipielle grunner aldri eid en data basert på mac\apple.

     

    Men jeg er ikke helt blind, jeg kan se hvorfor folk velger å kjøpe det, uten at jeg har så mye kunnskap om mac så "fungerer" det jo, men det er jo en grunn til.

     

     

    fra meg: driver og tester macbook pro nå.. ja. og win7 pvn som jeg bygde for noen mnd siden står egentlig bare der.. blitt litt solgt da for dette merket.. noe jeg bare hadde ledd av for noen år siden.. men er lov til å prøve ting.:) men hva er den ene grunnen din?

  5. Fra Rafa :Det er så sørgelig og se hvor gammeldagse mac brukerne er. Hvilket operativsystem fra window prøvde dere sist? Windows 95?. Om du har en maskin med vista/W7 opplever dere ikke kræsjing, bios feil, etc. Windows har forbedret dette for lenge siden og til og med bestemor kan klare å oppdatere sin windows maskin uten min hjelp.

     

    Nei, dere må finne på nye unskyldninger og måter en windows maskin kræsjer og går ræv nå. Jeg føler alt dere sier tilhører 2001.

     

    Fra mæ:

    hey bitch.. konverterte nettopp fra w7 til macbook pro.. var vel mere for å prøve.. og nå er jeg solgt.. alt jeg har å si..

  6. bygge en ny en nå.. mest for gameing til CSS, FSX og kanskje litt BF3 når det kommer.. Burde ikke det funke greit.. ny skjerm kommer litt senere. (dell 19 tommer nå) Har litt lyst til og teste overklokking.. får se :)

     

    -ASUS VGA-Card Radeon HD4870 512MB PCI-E 2xDVI HDMI HDTV TV-Out

    -Asus P5Q Pro

    -Intel Core 2 Duo E8500

    -Samsung Spinpoint F1 1 TB

    -OCZ Solid State Disk Core V2 60 GB (system)

    -Thermaltake Big Typhoon

    -Corsair TWIN2X 6400C4DHX DDR2 4096 MB (2x2048)

     

    kabinett har jeg heller ikke bestemt meg for.. men muligens "Thermaltake Toughpower 750W" tenkte jeg til et evu. kab. Et kabinett bør også være piano svart)

    EDIT; kanskje denne https://prisguiden.no/product.php?productId=94033

     

     

    Håper på svar..

     

    PS: noen som vet eller tror at FSX kommer til å gli godt på dette systemet??

  7. så to kjerner og DDR2 vil ikke gjøre noe utslag på far cry 2 etc etc på full møkk??

     

    Trolig vil det gi litt høyere fps til lavere pris. Men vi vet vel litt for lite om hvor godt de har klart å utvikle spillmotoren til Far Cry. Crytek bruker ikke å være de beste i klassa på dette.

     

    jeg håper å kjøre FSX (flightsim) på fult. bad company og far cry 2 kommer til å testes ja.

    Så om jeg går til to kjerner og ddr2, så vil jeg ha bra fps og så godt som fullt trøkk på instillinger..!? hva med 64bit?

  8. stikker på ferie på lørdag.. Tenkte å smelle inn litt bestilling før jeg drar så jeg kan kose meg når jeg kommer hjem... Alle dere som har så peiling.. er dette greit!!

     

    Asus P5E64 WS Evolution

    Asus Radeon HD4870 X2

    Chieftec Turbo Series 850W

    Intel Xeon X3220

    OCZ DDR3-2000 SLI-Ready Edition 2048 MB (2 x 1024)

     

     

    når det gjelder ram. Så blir det litt mere senere tenker jeg.

    Alt dette ligger på rundt 10 - 11 lapper.. For det meste gameing med litt annet snacks.

    Håper på raskt svar

    takk

×
×
  • Opprett ny...