Gå til innhold

31137

Medlemmer
  • Innlegg

    272
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 31137

  1. Hei.

     

    Har søkt litt rundt, men finner ikke noe svar. Jeg trenger en router i leiligheten. Har 4Mbit inn, og det stort sett bare 2 PC'er som bruker nettet(1- mac og 1- windows).

     

    Jeg kan ikke se at jeg har noe behov for ekstrafunksjoner. Enkelhet er viktigst.

     

    Er det store forskjeller i kvalitet på de billigste routerne? Var innom netonnet ifm bestilling av noe annet pc-utstyr, og kom over en NETGEAR KWGR614 til 249,-

     

    Er dette bare dritt, eller vil noe slikt fungere?

     

    Hva vil dere evt anbefale til en billig penge?

  2. Dere som spiller klassisk, kan dere anbefale noe stykker jeg kan lære meg? Har startet på å spille etter mange år avbrekk så jeg er rusten, men holder et ok nivå(spilte vel 6-7år frem til jeg var 14-15).

     

    Gjerne med link til noter også ;)

     

    Har foresten et CLP230 som jeg spiller på for tiden. Godt keyboard, men er absolutt ikke det samme som å spille på et piano!

  3. Da har jeg plundret litt på pianoet den siste uke. Flere år siden sist! Letet fra noen gamle noter, men har ganske lite(samt at nivået mitt nå er MYE lavere enn tidligere).. Ballade Pour Adeline og Fur Elise var de eneste jeg husket.. Canon in D og Schindlers List Theme gikk høvelig greit, men jeg trenger flere sanger i dette nivået så jeg får litt mengdetrening. Noen som har noen gode tips(og gjerne link til noter ;) )??

  4. Da jeg endelig tatt ibruk min W880 jeg også. Stortrives med den forløpig. Savner kameralys/blitz, men det går bra.

    Når det gjelder tastene, så synes jeg de fungerer glimrende og jeg har ikke spesielt små fingre.

     

    Men har en liten irratasjon som sikkert kan fjernes. Har lest det et sted på forumet, men finner ikke igjen den posten. Det gjelder knappen ovenfor "tilbake"-knappen. Kommer ofte borti den når jeg har det travelt, og bruker den aldri. Er det mulig å endre den knappen til noe annet??

  5. Hei.

     

    Er på utsikt etter et nytt sett når som mine Koss UR-40 begynner å bli slitne. Trenger noe som er portabelt, da jeg hører mye på musikk når jeg er på farten.. Har eget headset til trening og slikt, så jeg trenger bare et skikkelig sett som fortsatt er portabelt. Prisklasse: under 2000,-. Noen gode tips? Har sett endel på Sennh. HD280 og 595, tenkte jeg skulle få prøvelyttet disse i uka som kommer..

  6. Hei.

     

    Har en TV inne til reperasjon hos et firma på Møre. TV'en ble kjøpt fra en kjent nettbutikk i januar og sluttet å virke i slutten av juli(defekt lampe). Etter å ha slitt med å få tak i noen hos nettbutikken, fikk jeg etter over en uke vite at jeg måtte sende den til firmaet på Møre.

     

    TV'en ble sendt 9/8 fra Trondheim. Etter jeg sendte fra meg TV'en, har jeg verken fått noe respons fra netthandelen eller tv-reperatøren. Har sendte endel epost(uten å få svar) og forsøkt å ringe endel ganger. Har hos både nettbutikk og reperatøren fått høre at de ikke sitter med detaljer i saken, og må ringe meg opp igjen. Har ikke blitt oppringt.

     

    Det har nå gått en måned, og jeg begynner å bli ganske lei mtp at dette er en tv til over 10000,- som jeg kunne tenkt meg å få tilbake. Det som er irriterende er at ingen kan gi meg noen status på tv, har ikke engang fått et servicenr!

     

    Har skummet gjennom forbrukerkjøpsloven, men er nok flere her som er mer lovkyndig enn meg. Hva skal til for at jeg kan kreve leie-tv?(Det ble avvist fra nettbutikken da jeg ringte de). Hva bør neste skritt for meg være?(Forsøke å heve kjøpet dersom jeg ikke får tilbake tv'en innenfor rimelig tid? Kompensasjon?)

  7. Ahh.. Da har jeg hørt litt mer av Brother Ali og må innrømme at jeg elsker musikken! "Forest Whitaker" og "Win Some Lose Some" har en beat og flow som gjør at jeg var solgt på runde nr 2 på mp3 spilleren..

    I tillegg så har jeg i dag begynt å like Jedi Mind Tricks. Hadde aldri hørt om de før jeg leste litt i tråden her..

     

    Her er min favoritt i sommer(selv om jeg skjønner lite av de rapper om)..:

    -wnwFJZyvPk

    Noen som har tips til andre artister jeg bør høre litt på? Digger beats alla de Brother Ali har i de to nevnte sangene, og generelt den typen hiphop med beats som preger musikken...

     

    Edit: Prøvde å fikse youtubelink

  8. Hvordan kan man se hvor mye klokken er på den saken? ^

    9067226[/snapback]

     

    Er ikke så viktig ;) Lurer jeg veldig, tar jeg frem mobilen! Går greit å se på klokken. Vet ikke hvordan det blir når man er dritings da men

     

    Swatch Irony er pen, men ikke akkurat det jeg hadde planer om..

  9. Hei.

     

    Ser etter en ny klokke for tiden. Casual, men er litt lei av "vanilge" klokker med lærreim. Trenger rett og slett en fresh sommerklokke som skiller seg litt ut..

     

    Har sett endel på Nixon Rotolog sine,

     

    NXROHWT.JPG

     

    448c_1.JPG

     

    Noen som har andre gode forslag i samme kategori og prisklasse (<200$)

  10. Å løfte lokket mot seg mens du ligger på bakken er vanskelig.

    Og løfte det fra seg er enklere?

     

    Hvis man skal løfte deg fra seg må man nesten ligge oppå lokket. Armen vår er bare rundt 1 meter.

    8721211[/snapback]

     

    Når man ligger på bakken, så vil jeg tro(han ikke mye erfaring med å løfte kumlokk, annet enn at jeg vet at de er relativt tunge) at det er ganske vanskelig å få lokket til å havne under seg selv.. Letteste er å løfte det til siden, nevnte aldri å løfte det fra seg.. Riktignok vil telekinese være det letteste, og der også er det mer fornuftig å løfte det vekk fra der han skal krype..

     

    Enda mer om kakerlakker(cp fra 9thwonders):

    In the episode in Question HRG has sylar in captivity and they have him pumped full of various drugs, and are given the instructions to keep him alive. Bring him back from the dead if need be. Well what I noticed last night was that there was a very large Cockroach wandering around Sylars cell. At first i thought this was just to demonstrate how dirty the cell was, but after the finale I'm thinking it has to do with our new villain.
  11. Mr. Linderman er sikkert faren til Petrelli-brødrene.

    8719896[/snapback]

    Har tenkt samme tanken jeg også, men ifl 9thwonders forumet så tjenestegjorde Mr.Petrelli og Lindeman sammen i Vietnamkrigen(i en av tegneseriene)..

     

    AUtfra episode 23 tror jeg noe drar en død Sylar ned i kloakken, siden han faktisk var død og det kommer en ny badguy/monster. Men akkurat den scenen irriterer meg litt, hvis det var selvforskyldt av Sylar. Hvis han åler seg selv bort til kumlokket, vil det være ulogisk å løfte lokket mot seg for så å krype over det for å komme seg nedi.

    8719657[/snapback]

    Er mye lettere å løfte lokket mot seg og så krype over det, enn å løfte det fra seg på strak arm.

    Men men.. er jo bare en detalj.

    8720382[/snapback]

     

    Nja, ikke enig. Siden han har fått et sverd trødd gjennom magen vil han nok slite litt med å reise seg opp på alle 4. Å løfte lokket mot seg mens du ligger på bakken er vanskelig. Derimot kan han jo ha bruk telekinese til å løfte lokket, men da igjen ville han løftet det en annen vei. Dersom dette er gjennomtenkt fra produsentene sin side, tror jeg noe dro ham nedi..

     

    Edit: Kjapt tillegg på Mr.Petrelli..

  12. Ahh.. Likte på mange måter sesongavslutningen ved at den ikke ble for overdramatisert. Er jo fortsatt mye cliffhangere, men det er jo bare bra. Nathan og Peter overlever visstnok, men jeg lurer mest på hva som skjer med Sylar. Jeg tror også at han kan bli en slags good-guy etterhvert, eller ihvertfall at han selv forsøker å være det(bare på sin måte). Dette er jo riktignok hvis han overlever! Utfra episode 23 tror jeg noe drar en død Sylar ned i kloakken, siden han faktisk var død og det kommer en ny badguy/monster. Men akkurat den scenen irriterer meg litt, hvis det var selvforskyldt av Sylar. Hvis han åler seg selv bort til kumlokket, vil det være ulogisk å løfte lokket mot seg for så å krype over det for å komme seg nedi. Det logiske hadde vært å løfte det til siden, men er sikkert bare en detalj jeg henger meg opp i, som faktisk ikke spiller noen rolle. Hvis jeg skal være fornuftig tror jeg Sylar forsvant nedi der kun for å ha muligheten til å hente ham tilbake senere. Hvem vet, kanskje slår Sylar seg sammen med han som er enda verre. Lurer på om den neste badguy'en bryr seg kun om heltene, eller om han også tar sivile...

     

    Men uannsett hva som skjer med Sylar, Zachary Quinto spiller jo rollen helt fantastisk, uten tvil den beste skuespillerprestasjonen jeg har sett på lenge! Kjenner det i ryggmargen i scenene med ham. Han ble riktignok litt for human når han møtte Ando i siste ep, karakteren ble litt mindre skremmende etter det.

     

    Noen som har fått med seg hvem som blir spesielle(får egenskaper)? Det er jo tydligvis genetisk, og som med f.eks Micah har begge foreldrene egenskaper. Er det nødvendig at begge foreldrene er slik for at avkommet skal få egenskapene? Har tenkt litt på dette, for det vil si at begge foreldrene til Petrelli brødrene har egenskaper. Vet Peter og Nathan hvem faren deres er?

     

    Sånn som serien har utviklet seg, håpte jeg at Peter skulle få en ustabil egenskap. Hvis ikke ville han bli uslåelig etter hvert som han fikk mestret de andre egenskapene.

     

    Gleder meg til sesong 2. Noen som vet noe mer om Heroes: Origin?

  13. Hei.

     

    Har lastet ned Ubuntu 7.04 og forsøker å installere det på min DellI6400 (1,83GHz Duo, 2gb minne og ATI X1400).

     

    Får opp bootscreen med diverse mulighet. Jeg forsøker her å velge "Start or install Ubuntu".

    Prosessen starter og det leses fra cd'en. Uten at installsjonen kommer skikkelig igang, så får jeg denne feilmeldingen:

    "Failed to start the X server (your graphical interface). It is likely that it is not set up correctly. Would you like to view the X server output to diagnose the problem." (Yes/No)

     

    Har prøvd cd'en på min eldgamle stasjonære (800mhz osv) og det funket helt fint.

     

    Noen tips. Har googlet litt, men finner ikke noe godt svar(kanskje fordi jeg ikke kan linux).

  14. Har fått bluescreen noen få ganger på min I6400 i det siste. Memory fail ettellerannet.  Noen andre som har vært borti dette? Noen som har erfaringer med hvordan dell er med tankte på garanti/ bytte deler? Det jeg egentlig lurer på er om jeg må levere inn hele pc'en, eller om jeg kun kan sende inn ram brikken.

     

    Har lest noe om programmer som sjekker etter minnefeil, noen som har link til noe slikt?

     

    8197933[/snapback]

     

    Jeg har også hatt samme problemet. Fikk slik blåskjerm hver 2-4 time i desember. Måtte reinstaller windows, og har funket relativt bra etter det(har hatt blåskjerm 2 ganger før i dag).

     

    Noen som har prøvd å lese av microSD-minnekort vha. microSD/SD-adapter i kortleseren på Dell 6400? Jeg prøvde det i går, men ingenting skjedde når jeg stappet den inn. Prøvde å tvinge fram en oppdatering av maskinvaren også, men det kom fremdeles ikke fram i utforskeren.

    8231626[/snapback]

    Sliter med SD-kort også jeg. Har vel kun fått lest av MMC kort. Tips mottas gjerne !

  15. Hei, jeg har ikke mulighet til å få eget nett der hvor jeg bor. En kompis som bor ca100-120m har nett og vi har blitt enige og at jeg kan koble meg til der hvis vi får det til.

     

    Han har nett fra NextGentel med en switch. Jeg har en Linksys WRT54 trådløs router med 2 PC'er tilkoblet.

     

    Vi trenger noe som overfører signalet fra switchen hans til min router.

     

    Noen som har en bra link?

     

     

    Mulig dette er almenn kunnskap og ligger på nett, men nettet jeg sitte på nå er så tregt at søking er tragisk...

  16. Hei..

     

    Har et ørlite problem med nettet hjemme. Siden det innlagte nettet i leiligheten er ekstremt ustabil og fungerer dårlig via routeren av den grunn, har jeg kun et lite trådløst nettverk med naboen på routeren. DSL-linja kobler jeg direkte til laptopen med kabel.

     

    Hvis jeg koblet i kabelen for så å skru på det trådløse nettverkskortet, så kobler pc'en ut det integrerte nettverkskortet og kjører kun på det trådløse...

     

    Finnes det mulighet å være tilkoblet DSL og det trådløse nettverket?

     

    PC'en er en Dell 6400.

×
×
  • Opprett ny...