Gå til innhold

buspar

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buspar

  1. Helt ubrukelig brukerstøtte!

     

    Jeg fikk et problem med min trådløse kontroller og ville bytte den. Virker som en enkel jobb, men den gang ei. Jeg hadde hørt at Microsoft kom og hentet saker og ting som ikke var i orden, men hvis ikke tenkte jeg det ville være mulig å bytte den i butikken der jeg kjøpte konsollen. Det viser seg at det ikke er mulig å hverken få de til å hente annet enn konsollen hjemme hos deg eller bytte utstyr i butikken.

    Jeg ringte XBOX-kundeservice og de sa at jeg blir nødt til å sende den til de. Jeg tenkte at det kan jo gå greit det, litt stress, men ikke uoverkommelig. Så spurte jeg om de betalte frakten hehe... Og det var da jeg ble provosert, de dekker ikke frakt!! Det betyr at hver gang noen av oss som eier en XBOX 360 har problemer med noe av utstyret så må vi bruke penger på å få byttet det vi har krav på å få byttet vederlagsfritt.

    Etter en del diskusjon med butikken jeg hadde handlet i og XBOX-kundeservice kom vi frem til at butikken skulle betale frakten. Men da dukker et annet problem opp, dette vil ta rundt en uke å ordne opp i og jeg har bare den ene kontrollen. Så dermed kan jeg ikke bruke konsollen.

    Helt håpløst!!!

     

    Noen andre som har lignende historier?

×
×
  • Opprett ny...