Gå til innhold

dannko80

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dannko80

  1. Veldig synd det aldri blir gjort alvor av dette "Påbudet" mot å registrere alle ringkontantkort.

     

    Jobber selv på opplysningen, og det er en veldig stor prosent av numrene jeg sjekker som er uregistrert.

     

    Dette er jo teleoperatørenes ansvar, men jeg antar det ikke er så lett for dem å sperre uregistrerte nummer. Det er jo som en butikkeier som ikke vil selge bananer til noen, bare fordi han ikke vet hva dem heter.

  2. sorry for svadapost, men jeg har samme problemet selv med en "server" jeg har stående i ett skap. Bruker 2-3 minutter før den faktisk starter :D Den "strever" liksom med å få igang allt av vifter, og hardware :) Syns bare det er litt sjarmerende jeg, siden den er ganske gammel nå :p

     

    Det er nok bare det at psu'n trekker på årene, i mitt tilfelle hvertfall

  3. Siste løsningen her kan godt fungere, men da er du jo avhengig av å ha et greit sted å plassere hubb'n eller switchen som skal repeate signalene. Enten gravd ned, eller beskyttet mot vær og vind. Strøm skal den og ha.

     

    Løsningen er trådløst spør du meg. De fleste trådløse senderne man kjøper til en billig penge er utrolig enkle å sette opp. Kast deg uti det.

     

    Lykke til :thumbup:

  4. Nøyaktig samme problem som jeg har hatt med min laptop, eneste motsetningen er at jeg har brukt den til world of warcraft og hadde et ati-skjermkort.

     

    Jeg drev på i 4 måneder og testet drivere, byttet og kjøpte diverse rambrikker, men endte til slutt opp med å sende inn hele maskinen til produsent og få byttet hele hovedkortet og skjemkortet.

     

    Fikk den samme "page fault in non-paged area"

  5. Skal ha en komplett Pc jeg kan spille litt på.. Skal kjøpe ny pc for å hovedsakelig spille Elder scrolls: Oblivion. Jeg sitter somregel på MSN, har på mp3 og spiller samtidig, mens jeg surfer hehe.. Så må vel nesten ha 2gb med ram.. Jeg liker også spill som Quake 4, så må være en nogenlunde LCD skjerm.

     

    Ser ikke etter noen 20000kr Pc, den skal være så billig som mulig og stillegående som mulig.. Jeg bygger den selv, just give me ze speccs kids!

  6. Okey, takk for tilbakemeldinger. Jeg sendte en siste mail til dem nå hvor jeg presisterte at det 'forplikter' når dem sender meg mail med utsagn som "Den kommer i løpet av uka". Når det ikke skjer så snakker vi løftebrudd.

     

    Om dem ikke kommer med en konkret svar denne gangen ringer jeg forbrukerrådet og hører med dem hva vi kan finne på.

  7. Først og fremst, takk til Fose og Odinh som kommer med konstruktive tilbakemeldinger i form av ting jeg kommer til å bruke som argument ved en eventuell samtale med forbrukerrådet.

     

    Lover og regler har jeg liten peiling på, og jeg var veldig i tvil på hvilket grunnlag jeg kunne kreve en heving av kjøpet på, det føler jeg har fått mer eller mindre svar på nå. Nå avventer jeg noen dager og ser hva som skjer, så skal jeg komme med en tilbakemelding senere på hva som har skjedd. Slik som det ser ut nå ligger det an til at jeg betaler 1500 kroner for å få tilbake den "samme" laptopen jeg sendte inn. Jeg kjøpte oprinnelig en "oppgradert" 1557 og skal nå motta en cl57 med samme prosessor, ram , disk , dvd , kun litt forskjell på skjerm og skjermkort fordi dem ikke kunne oppdrive deler til den gamle laptopen min.. Jeg kan aldri tro dem har sett for seg noe som helst for for kompensasjon for ventetiden min..

  8. Hehe.. Jeg har jo skjønt at de fleste brukerne her stiller seg ganske "fiendtlig" til butikken jeg valgte den gang å handle laptopen min hos, så jeg valgte derfor å ikke gå ut med noe navn. Uansett, denne gangen har dem vært "heldige". I siste mailen jeg fikk mener dem at dem skulle sende laptopen i dag, og jeg reiser til kanariøyene i morgen, og blir borte i 10 dager, så nå har jeg faktisk kjøpt dem litt tid. Kommer jeg derimot hjem fra ferie om 10 dager og ser det ikke ligger noen hentelapp i postkassa mi kommer jeg til å kaste meg rundt på telefonen og sette forbrukerrådet i sving.

  9. Fikk en mail på mandag hvor dem sier dem sier den "skal være klar for utsending, og skal normalt gå ut nå til Torsdag", men klok av skade har jeg null tro på dette. Det er jo nøyaktig hva dem har sagt tidligere og aldri holdt, hvorfor skulle det stemme denne gangen?

×
×
  • Opprett ny...