Gå til innhold

Prox

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prox

  1. Prøver å synce p900'en min mot outlook og det går fint, men får ikke med kalenderen ! Litt rart.. Alle instillinger er riktige, tror jeg da, men likevel funker det ikke..

    siste versjon på firmware, og siste pc suite også.. (231)

     

    Noen tips ??

     

    ##Topic har blitt endret av moderator. Vennligst prøv bedre neste gang ;) - Blib##

  2. Er en Dell Dimension 8100, P4 @ 1.4 GHZ, med 128 MB RDRAM, 20 GB harddisk og Geforce 2 MX kort i den. I tillegg CD brenner, som er ettermontert ;)

     

    Husker jeg bladde opp 20 lapper for denne, men hva er verdien nå ? Inkl skjerm, tastatur, høyttalere (basic), osv...

  3. Får man en slik dongle til Nokuia 6600 ? Vil jeg da, på f eks wayfinder, kunne slippe å trykke meg frem, og bare la skjermen "flytte" seg ettersom jeg kjører ? Med wayfinder UTEN GPS, bli det sånn at når jeg har snudd til venstre, må jeg trykke en gang opp for å komme til "neste steg"...

     

     

    :(

     

    Evt Pris ?

  4. Noen her som har montert et CK-1W, eller CARK 112 ? Skal snart montere mitt, og forstod det fra HCB-30 fra SE, at man kan sette det opp mot bilens lydsystem, og dermed få det til å fungere slik at når noen ringer, så mutes lyden på radio, cd etc, og lyden kommer gjennom bilens høyttalere.. Fungerer det slik på CK-1W også ? Står ingenting om det i bruksanvisningen, men det er jo en kabel med i pakken som skal fungere som mute mot CD spiller o.l, men står altså ingenting om at den kan bruke bilens anlegg...

     

     

    Takk på forhånd for svar.

  5. Heihei,

     

     

     

    Fått med meg at forskjellen mellom CARK 112 og CK1W er bare at CK1w støtter flere mobiler, men er det noen her som har installert et slikt sett ? Tenker da på montering, og evt få det til å gå på bilens høyttalere?

     

    Trenger ikke være Nokia bluetooth bilsett du har installert, for etter hva jeg har forstått, så er SE HCB30 nesten det samme... ?

  6. hmmm..

     

    Har opprettet et tilkoblingspunkt, med brukernavn "internet.netcom.no", og etters standard instillinger, som jeg skal bruke til agile mess.

     

    Jeg starter opp agile, og velger msn, og deretter tilkoblingen min, men etter det, når jeg har trykka på connect, så står det bare "establishing connection to master server" leeenge... Hva gjør jeg feil ?

  7. Men alvorlig talt, de kan da ikke mene at de skal ha full pris for en telefon som ikke er ny?!? Det låter sprøtt spør du meg.. Den er jo ikke verdt det i det hele tatt! Pluss at de får den mye billigere, de svina tjener jo fett på det! Ikke bare får de solgt en mobil, de får solgt en for en bedre pris enn de egentlig skulle hatt! Bare underbygg dine argumenter når du disputerer med dem, de må da skjønne at de ikke kan gjøre dette...

    Hold en ordentlig tone, du, gutten min! Hva vet vel du om "disse svina" tjener så jævlig mye på å selge mobiltelefoner ? Profitten er ikke akkurat særlig høy der. Holder du på i bransjen,eller?

     

    Og når han tullingen med "T610 is tha man" i underskriften sin, tidligere har klaget og bitchet over at han fikk en S35 i lånetelefon mens T610'en hans var på service, og så presterer å miste denne, da kan han ha det så godt.

     

     

    I følge forbrukerkjøpsloven er _ingen_ telebutikker pålagt å levere ut en lånetelefon til deg mens telefonen din er på service. Dette er en tjeneste de yter, og så går du og mister telefonen deres....

  8. Har du noe imot kapitalisme, kjakan ? :) Alt er relativt, så om jeg hadde fått en Murcielago til den prisen hadde jeg ikke nølt et sekund, men å kjøpe en noe utdatert telefon, ikke misforstå telefonen er super den, til over 4000 blir uaktuelt, samme hvor mye penger en evt måtte ha.

     

    Nok om det uansett. Luksusproblem var forresten helt feil ord på problemet. Men;

    Jeg tror nok jeg går for 6600 eller SX1.. Ingen her som har testa SX1 i demoversjon eller liknende ?

     

    Takk

  9. Kikket på V600 og V500 fra motorola.. De er ganske kule, men har generelt hatt lite til overs for Motorola. Dessverre er det en utvendig antenne på de begge, men evt skulle jeg klart å overlevd. Noen som vet når disse kommer ?

     

    X70 kunne jeg forsåvidt også tenkt meg, men det haster litt akkurat, så en lang ventetid blir kjip..

  10. P800 er fremdeles ganske dyr.. Og jeg er dessverre ikke interessert i å kjøpe brukt. Psilocybe: Det med ATi blir litt feil, syns jeg. Dessverre klarer jeg ikke sette ord på det nuh. Så, det er kanskje dumt av meg å skrive det, når jeg ikke kan begrunne det, men nå får det vel bare bli sånn :)

     

    6600 er kul, og har alt jeg skal ha, men den er noe dyr.

    P900 blir så altfor altfor dyr, dessverre.. ville heller ha den fremfor 6600, men..

    T630 har jeg lite info på,men ser ikke den lik ut som T610 ?

    Z600 må vi nå igjen vente lenge på, for vi har solgt den ut, så jeg får ikke tak i den før nyåret.. og jeg vil ha ny tlf snarest, for 7110 er ikkke så grei å ha med å gjøre.. ;)

×
×
  • Opprett ny...