Gå til innhold

Euphoric

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Euphoric

  1. hehe! Halvparten av de som snakker på kundesrevice har ikke peiling! de sier alti at du må skjekke om tp står i modemet å gjør den det skall de se hva de klarer å gjøre og at det kansje kommer til å ta et par dager! jeg ringte og spurte etter ipen til modemet mit da sier en random tøs: ip til hva så måtte heg si hva det var osv. men hun hadde albsulut 0 peiling så jeg måtte bli satt øver til en mann i stede!! men han klrte heldigvis å hjelpe meg! men koster det noe å ringe, sitter jo i kø i en evighet, grit nok at how vould i live with out you er ganske bra men gidder ikke å pay for å høre den på telefonen!

  2. Vet dere om det kommer en ny gaiming pc på anbefalinger snart, skulle kjøpe den som var der men hadde ikke penger når den ble lagt ut, å nå er den litt "gammel!

    Tenkte jeg skulle bygge pcen selv men vil ha en som har har komponenter som "passer" bra sammen så jeg får max ytelese!

     

    Trenger cpu ram hovedkort tower dvd brenner og kansje en ny hardisk, har 2 fra før men hadde vært greit me en veldig rask en til å kjørt vindows etc. på!

     

    har et Gainward geforce 4 ti48000 -se kort og lurte på om det funker å bruke det eller om jeg burde kjøpe nytt!

    pric ca 7-8k men vist noen finner bra pc med skjerm til rundt 10k funker dette også! det er snart jul så penger skal jeg altis klare å skaffe!

  3. Noen så vet når hw. legger ut en ny gaming pc på anbefalinger! ska kjøpe en snart men den som er der nå er litt "gammel" eller har noen en anbefaling? prisklasse ca ca 10000 helst litt mindre! men kunne tenkt meg amd 64 prossersor ! trenger ikkej tastatur mus!

  4. hei jeg hadde et netverk så funka fint helt til jeg flytta pc en! nå bruker jeg en tp som er ca 30 m lang me "hodene" spleiset på (hadde ike tang) det står på status at jeg er koblet til lanet men jeg motar bare pakker ikke sender no! men eg finner ingen elle får ikke no inet! hva kan jeg gjøre? klarer kansje å korte litt ned på tp en vist jeg fixer litt! er det det så skal til? kan det ha noe å si at jeg bruker en gammel hub?

  5. hei! jeg deler i-net me ein random hub, å når begge pc ene sto nede funket det fint. nå har jeg flytta pc en opp men da skjedde det noe mask! nå står det at lan er plugga i og det står på status at jeg sender pakker, men jeg motar ingen ting! ja så jeg klarer ikke å koble meg til den andre pc en i lanet å jeg får heller ikke internet! jeg tror oppsettet er rett siden jeg hadde internet tidligere, så eneste forklaringen min er at det er noe galt me tpen!..? den er ca 30 meter da, men blir dette forlangt? hva er max klarer kansje begrense det til 20 meter tp! er det det så er galt eller er det en annen forklaring på hvorfor det bare funker nesten?

    jeg måtte foresten spleise tp en i hvær ende for jeg hadde ikke sån tang till å sette på "hodet" me! men dett skal vel ikke ha noe å si? Noen så har et svar på gang elle? Tnx

  6. Tenkte jeg skulle lage eg slik antenne som du har laget denne fine guiden for, men jeg har et par spørsmål!

     

    vist jeg bruker den antennen til min pc kan jeg da nå en vanlig tråløs switsh som står hos en kamerat ca 500 meter borti gata? å hivs det blir forlangt kan man då forsterke antenna til sitshen å lage en tilsvarende antenne til denne? og vist vi har sån himamekka antenne på begge deler hvor langt er det da mulig å mota signalene? Men er det bare switchen som avgjør hastigheten, eller er det feks ikke mulig å få det raskere en 10mbit?

     

    eller ja..trenger jeg ikke å mekke antenne i det hele tatt? at det holder me vanlig møkka antene siden det bare er snakk om et par 100 meter!

     

    e ja å en ting til! Har værforhold mye å si, er det slik som med radionett, hadde det før( at når det snør eller noe annet mask så går linja te hell)

×
×
  • Opprett ny...