Gå til innhold

fujifrik

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fujifrik

  1. Konge maskin! Skjermen er fantastisk.. med slik oppløsning blir det nesten til at jeg sitter på den bærbare istedet for min 19"lcd.. Har ikke opplevd noen broblemer enda :) Eneste er at "Hurtigtast knappen" Fn er plasert hvor ctrl pleier å være og ctrl knappen er plasert litt til høyre. Dette kan være litt iriterende iblant, men er ikke noe problem.. Hadde vert kult om den tok XD minnekort, men det er jo så få som har uansett..

     

    Denne er anbefalt!

  2. Ville gått for icemat.. sinnsyk lyd i disse... jeg er meget fornøyd..

    en venn av meg hadde Koss sb45 og merket en markant ovregang i lydkvaliteten da han gikk over til icemat siberia.. eneste minuseter at micen ikke er festet..

     

    det kommet faktisk en mic du kan feste på siden om en stund har jeg hørt...

     

    var litt negativ til å kjøpe headsett fra en musematte produsent.. men de har virkelig klart det!

  3. Hei

     

    Jeg har nettopp formatert og oppgradert pcen. problemet som oppstod er det at musen låser seg i 1 sec og mindre av og til i spesielle situasjoner.. dette kan være alt fra høyreklikking til spilling... dette problemet oppstod da jeg skiftet mus... kan musen ha noe å gjøre med at dan stopper når påcen tenker?? (den gamle musen er for øyeblikket ikke tilgjenglig)

     

    jeg har også hatt problemer med at pcen låser seg under oppstart.. i flere tilfeller i bios.. jeg er redd for at jeg har vert for røff med hovedkortet under innstalajon. kandette være årsaken?

     

    håper noen kan hjelpe mvh

  4. kan noen gi meg norn tips til fjerning av vifta på Hk har fortsatt delux..

    hva kan jeg sette der istede, hvordan gjør jeg det osv..

    tror det står på første side.. det er da den passive zalman kjøleblocka som er anbefalt og som jeg syntes fungerer utmerket, men den blir fort varm hvis du ikke har kabinettvifter..

  5. Hei

     

    Etter å ha lest noen tråder har jeg fått inntrykk av at man må stress teste på en spesiell måte for å teste begge corene.. jeg tenker da på stress testing med programmer som prime 95.. e dette tilfellet eller kjører jeg bare vanlig prime 95 torture teste?

     

    en ting til jeg lurte på.. ved overklokking skal cpuen klare hele testen? eller holder det med noen minutter? og hvilken av de forsjellige torturetestene er best egnet?

  6. Hei

     

    Har nettopp oppgardet fra 3500+ til 2x3800+ altså dobbelkjerne prosessor. Saker er den at jeg ikke får cool and quiet til å fungere lengre. det fungerte før, men ikke nå.. noen som vet om dette ikke støttes enda for dobbelkjerne? eller noen som hvet hva jeg må gjøre?

  7. Jeg kjøpte også denne skjermen og fikk pixelfeil. Da jeg ringte BenQ, sa de at pixelen måtte være mer enn 2 cm fra en sidekant hvis skjermen skulle gå på garantien.

    Jeg sa til de at min pixelfeil var mer en 2 cm fra kanten, men hun sa den måtte være midt på skjermen. Da jeg spurte hva midt på skjermen var så kom det ikke noe fornuftig svar. Tror hun svarte: "Ja, det er det samme". hadde litt problemer med å høre hva hun sa...

     

    Dette høres ut som et veldig tvilsomt serviceselskap. Jeg lurer på om ikke forbrukerrådet skal bli opplyst om denne oppførselen.

     

    Det hvirker som uansett hva folk sier så har de en eller annen god grunn for ikke gi ny skjerm i retur..

     

    :wallbash: nå er jeg lei! ringer på nytt igjen imorgen og ser hva de sier da..

  8. Noen som vet hvordan man kan hoppe over "Raid-greia" under oppstarten med dette hovedkortet?? Grunnen til at jeg vil ha den vekk er bare at oppstarten går litt kjappere.

    Dette fikser du i Bios.. husker ikke helt hvor det var og hva det het, men jeg fant det ganske kjapt..

  9. Jeg har kjøpt en BenQ FP937s+ der det viste seg å være en pixelfeil.

     

    Jeg kontaktet i dag avdelingen for BenQ Norge og spurte om jeg hadde noen form for garanti mot pixelfeil. Dama jeg snakket med påstod at pixelfeilen måtte være midt på skjemen, men hun kunne ikke spesifisere hva midt på skjermen var...

     

    Som sagt i denne posten her: http://forum.hardware.no/index.php?showtop...7s\&st=80# har jeg 15 dagers garanti mot pixelfeil på denne skjermen.

     

    Damen jeg snakket med spurte ikke hva skjerm jeg hadde eller hvor lenge jeg hadde hatt skjermen, men sa bare at det måtte være pixelfeil midt på skjermen eller 3 pixelfeil for at jeg skulle få den byttet.

     

    Dette vil jeg kalle dårlig kundebehandling når en ansatt hos pyton.no har fått bekreftet at det er 15 dagers pixelfeil på denne skjermen...

     

    hva gjør jeg nå? noen andre som har benyttet seg av denne garantien?

×
×
  • Opprett ny...