Gå til innhold

Limstift

Medlemmer
  • Innlegg

    949
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Limstift

  1. Skuffende lite nytt i siste oppdatering som kom i forrige uke. Netflix-appen er nå tilgjengelig, men denne har vel 95 % av befolkningen allerede som en smart-TV-app, så den kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Venter stadig på TV-signaler via coax - slik det er nå er ikke holdbart. Realiteten nå er stuttering, dårlig bildekvalitet, tidvis lang bufring ved kanalskifte, osv.

  2. Jeg har snakket med Get og de har bekreftet at coax-kontakten ikke er i bruk enda. Med andre ord er det kun Internett-streaming hele boksen nå baserer seg på, i likhet med Apple TV-appen. De opplyste for øvrig at de skulle aktivere bruk av coax-signalene på et senere tidspunkt, rett før lansering av boksen.

     

    Hvis man leser informasjonsarket som fulgte med i pakken, angående funksjoner som ikke fungerer enda, så står det at det på et senere tidspunkt vil bli "raskere kanalbytte", samt "surround-lyd" der det er støttet. Det er rimelig å anta at dette er relatert til aktivering av coax-signalene.

    • Liker 1
  3. Da mottok jeg akkurat ny programvare OTA (G950FXXU1AQDG), som inneholder den mye omtalte "red tint"-fiksen. På min enhet (S8) kunne jeg tydelig se det røde skjæret langs kantene - men etter jeg i denne oppdateringen fikk mulighet til å stille fargetemperatur på kun kantene, ble "problemet" tilnærmet borte. Klart merkbar forbedring - fornøyd med det!

    • Liker 1
  4. Etter den seneste oppdateringen så får jeg ikke lenger push notifikasjoner på telefonen fra diverse apper. Disse kommer først når jeg åpner opp appen (mail,viber,messenger o.l) Er det flere som opplever dette? Meget irriterende og ikke få med seg når man får meldinger og epost gjennom jobb noen ganger.

     

    Har akkurat samme problem (som jeg beskrev på forrige side). Samme problem også etter factory reset, så grunnen til dette er definitivt Smart Manager. Det gjelder ikke alle app'er, men noen utvalgte. De lukkes etter et par timer i stand by, og deretter får jeg ikke notifications før jeg åpner appen igjen. Utrolig irriterende. Har vurdert å downgrade, men avventer en løsning. Idiotisk oppdatering.

  5. Etter siste OTA-oppdatering får jeg sporadisk opp varselet "Smart Manager har stoppet". Noen andre? Samme problem etter factory reset også. Irriterende at Samsung slipper oppdateringer kun for å presse på oss mer bloatware, som tydeligvis heller ikke fungerer som det skal. I tillegg til dette varselet har jeg problemer med at en IM-applikasjon ikke lenger pusher notifikasjoner som den skal, da det virker som at Smart Manager lukker applikasjonen slik at den ikke kjører i bakgrunnen. Når jeg åpner appen, kommer plutselig alle meldingene. Svært irriterende. Smart Manager kan jo selvfølgelig heller ikke deaktiveres.

  6. Står overfor akkurat samme problemstilling som deg, Displayname. ATIV Book 9 Plus eller Zenbook Infinity. Isåfall måtte det blitt Samsungen med i7, 8GB minne og 256GB SSD, som jeg ser Elkjøp har fått inn i "systemet" (http://goo.gl/jS0nVl), men den er både dyr og har forventet leveringsdato i midten av november. Jeg heller mest mot Zenbook'en for øyeblikket, da den både har bedre spesifikasjoner, og ser utrolig bra ut i tillegg (etter min mening, selvsagt). Samsungen har dog høyere oppløsning, men jeg tror ikke det blir særlig utslagsgivende forskjeller her. Zenbook'en har i tillegg Iris 5100, som det (til en viss grad) faktisk går an å spille til dels nye spill med.

     

    Håper at Zenbook Infinity kommer om ikke så alt for lenge, til en så ikke alt for høy pris! Har vært heller dårlig med informasjon angående leveringstidspunkt og pris til nå.

  7. (...........)

    Appen du sikter til hindrer ikke telefonen å gå i deep sleep nei, dette er sjekket i CPU Spy. WiFi står allerede på "off when in sleep". Oppdateringen du snakker om (XXLFB) er allerede utprøvd og har ikke gitt meg og andre noen bedringer på batterifronten. Batteriproblemer av så stor grad har neppe noe med enkeltapper å gjøre. Leser du hele mitt innlegg ser du at alt av sparetiltak er utprøvd uten hell. Klart kan men hente litt ekstra i å "tweeke", men når forskjellen på batteritiden ligger på gjennomsnittlig 8-10 timer på en defekt modell og 2 dager på fungerende modell, så er det noe knakende galt "under panseret".

  8. Litt rart det her. Ladet telefonen, slo den av, tok ut batteriet, satt det inn igjen, og skrudde den på. Plutselig hopper batteriet 10% opp? Ser ut som telefonen har problemer med å beregne hvor mye batterikapasitet som gjenstår.

     

    EDIT: Noen som har opplevd at "cell standby percentage" har litt mer normale verdier i XXLFB?

    post-61692-0-69426100-1342537108_thumb.png

  9. Last ned en app som heter CPU Spy. Der kan du se om den går i "Deep Sleep" eller ikke når den er i dvale. Min gjorde ikke det, og nå har jeg fått den til å gå i "Deep Sleep" igjenn og bateritiden er mangedoblet.

     

    Har lest litt og det ser ut som at det er noe med ICS som gjør det. Veldig mange får det fikset med å lade den og unlocke screenen før de tar ut ledningen. Bare for å være sikker så restartet jeg telefonen og endret i wifi settingen at Wifi skulle slå seg av under hvilemodus. Har satt Wifi endringen tilbake nå.

     

    CPU Spy har jeg prøvd, og telefonen har i dag vært i deep sleep ca. 60% av tiden. 30% @ 200MHz og de resterende 10% er tilfeldig fordelt over de andre klokkehastighetene...

  10. Jeg ser det er mye diskusjon rundt batteritiden her. Til dere som er skeptiske til de som klager, og kanskje tror det skyldes brukerfeil, så kan jeg avkrefte dette. Enkelte enheter har tydeligvis en stor defekt ved batteritiden, mest sannsynlig en software-bug, men det kan jo tenkes at det også er hardware-relatert, selv om jeg personlig heller mer mot førstnevnte. Jeg har flere venner og bekjente som har SGS3, enkelte opplever batteriproblemer, mens enkelte ikke opplever denne defekten. Har over lang tid sammenlignet batteristatistikken mellom enhetene, og ser ingen sammenheng som skulle tilsi at enkelte enheter har elendig batteritid. Jeg er relativt frustrert selv, og min SGS3 (oppdatert til XXLFB, ingen endring i batteritid) er berørt av denne "batteridefekten".

     

    Jeg har prøvd det meste, og eksperimentert i 3 uker nå. Telefonen draines ca. 10% i timen, selv om den kun er i standby og ikke i bruk. Jeg har ingen "ymse" applikasjoner som kjører, all synkronisering er avskrudd, WiFi/BT/GPS og andre "nyttefunksjoner" er avskrudd, med eneste unntak av WiFi som brukes når jeg er hjemme. Ettersom oppdateringen ikke hjalp meg betydelig, ser jeg snart ikke mange andre mulige utveier. Tenkte å prøve en full reset av telefonen for å se om det hjelper.

     

    Legger med mine batteristats for i dag (i dag har den vært ekstremt dårlig, den pleier å være bedre). Fulladet da jeg forlot til jobb ca. kl. 06.45 i morges, og rakk akkurat å plugge den i laderen før den konket da jeg kom hjem ca. kl. 15.10. WiFi har vært avskrudd i hele dag. Pakkedata og 3G er (selvsagt) på hele tiden.

     

    Noen som har noen tips til hva som kan prøves videre i jakten på skikkelig batteritid?

    post-61692-0-20828300-1342532219_thumb.png

    post-61692-0-35261300-1342532224_thumb.png

    • Liker 1
  11. Mystisk... Når man har varslinger, da kan man fjerne alle på én gang ved å trykke på "Slett". Etter at jeg la inn fullversjonen av Swiftkey 3 i dag, så har plutselig denne knappen blitt omdøpt til "Ryd". Det høres jo ganske dansk ut, men Norsk Bokmål er valgt og alt er ellers på norsk.

     

    Har heldigvis ikke noe med Swiftkey å gjøre, dette skjede etter den nyeste oppdateringen som nylig kom. Samsung blander nok litt mellom norsk og dansk her.

    • Liker 1
  12. Gard: Jeg stusset over akkurat det samme som deg. Altså å kun ha en alarm som ikke er bundet til noen spesifikke dager, slik at den kan skrues på via den medfølgende widgeten, og ringer påfølgende dag på gitt klokkeslett. Nå må jeg trykke på alarmen for å først redigere den, fjerne nåværende dag, og så trykke "lagre", for at den skal ringe påfølgende dag.

  13. Min nådde 0% batteri etter 16 timer, hvor av skjermen har vært påslått like oppunder 6 timer, så har brukt den en del i dag.

     

    Skjerm: 50 %

    Celle stdby: 16 %

    Android sys: 6 %

    Android OS: 4 %

     

    Men nå har jeg kanskje ikkje LF5 som du snakker om, hvor sjekker jeg dette?

     

    BTW: fikk oppdateringen OTA i dag.

     

    Ser ikke ut som du har cellestandby-drainen da. Innstillinger -&--#62; Om enheten -&--#62; Grunnbåndversjon.

     

    EDIT: Jeg oppdaterte også til siste versjon via Kies tidligere i uken.

  14. Jeg misunner dere som ikke opplever STORE batteriproblemer. Min SGS3 (blå), ble kjøpt på Elkjøp sist uke og er av typen LF5. Som jeg har lest mange andre også opplever, draines telefonen voldsomt fort i stand by. Jeg overdriver ikke når jeg sier at det forsvinner i underkant av 10% i timen, kun av å være i stand by med avskrudd skjerm. I morges lå mobilen i lommen uten noe bruk i rundt 3 timer, og hadde da falt fra ca. 95% til 67%. WiFi og 3G er selvsagt aktivert, som det skal være. Jeg har lukket alle kjørende bakgrunnsprosesser, og alle andre kommunikasjonsprotokoller enn WiFi og 3G er avskrudd. Jeg har forsket mye på dette de siste dagene, men batteriet ryker like fort. Telefonen ryker etter 12 til 15 timer på batteri, og da skal det nevnes at jeg har brukt den svært lite for å spare batteri, samt at strømsparing har vært aktivert.

     

    Leser i flere fora at mange brukere har nøyaktig det samme problemet. Har også lest meg opp angående denne "cell stand by-drain"-fiksen som kom på XDA-forumet, men den skal visstnok kun fikse problemet med den høye prosentvise andelen cellestandby viser i batteri-delen av innstillinger, og ingen reelle batteriproblemer. Hos meg ligger cellestandby konstant på mellom 50% og 70%, mye mer enn alle de andre, altså helt urealistisk.

     

    Hadde satt pris hvis noen andre kunne dele sine erfaringer på dette området; er vi utsatt for en kraftig software-bug her, eller er det en defekt med denne "nordiske" modellen av SGS3?

     

    Jeg er mektig lei av at telefonen er tom for strøm tidlig på kvelden, ved fulladet mobil om morningen.

     

    Etter 5 år med iPhone kjøpte jeg min første Android-telefon. Må si dette var et dårlig/irriterende førsteinntrykk, men er veldig fornøyd med telefonen hvis man ser bort fra batteriproblemet (som egentlig er veldig essensielt, da!).

     

    LA OSS FÅ ET SVAR PÅ DETTE SAMMEN!

  15. Har gått fra iphone til s3..

     

    Vil gjerne ha med meg sms etc over til ny telefon. I Kies er det noe som heter "Overfør ikke-Samsung sikkerhetskopidata".

     

    Velger Apple og siste backup av min 4s, men får feilmeldingen "Kan ikke lese informasjon om sikkerhetskopifilen. Velg en gyldig sikkerhetskopifil".

     

    Forslag? :hmm:

     

    Hvis du hadde iOS 6 beta inne (som for øvrig også hendte meg, til stor irritasjon), er strukturen i backup-data endret, slik at Kies ikke kan lese disse. Tror bare dette gjelder meldinger da, kontakter osv. skal gå greit.

×
×
  • Opprett ny...