Gå til innhold

perei

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av perei

  1. Hei! Trenger en ny laptop som skal brukes til vanlig mail, office og web browsing. I tillegg skal regnskapsystemet Mamut brukes. Litt usikker på hva som trengs til dette. Tenker å ha pcen ihvertfall i 4 år+. Tenker minimum i5 cpu, 4gb ram(gjerne 8 gb). Litt usikker på om jeg har behov for SSD ettersom dette bare blir en PC til regnskap/mailing/office.

     

    Har fått tilbud om denne til kr 7000,- http://www.komplett....spx?sku=763610.

    Litt usikker på om det er behov for denne ettersom design ikke har noe å si. Det som jeg ser på som positivt er bra byggekvalitet(?), og ssd. Noen som vet om Mamut krever stor lagrinsplass? Som sagt, utseende har ikke så mye å si. Får jeg en grei PC til rundt 5000kr så går jeg for det, hvis ikke er Samsungen aktuell.

     

    mvh Per

  2. Jeg kjøpte nettopp ett nytt skjermkort, ny psu og ny hovedkort. Beskjeden jeg får når jeg skrur på pcen er "Monitor going to sleep"( så skrur skjermen seg av i i ventemodus eller noe) på skjermen. Noen som vet hva som er feilen? Skjermen blir bare svart og det lille lyset under skjermen blir bare gult:S Pc`en er på og kjører fint.

  3. Jeg kjøpte nettopp ett nytt skjermkort, ny psu og ny hovedkort. Beskjeden jeg får når jeg skrur på pcen er "Monitor going to sleep"( så skrur skjermen seg av i i ventemodus eller noe) på skjermen. Noen som vet hva som er feilen? Skjermen blir bare svart og det lille lyset under skjermen blir bare gult:S Pc`en er på og kjører fint.

  4. Jeg kjøpte nettopp ett nytt skjermkort, ny psu og ny hovedkort. Beskjeden jeg får når jeg skrur på pcen er "Monitor going to sleep"( så skrur skjermen seg av i i ventemodus eller noe) på skjermen. Noen som vet hva som er feilen? Skjermen blir bare svart og det lille lyset under skjermen blir bare gult:S Pc`en er på og kjører fint.

×
×
  • Opprett ny...