Gå til innhold

SkinnyT

Medlemmer
  • Innlegg

    856
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SkinnyT

  1.  

    Angående 20% hos expert med DnB mastercard. Tolker det slik at selv om de eventuelt skulle gå tom i nettbutikken på releasedagen, så kan man fortsatt bestille mellom 2-4 mars og få rabatten?

     

    Fant følgende på tidligere faq hos expert:

     

    Får jeg rabatt på bestillingsvarer?

    "Ja, du får 20% rabatt på bestillingsvarer, så lenge du betaler hele beløpet med Mastercard i kampanjeperioden.

    Kampanjen gjelder kun ved bestilling og betaling i perioden 18. - 20. august. Varer kjøpt og bestilt utenfor kampanjeperioden vil ikke få DNB-rabatten."

    Ja. Men vær obs på at du da må i en fysisk butikk for å få bestilt. Ofte når ting er utsolgt i nettbutikken deres så får man ikke bestilt engang. Forsøkte dette tidligere når det gjaldt et likt tilbud og måtte da i fysisk butikk.

     

     

    Takker! Er ikke er hjemme i perioden tilbudet er, så får uansett bare vente og se :)

  2. Angående 20% hos expert med DnB mastercard. Tolker det slik at selv om de eventuelt skulle gå tom i nettbutikken på releasedagen, så kan man fortsatt bestille mellom 2-4 mars og få rabatten?

     

    Fant følgende på tidligere faq hos expert:

    Får jeg rabatt på bestillingsvarer?

    "Ja, du får 20% rabatt på bestillingsvarer, så lenge du betaler hele beløpet med Mastercard i kampanjeperioden.

    Kampanjen gjelder kun ved bestilling og betaling i perioden 18. - 20. august. Varer kjøpt og bestilt utenfor kampanjeperioden vil ikke få DNB-rabatten."

  3. Noen andre som sliter med å oppdatere driverne til AMD? Får BSOD hver eneste gang jeg prøver. Samme skjer om jeg prøver å slette driverne før jeg installerer de nye.

     

    Har også prøvd å logge inn i safe-mode for å slette og oppdatere Intel HD-graphics driverene, men BSOD der også. Ender opp med å måtte gjenopprette windows til tidligere tidspunkt hver jævla gang det går galt.

     

    Angrer nesten på at jeg ikke gikk for nvidia kortet, for ender bare opp med at jeg river meg i håret hver gang det kommer driveroppdatering..

  4. Heisann.

     

    Vurderer å selge mine to gtx 590 og investere i et nyere skjermkort. Noen som har forslag til hva disse kan være verdt? Tenkte kanskje en pris på 2000kr pr. kort..

     

    Kjører tre-skjerm oppsett i dag og disse sliter litt i de nyeste spillene der ute. Om jeg får rundt 4000kr for disse to og legger til et par tusen av egen lomme, hva ville dere investert i da?

     

    Har en 1200W PSU, så skal takle det meste jeg hiver inn i kabinettet. Fra før står det en i7 3770k @4.5Ghz, 16 GB RAM og et Asus p8z77-v pro der.

     

    Takker på forhånd for all hjelp jeg kan få :)

  5. Sliter med batteriet på telefonen enda. Har kanskje en standby-tid på 16-18 timer med Wifi, mobildata, NFC, bluetooth og mail-synkronisering slått av. Vet ikke helt hva neste steg kan være. Har prøvd soft og hard reset, har heller ikke tillatt noen bakgrunnsprogrammer å kjøre..

  6. Lurte på om noen kloke hoder kan hjelpe meg her. Har grei peiling på bygging av pc'er, men har støtt på et lite problem etter at jeg monterte et ekstra GTX 590 skjermkort.

     

    Innmat:

    Asus P8Z77-V Pro Hovedkort

    Intel i7 3770k 3,5 GHz

    16 GB Corsair 1600MHz RAM

    2xGTX590

    OCZ 1250W

     

    Det første kortet er montert i PCIEX16_1 og det andre i PCIEX16_2, problemet er bare det at PCIEX16_2 ikke fungerer. Står i bios at det ikke er noe tilstede i den slotten og finner det heller ikke under device manager, kun det som er montert i slot 1.

     

    Har flashet bios til nyeste versjon, reset av CMOS. Har også prøvd å kjøre med et enkelt kort i slot 2 og da får jeg opp en rød vga led på hovedkortet og ingen signal på noen av skjermene mine..

     

    Har på forhånd bestilt en bios-chip i tilfelle det skulle være den.. om ikke har jeg i alle fall en i reserve.

     

    Noen som har et godt forslag til hva jeg kan se på videre?

  7. Har hørt mye bra om Little Bramper, bare synd at karen som produserer de har sluttet å selge de. Kunne tenkt meg en slik selv.

     

    Du kan jo sjekke ut Promote sin kontroll som også har støtte for bulb ramping og HDR time lapse: http://www.promotesystems.com/products/Promote-Control.html

     

    Selv har jeg prøvd meg litt med GBTimelapse som er en software-løsning. Fungerer bra og er ikke spesielt vanskelig å konfigurere.

     

    Et siste alternativ om du har et av disse kameraene: 5D mark II, 50D, 60D, 500D, 550D eller 600D, er å installere magic-lantern firmware som gir støtte for bulb ramping internt fra kameramenyen (har ikke testet selv): http://www.magiclantern.fm/download

  8. Noen andre som har opplevd at batteriprosenten låser seg for så å plutselig droppe ned til kritisk lavt nivå? Hadde problemer med dårlig batteritid i starten slik som mange andre, men etter en god del oppladninger har batteriet forbedret seg betraktelig. Varer rundt to døgn nå ved middels bruk.

     

    Det som skjedde var at jeg ladet mobilen til 100%, etter ca. en halv dags bruk lå nivået på 72% og slik holdt den seg det neste døgnet selv ved aktiv bruk. I dag tidlig på vei til jobb hadde den fortsatt 72%, men når jeg kom frem 20 minutter senere hadde den droppet til kritisk lavt nivå (5%)..

     

    Ganske irriterende!

  9. Uff, altfor lenge har utstyret mitt ligget å støvet ned. Har satt meg som mål nå å få til en dag til natt time lapse med Dynamic Perception dolly og det motoriserte pan/tilt hodet jeg kjøpte for lenge siden :)

     

    Gjenstår å lage en kommunikasjonskabel mellom pan/tilt hodet og kontrolleren til det motoriserte dolly-systemet samt finne en kraftig ekstern batteripakke som kan drive laptopen min mye lengre enn det den kan i dag. Har kjøpt og tenke jeg skulle bruke GBTimelapse + 3 stk ND8 filtere for å få overgangen mellom dag til natt bra og uten flimring.

     

    Gleder meg til å få startet opp igjen, nå venter eg bare spent på at delene skal ankomme!

×
×
  • Opprett ny...