Gå til innhold

Mr.Graham

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Graham

  1. Det kommer såvidt jeg vet ikke noen oppdatert utgave. Vertikalgrep er ikke så avanserte saker, så det kommer stort sett bare nye utgaver når det kommer et nytt hus, slik at de skal passe sammen.

     

    FotoVideo fikk inn en solid ladning tidlig i august (da jeg kjøpte mitt), og han jeg snakket med sa at Canon hadde litt leveringsproblemer. Det kan nok være der det ligger. Hørt med Japan Photo?

  2. Jeg har satt opp en gammel AMD k6-2 450 mhz PC på nytt, formaterte harddisken og installerte WIndows 98SE på nytt.

     

    Men når jeg starter den, får jeg beskjed om at den har begått en "Windows-beskyttelsesfeil", og at den må startes på nytt. Jeg får den opp i sikkerhetsmodus, men altså ikke i normalmodus, og jeg får derfor ikke lagt inn drivere osv.

     

    Noen som vet hva det er og hvordan jeg kan løse den? Hadde vært supert å få maskinen opp, skal bare brukes som internettmaskin.

  3. hmm, antar at flightmode er avskrudd så da er det kanskje noen drivere som mangler? men det høres jo rart ut det også siden wlan er innebygget. Du kan jo prøve å sende en mail til palm da =)

    5428085[/snapback]

    Skjønner det ikke jeg heller. Har prøvd mail til Palm, men de sier at jeg må sende den inn til dem. Håpet å slippe det, men skjønner etterhvert at jeg ikke har så mye valg. Noen som vet hvem som kan fikse sånt i Norge?
  4. Jobber i fotobutikk og har solgt F10 siden det kom i sommer. Vi har en masse kjempefornøyde kunder som ikke kan få rost kameraet nok, og har enda ikke hørt om noen som har hatt problemer med kameraet. Kamerahuset er i metall, så det burde tåle litt, samtidig som det tar mye, mye bedre bilder enn noen av Ixusene! Raskere er det også, men litt tykkere. F10 mangler dessverre optisk søker, men dersom du ikke er avhengig av det, er det et flott kamera! Ville gått for det fremfor Ixus.

  5. Ja så svar for f.... meg på mitt  spm da!! Hvor får man rabatt på cs?

    Er du ikke i stand til å finne ut av dette selv da? En normalt oppegående person kan f.eks. kontakte butikker/importør, sjekke produsentens sider o.l...

    Har både kontaktet importør og en masse forhandlere, og ingen har det. Vet de har studentlisens til CS2 i USA, men det må kjøpes på universitetet der borte (hvis jeg har forstått det rett). Var derfor litt nysgjerrig på hvor ru-barma hadde kjøpt sin lisens.

     

    Helt enig i at man ikke kan kreve noe svar, men hyggelig dersom noen vil dele av sin visdom!

  6. Bortsett fra størrelse og vekt, har S70 vidvinkel (tilsvarende 28 mm) og fulle manuelle innstillinger. Det er bygget for mer krevende fotografer, vet om flere som bruker det som en kompakt erstatning for speilrefleks. Men det er stort og tungt, ihvertfall i forhold til Ixusen. Batterilevetiden er imidlertid bedre. Egentlig to helt forskjellige kameraer laget for forskjellige kundegrupper du sammenlikner her. Vil nok anbefale deg en tur i fotobutikken for å sammenlikne og finne ut hvilken du liker best!

  7. Selv om du har USB 2.0 (som også kalles Hi-Speed USB) på PCen, kan det tenkes at ikke alle USB-portene støtter dette. Forstå det den som kan... Har venner som kun har USB 2.0 på to av seks porter. Prøv derfor å finne ut hvilke porter som støtter det på din maskin.

     

    Når det er sagt, skal det også sies at USB 2.0 er relativt ustabilt. FireWire er kjent som mer stabilt (dermed raskere overføring i praksis, selv om FireWire i teorien er tregere), og SanDisks egne kortlesere i Extreme-serien er av typen FireWire. Er overføringshastighet viktig for deg, ville jeg anbefalle deg å investere i en sånn. Hørte rykter om at den kostet 349 kr for CF versjon på Apple Store.

  8. Skal til Danmark, og fikk tak i noen billige billetter, så det blir fly ned. Vil imidlertid ha med meg kamerautsytret med stativ, og lurte på om det var noen her som har erfaring med å fly med kamerastativ? Må man sende det som bagasje, eller kan man ta det med som håndbagasje? Har jo blitt litt strengere siden 11. september, og tenkte derfor at hvis man er skikkelig paranoid, kan man jo tro at folk skal kapre fly med et stativ. Noen erfaringer?

     

    Edit: bedre overskrift.

  9. Det er en vurdering du må ta selv. Dersom du liker kameraet ditt, kan det være verdt det. For å få samme bildekvalitet i dagens Ixus-serie (det er mange andre gode alternativer, f.eks. Nikon Coolpix 7900), må du opp på nye Ixus 700 ,og da snakker vi om ca. 3600 kr og oppover. Dessuten kan du ikke bruke de samme minnekortene, Ixus 700 har SD istedenfor CF. Fordelen er imidlertid at Ixus 700 har flere innstillingsmuligheter, større skjerm og er betydelig raskere enn Ixus 400. Men igjen, det blir 2600 kr mer for en ny Ixus 700 enn for en reparert Ixus 400.

  10. Det svenske bladet Foto hadde i nummer 6 i år test av objektiver for dSLR, hvor Sigma 18-50 F2.8 vinner over Canon EF-S 17-85 4-5,6 IS USM. Den får betegnelsen toppklasse og god omtale, Canon-objektivet får også endel skryt, men jeg ville tatt en titt for å se hvilket som dekker ditt behov best! Er verdt det når du skal investere i glass til minst 4000 kr! Bladet selges bl.a. hos Narvesen.

  11. Jeg regner med at det er en Canon 300D du har, og da kan du kun bruke linser med Canons EF eller EF-S fatning, dvs. alle Canons linser hvor navnet begynner på EF/EF-S og dessuten såkalte tredjepartslinser som Sigma og Tamron som har EF-fatning.

     

    Jeg tror kanskje at Canon EF 70-200mm f/4L USM (ca. 6 250 kr) kan være noe for deg, evt Canon EF 70-200mm f/2.8L USM (ca. 11 600 kr). Den sistnevnte har god nok lysstyrke til å kunne ta bilder innendørs i haller, mens den førstnevnte kanskje vil slite noe med dette. Et godt alternativ som har like god lysstyrke som sistnevnte, men til nesten halve prisen, er Sigma 70-200mm F2.8 EX APO HSM. Noen mener at den har litt tregere autofokus enn Canons, men det må du teste selv. Anbefaler deg uansett å gå i en fotobutikk og prøve disse linsene, du skal tross alt investere litt penger i dette.

     

    Det er sikkert også flere brukere som har erfaringer med disse linsene, sleng dere på!

×
×
  • Opprett ny...