Gå til innhold

ghosty

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ghosty

  1. Opprop!

     

    Ja, de er jo derfor vi leser Amobil. Vi har tillit Akam ikke ukritisk publiserer pressemeldinger de mottar, uten redaksjonell behandling.

     

    Nå må Edda Media ta seg sammen og sende Amobils redaksjonelle medarbeidere til Mobile World Congress. Dette blir ellers en skandale for Amobil, da vi mister tilliten til hele nettstedet. Nettreklame fines jo på andre konkurrerende nettsteder også.

    Vi vil ha redaksjonelt behandlet stoff!

     

    Hilsen kapitalsterk handlingsvillig mobil kunde

     

    (Som vil lese nyhetene fra Mobile World Congress på konkurentenes nettsteder, og ikke på "Eddik Media", om de ikke kommer på bedre tanker!!!)

  2. Lange utredninger om spilling, spising, basiller og pianolakk kombinert med fettmerker og fettmerkenes usynlighet på matte tastaturer er jo greit å bli gjort oppmerksom på i hygieneundervisningen på barneskolen. Men alle blanke flater blir fettmerket hvis man ikke har vasket hendene. Men har det noe i en test å gjøre? Et fromt håp er at det er absolutt siste gang man nevner fettmerker i ellers ofte utmerkede tester. Det er jo ikke noe poeng at testene skal inneholde mer en det fornuften tilsier. Til alle barn: Ikke pill i nesen heller!

  3. En blank flate blir fettmerket hvis man ikke har vasket hendene. Dette vil jo tiltrekke den huslige oppmerksomhet og handlekraft. Noen vil jo som kjent at tingene skal være i "Ship Shape" og skinne omkapp med solen. Men har det noe i en test å gjøre? La meg håpe at det er absolutt siste gang man nevner fettmerker i ellers ofte utmerkede tester. Det er jo ikke noe poeng at testene skal inneholde mer en det fornuften tilsier. :nei:

  4. Denne mobilen er verd alle 6 poengene i Amobils test! Jeg har hatt den i 14 dager. Alt fungerer utmerket, og den har jo alt. Truphone (.com) fungerer helt utmerket til intenettelefoni og koster kr 0 til fasttelefoner uten oppstartsgebyr. Hvorfor i all verden kjøpe Sony Ericsson, Samsung eller liknende, med bare en mikroskopisk brøkdel av n82s nyttige funksjoner?? Kamera og Video er helt topp. Ny programvare er lastet ned med goetagging av bilder. Tjenesten til Flickr fungerer med et tastetrykk for å laste ned bilder direkte! Denne telefonen kjører siste versjon av Symbian og er bedre en N 95! Kjøp det beste, og støtt Nokias kreative utvikling, og ikke glem å laste ned det nye programmet for internettradio, så du slipper å høre kjedelige norske FM kanaler, men sambarytmer fra Uruguay! ANBEFALES!!!! rent bortsett fra et et ikke helt optimalt tastatur. Og kjøp telefonen uten binding!

     

    Ghosty

  5. Endelig et skritt i riktig retning! Med Wifi er nettradio gratis. Men det som er mest interessant er at utvalget av radiostasoner er meget stort. Musikk sendes ofte etter sjanger og uten reklame, og ikke minst er disse radiostasjonene globale og klare for sending uten konsesjon! Det lover godt for det den frie meningsytring, også her på berget! Nå skal skvaldrkanalene få konkurranse! Så får vi etterhvert se hvor grådige Telenor med tanke 3g tilgang, som jo pr dag dato har rene blodpriser!

  6. Dette er jo direkte misvisende. Det er ikke flere DAB kanaler enn på FM. Det er kun 8 riksdekkende og 8 lokale. Tilsammen 16. Skal man ha mange kanaler å lytte til så anskaff en telefon hvor du kan installere et program for å høre på internattradio. Det finnes flere slike programmer. Da har du ca 70 norske og flere tusen stasjoner internasjonalt å lytte til. Har du en wifi telefon er det gratis å høre på internettradio, oog du finner sikkert en kanal som passer deg, - uten reklame! Dab på mobilen - Rett og slett tullete!

  7. I denne utgaven av mobilskolen viser vi deg hvordan du spiller av lyden trådløst.

     

    Les mer

    9504795[/snapback]

    Dere sier at det ikke går å spille radio på trådløse hodetelefoner. Tullball - Nå må dere følge med i timen! Det har lenge gått å avspille direkte radio på mobil via f.eks LCG Jukebox. Flere javaprogram finnes også! Men FM radio går det jo ikke å spille, men det finnes da andre måter å ta inn radiosignalene på!

  8. Jeg har summetone på Ip telefonen hele tiden, men "proxy" i Lcd displayet blinker og det er umulig å ringe ut eller inn. Dette i motsetning til tidligere da alt fungerte. Slik har det vært hele helgen. Jeg har ikke rørt instillingene som fungerte tidligere. Er IP24 helt nede med sine servere? Jeg får ikke kontakt med supporttelefonen og ikke svar over email. Dette lover jo ikke godt.

×
×
  • Opprett ny...