Gå til innhold

Kongbalder

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kongbalder

  1. Hallo!

    Du vet hva DLL står for? det er registrert i windows registeret du må slette alt som har med dll å gjøre til det programmet i registeret og så må du slette alt som har med det programmet å gjøre i programfiler.

     

    Har tre forskjellige program som liksom skal rydde i registeret etter at jeg har avinstallert et program, pluss at jeg fjernet alt i registeret manuelt som har med mozilla firefox å gjøre. Ja jeg har fjernet alt, like forbannet kommer feilmeldingen opp etter reinstallering av Firefox. Tror jeg går over til Linux Ubuntu i stedet for, lei hele drittwindows. :) ...... Ja, jeg vet hva .DLL står for!

     

     

     

    Mvh

    Kongbalder

  2. Hallo!

    Sliter med noen programmer som kommer med denne feilmeldingen når jeg starter opp programmet, programmet virker etter at jeg trykker på ok, men det er forferdelig irriterende.

    Har prøvd å reinstallere programmer uten at det hjelper. Har også prøvd å bytte ut msvcrt.dll fra C: med den som er på installasjons cden via recovery consol uten hell. Jeg blir sprø av sånne feilmeldinger. Er det noen som vet hvordan jeg får de bort, uten å måtte reinstallere windows?

    2j27x28.jpg

     

    Mvh

    Kongbalder

  3. Jeg har ett lite problem med min Omnia.

     

    Når den går i "dvale", altså når skjermen blir svart, så hender det at den ikke "våkner" opp igjen når jeg trykker på den knappen i midten. Noen ganger holder den i ca. 24 timer før det skjer, andre ganger må jeg gjøre det hver eneste gang den blir svart.

     

    Det er helt klart at det er noe som er galt med den, men hva? Lurer på om det kanskje er noe med windows'en på den. Men da lurer jeg på en ting, hvordan får jeg reinstallert windows?

     

    Hei!

     

    Jeg hadde det samme problemet med min Omnia. Det jeg gjorde var å ta en soft reset på mobilen. Har ikke hatt problem etter det.

     

    Mvh.

    Kongbalder

  4. Hmm. Får sjekke etter cden etterpå. Da er det sikkert at ALT blir tilbake til det vanlige??

     

    Hallo!

    ALT blir jo ikke tilbake til det vanlige når du oppdaterer ROM uansett. Personlige innstillinger på mobilen blir jo borte, så de må du jo eventuelt legge inn igjen.

     

    Hallo!

    Ville bare legge til at det finnes et bra backup program på CD'n som fulgte med Samsung Omnia, Mits Wizard. Fungerer glimrende, selv om CD'n som fulgte med min telefon var defekt da jeg mottok den. Fikk bare feilmelding "setup.exe har et problem og må lukkes"

     

    Mvh

    Kongbalder

     

    Tar denne med musikk og filmer også???

     

    Hallo!

    Har ikke filmer på min mobil, men musikken som jeg har på den er i hvertfall kommet med.

    Det er jo bare å prøve programmet, ta backup og deretter kan du gå backup mappene på PC'n og se hva du har fått med deg.

     

    Mvh

    Kongbalder

  5. når man oppdatere rom, så mister man absolutt alt i telefonminnet / internminnet, kontakter, sms, mail instalerte programmer mv

     

    Bruk et backupprogram for aa enkelt kunne faa disse tilbake etter en ROM oppdatering.

     

    En av disse skulle gjore susen:

     

     

    PIM Backup (Gratis)

     

    Sprite Backup

     

    SPB Backup

     

    Hallo!

    Ville bare legge til at det finnes et bra backup program på CD'n som fulgte med Samsung Omnia, Mits Wizard. Fungerer glimrende, selv om CD'n som fulgte med min telefon var defekt da jeg mottok den. Fikk bare feilmelding "setup.exe har et problem og må lukkes"

     

    Mvh

    Kongbalder

  6. mobilhappy, jada det funker fint for ringetoner.

     

    Men spm var hvordan jeg fikk lagt til nye meldingstoner, og hvordan får jeg evt en tone som egentlig er en ringetone, som en meldings lyd.

     

    Hallo!

    Om du skal legge til meldingstoner så må du legge de direkte inn på Windows mappen, du kan legge inn både som WMA og MP3

     

    Kongbalder

  7. Hei ! :thumbup:

    Da har jeg funnet løsningen på problemet mitt :)

    Det første jeg pleier å gjøre etter å ha installert xp, er å innstallere Antivirus program. I dette tilfellet så er det snakk om PC Tools sitt Antivirus program. Med dette programmet aktivert viser det seg at det ikke er mulig å installere program med Microsoft installere.

    Har tatt kontakt med PC tools angående dette problemet og venter på svar i fra de.

     

     

    Mvh.

    kongbalder

  8. Hei EviLeddiE. Takker for svar.

    Fant denne artikkelen på Microsoft Knowledge Base etter et kjapt Google-søk. Artikkelen omhandler riktignok installasjon av Office XP, men er relevant for din del da Windows Installer også benyttes her.

     

    Høyst sannsynlig er cluet her at systemet ikke har de nødvendige NTFS-tillatelsene som skal til for å få skikkelig tilgang til installasjonsfilene (litt dårlig forklart, men kommer ikke på en bedre forklaring for øyeblikket). Prøv å gjøre følgende:

     

    DERSOM DU HAR WIN XP PRO:

    1. Åpne Min datamaskin, velg Tools (Verktøy) -> Folder Options (Mappealternativer).

    2. I arkfanen View (Visning), deaktiverer du alternativet "Use Simple Sharing" ("Bruk enkel fildeling"). Klikk OK.

    3. Høyreklikk C:\ på Min datamaskin, og velg Properties (Egenskaper).

    4. I arkfanen "Security" skal brukeren "SYSTEM" ha tillatelsen "Full Control". Det vil si at "Allow" ("Tillat") er huket av, og at "Deny" ikke skal være huket på noen av tillatelsene.

     

    DERSOM DU HAR WIN XP HOME:

    Sett Windows i Sikkermodus før du gjør punktene 1-4.

     

    Håper dette hjelper. Skulle ikke dette hjelpe, kan jeg ikke la være å tenke på at dette kanskje kan være en I/O-feil - det vil si at installasjonsfilene blir korrupte pga. blant annet defekt minne. Kjør da en test med MemTest86.

    7214256[/snapback]

    Har gjort som du sa med å deaktivere "simple sharing" og brukeren "SYSTEM" har full tilgang, men uten at det ble positivt resultat.

    Du får unnskylde min uvitenhet angående MemTest86, men hva er det jeg skal se etter på denne testen. Det ser ut som den går i det uendelige. Ser at det er 8 forskjellige tester. Begynner den forfra igjen etter endt test? I så fall er de dataene jeg får ut i fra testen:Errors=0

     

    Mvh.

     

    kongbalder

  9. Hei!

    Jeg har formatert harddisken og reinstallert xp flere ganger nå, men får alltid error 2203 når jeg installerer programmer som har win installer.

    Da jeg har vanskelig for å få installert programmer får jeg heller ikke lagt opp bilder av feilmeldingen, men legger den opp som tekst:

    Denne er fra da jeg skulle installere Microsoft NETframework 1.1

     

    Internal Error 2203. C:\WINDOWS\Installer\8748ef.msi, -2147287008

     

    Er det noen der ute som kan gi meg et optimistisk svar på hvordan jeg løser problemet, så er jeg evig takknemlig.

     

    Mvh.

    kongbalder

  10. Hallo og takk til alle som har tatt seg tid til å svare. :)

     

    @oddity. Ja det er jo blitt gjort i henhold til installasjon som jeg referer til i første post.

     

    @kvase. Prøvde programmet som du nevner, men det ble ikke bra. Kataloger som jeg prøvde å flytte fra C:\Documents and Settings til en annen partisjon fungerte ikke. Sikkert helt kurrant til å flytte andre kataloger, men de som er skjulte under Documents and Settings ble det bare feilmeldinger med. Måtte reinstallere windows.

     

    @zjulik. Ja, det er blitt gjort i fra første stund.

     

    @PerB. Det er ikke så veldig mye som blir lagt under System32 og System når jeg har installert windows i henhold til linken som ligger i første post.

    Når jeg installerer programmer, vil det legge seg en del filer på C:\Documents and Settings\Jonas\Lokale innstillinger og Programdata. Det er de to sistnevnte mappene som jeg lurer på om det er noe jeg kan gjør med. Det er de to som fyller seg opp.

     

    Mvh.

     

    Kongbalder :)

  11. Hallo wil og takk for at du svarer :)

     

    Ja, jeg er klar over muligheten med Partition Magic og andre partisjonsprogram, men det jeg er ute etter er en intet voksende C: dvs. jeg vil ha en så liten partisjon så mulig til system. Da slipper jeg å defragmentere så ofte, samt at det er lettere å installere xp, om man trenger å formatere ved en senere anledning. Så hvis jeg øker størrelsen på C:nå, da er jeg stygt redd for at jeg må gjør det senere også, ettersom det er blitt 6 giga på bare 14 dagers bruk etter installasjon av xp.

     

     

    Mvh.

     

    Kongbalder

  12. Hallo!

    Har installer Windows Xp på min pc. Har fulgt denne tråden til punkt og prikke, tror jeg, he he.

    Men det viser seg at stasjon C:(xp) fylles opp med data og jeg får beskjed at det er for lite plass på partisjonen. Partisjonen er på ca 6 giga. Tror at det legger seg en del filer og programmer under C:\Documents and Settings\Jonas. Og her er det en del skjulte mapper som jeg er litt usikker på hva jeg skal gjør med. Er det noe jeg kan gjør med innholdet eller kan jeg lage en sti som gjør at de blir lagret på f.eks. F:\Temp ?

    Noen som har prøvd? Takker for alle svar. :)

     

     

    Mvh.

    Kongbalder

  13. Hei Wipeout

     

    Har en kompis som ikke gidder å poste selv, men han har problemer med å bruke no-ip.com

     

    Prøver å komme i kontakt med serveren hans via ftp på den adressen han har fått av no-ip, men intet resultat.

     

    Nå vet ikke jeg om han bruker no-ip gjennom routeren sin eller om han bruker det programmet no-ip. Om han bruker programmet så må det være online og aktiv, ellers så vil han ikke kunne logge seg på hvis tilbyderen hans skifter ip-adresse.

     

     

    Kongbalder

  14. Hei!

    Takk for kjappe svar. :D

    Ja, den skal da brukes til spill også, he he. Har alltid hatt Intel prosessorer og har alltid vært fornøyd med de. Så det blir nok en Intel denne gangen også. Har tenkt å kjøre SLI med skjermkort Asus GeForce 7800GTX .

     

    @MrNilsen

    Regner med at det gjelder den itegrerte lyden i hovedkortet, men om en bruker et annet lydkort så vil vel ikke det problemet oppstå? Vel jeg få se det hele an.

     

    Mvh.

     

    Kongbalder

×
×
  • Opprett ny...