Gå til innhold

mihcaoj

Medlemmer
  • Innlegg

    952
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mihcaoj

  1. Finnes det ingen enkle/billige løsninger å reise denne strekningen? Hadde planer om å besøke en kamerat der, men vet ikke hvilke måter som er greie å gjøre dette på. Går det buss/tog til ok priser? Flybillettene koster 2500,- +++. Dette er jo LATTERLIG. Forstår at det er ferger som koster en del, men å betale over 500kr en vei med fly er jo latterlig, da distansen knapt er lenger enn til Bergen.

     

    Håper noen kan komme med noen fine reisetips:)

  2. Har hørt dette utsagnet før: Du har nok dårlig kontakt en plass. Hva vil dette egentlig si? Kan jeg ikke da bare dytte en gjenstand nærmere og få bedre kontakt?

     

    Eventuelt: Kan jeg kjøpe et simpelt lydkort utenom og koble til via dette? har dette HK: http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:2531741 - er det plass til lydkort på det?

     

    Jeg ser ikke for meg at jeg gidder å sende hele pcen eller at jeg gidder å koble hele pcen fra hverandre og sende inn HK. Ventetiden på dette blir garantert ukesvis.

  3. Som tittelen sier så får jeg bare lyd i en høyttaler når kontakten fra enten headsettet eller forsterkeren er stukket helt inn i pcen. Når den er ca 50% inni så får jeg lyd i begge høyttalerene. Dette er forsåvidt ikke noe problem nå, men ser for meg at det ikke kommer til å bli bedre om jeg ikke gjør noe.

     

    Er det rett og slett hovedkortet som er gått dunken(innebygget lydkort i hovedkortet) eller hva kan det være? Pcen er 4mnd gammel.

  4. bra poeng med at en ser mer i bredden enn høyden, men greia er jo at en film på widescreen tv er en widescreen-film uansett om bildet er 16:9 eller 4:3... det jeg ønsker er at filmene uansett burde dekke hele tven - er jo IDIOTISK at de ikke gjør det. Jeg skjønner ikke at dere kan komme med noen som helst form for argument mot dette? widescreen er widescreen så lenge tven er widescreen...

     

    er forresten mange tv-serier som er i 16:9 format som i praksis blir MYE bredere/videre ettersom det er 16:9 på serien. Er greia det at film-produsentene tror at vi som forbrukere sitter inne med 4:3 skjermer og derfor lager de i 16:9? synes det er litt spesielt..

  5. Hvorfor er fremtiden 16:9 eller annet widescreen-format? Jeg forstår ikke hvorfor det forventes at folk skal kjøpe en 50' eller annen stor tv for å så akseptere at film skal ses i 16:9 format. Jeg er så utrolig lei av at min 50' blir til en 40'(ihvertfall mindre) når jeg skal se på film. Om jeg forandrer formatet til 4:3 så risikerer jeg å miste teksten eller at ting ikke kommer med.

     

    Tven er allerede en widescreen(som flerparten av lcd/plasma/led er), så hvorfor skal vi som brukere godta å miste enda mere? Om du setter bildet til 4:3 så vil det fortsatt være widescreen ettersom tven er det. Jeg forstår ikke at folk ikke reagerer på dette. Hva får vi igjen for å se filmer i enda widere screen enn det tven allerede er? Har det noe med bildekvaliteten å gjøre? Er det "kino-følelsen" vi skal få hjemme i stua(som hadde vært bedre om det var 4:3 pga større bilde)?

     

    Synes det er helt latterlig at det knapt(eller ikke?) lages 4:3 filmer/tver lenger. Er det virkelig bare jeg som irriterer meg over det her?

  6. jeg må ærlig talt si at jeg ALDRI noensinne har hørt om at fly har kollidert i lufta i Norge, rundt flyplassområdene. Er dette tilfelle? Jobben kan da ikke være umulig å gjennomføre da, ettersom mennesker gjør feil(nesten) hver eneste dag, hver enkelt en av oss, på fritiden eller jobb, faglig eller sosialt.

     

    Må vel finnes en form for sikring e. l?

×
×
  • Opprett ny...