Gå til innhold

Coaxmetal

Medlemmer
  • Innlegg

    530
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coaxmetal

  1. Topic sier det meste egentlig. Skal rerolle druid til sommeren og vil finne en server med svært høy aktivitet lavlevel. Hvor det er mye action i contested soner (tarren mill, stv, etc. men av lavlevel, idiotgankerne på 80 bør helst være i fåtall), hvor bg køa er lav og hvor det er mulig få finne party til f.eks wailing caverns uten å vente i en par timer først..

     

    Tips mottas med takk :-)

  2. Jeg er på utkikk etter ny mp3 spiller etter at jeg har funnet ut at lydkvaliteten på den billige jeg har fra før samt sony ericsson walkman-telefon er rimelig ræva. Jeg hører mye på musikk mens jeg programmerer/leser/skriver og er følgelig avhengig av å spille lavt volum og da faller de dårlige spillerne litt igjennom. Jeg merker stor forskjell når jeg hører på de samme mp3filene på min stasjonære som har et ganske bra (les dyrt hehe.,.) lydkort.

     

    Så; er det noen som har noen anbefalinger? Jeg er ikke interessert i touchscreen, lcdskjerm(noe annet enn et svært enkelt display er en ulempe imho pga batterikapasitet), kapasitet over 8gb er reduntant, design bryr jeg meg ikke om i og med at jeg allerede har samboer (mission accomplished hehe...). Radio er dog en fordel og lite er bra. Men som sagt; det er lydkvaliteten som er viktigst, jeg bærer gjerne på en murkloss på en par kilo bare den spiller pnet.

     

    Alle svar mottas med takk (og bukk).

  3. Men vi vet jo ikke om de ble sendt ut torsdag eller ei. Etter hva jeg har fått høre ble de sendt før torsdag. Men jeg vet ingenting sikkert.

     

    Hehe. festlig at en moderator som jobber for elkjøp sitter og forsvarer arbeidsgiveren sin..

     

    Når man har bestilt en vare og avtalt å få den på release er det elkjøp sin feil dersom den ikke kommer fram (punktum), og det er jævlig dårlig.

  4. Flertallet av befolkningen i Norge bor faktisk i bynære områder og har gode alternativer til bil, spesielt hvis kollektivtrafikken nyter godt av økte drivstoffavgifter. At folk i distriktene er avhengige av bil er det ikke spesielt mye å gjøre med, men avgifter vil ikke nødvendigvis treffe 100% der de skal og dette må man bare leve med. Evt kan man innføre diverse skattefradrag for de som ikke har alternativ til bil.

     

    Jeg er også lei av å høre maset fra småbarnsforeldre, det er ingen andre grupper i samfunnet som nyter godt av så enorme subsidier som dere, så om dere må betale litt ekstra bensin får dere ikke meg til å begynne å grine av den grunn. Faktum er at de som er fattige tar buss, derfor vil subsidiering av kollektivtrafikken faktisk komme lavinntektsgrupper til nytte.

  5. Nei, men du kommer til å bruke mindre bensin, og dermed blir det mindre CO2 i atmosfæren.

    Ja jøss :roll: . Og dette er kun populærpolitikk (fine ordet) som ikke har en dritt sammenheng med virkeligheten.

     

    Man trenger ærlig talt ikke mer enn sunn fornuft for å forstå at hvis bensinprisen dobles vil man kjøre mindre. Da kan de som har råd betale 25kr så kan de som ikke har råd få subsidiert kollektivtrafikk av de som har råd. Det er både god fordelingspolitikk og god miljøpolitikk.

     

    Om det er dette idealet du vil ha så er det ikke biltrafikk som er den store synderen for våre fantastiske molekylutslipp. Å angripe biltrafikken sender kun ut feil signaler og viser at politikerne virkelig er så tjukke i huet som de virker.

     

    Biltrafikken står for 20% av totalt CO2 utslipp. Hvis man skal få ned utslippene i Norge med 30% må utslippene ned også her.

  6. Teknisk sett er det jo demokrati i dette landet, slik at hva skattepengene brukes til (og hvor mye man betaler i skatt) bestemmes av folket. Om regjeringa bruker 20 mrd på OL er det jo ikke sånn at de pengene bare hadde gått i dass uansett, selv om det er utopi at man har valgfrihet (ie. enten OL eller 5k i lomma) bør folk tenke over hvor mye ressurser man selv må ut med for å få OL. Og penger som går til staten er like mye dine som mine slik at det er 5k pr. nordmann det er snakk om.

     

    Vi har demokratisk valgt at regjeringen og stortinget skal styre budsjettet. Hvis du har problemer med den måte å gjøre ting på får du flytte til en øde øy.

     

     

    Hvor i alle dager får du det fra at jeg er imot velferdsstaten vi har i Norge idag? Det og å trekke inn levekårsundersøkelser er en total avsporing av debatten.

     

    Jeg stiller kun spørsmålstegn ved om folk faktisk er villige til å betale 5000 av egen lomme på ett OL i Tromsø (selv om det går over statsbudsjettet er det helt ekvivalent.)

  7. Ja, det er jeg helt enig i. Men det er jo ikke slik at det er snakk om 5000 kroner du ellers kunne brukt til brød og melk. Skatten betaler du åkke som.

     

    Teknisk sett er det jo demokrati i dette landet, slik at hva skattepengene brukes til (og hvor mye man betaler i skatt) bestemmes av folket. Om regjeringa bruker 20 mrd på OL er det jo ikke sånn at de pengene bare hadde gått i dass uansett, selv om det er utopi at man har valgfrihet (ie. enten OL eller 5k i lomma) bør folk tenke over hvor mye ressurser man selv må ut med for å få OL. Og penger som går til staten er like mye dine som mine slik at det er 5k pr. nordmann det er snakk om.

  8. Det største problemet mitt med dette hysteriet er at folk tror at hvis vi betaler 25kr for bensin så blir det mindre CO2 i atmosfæren. Det funker ikke sånn forstår dere. Det er jo helt idiotisk, ja rett og slett idiotisk å tro at om vi betaler mer for bensin så slipper plutselig bilen ut mindre CO2. Hvor dum er det mulig å bli? DET lurer jeg på.

     

    Nei, men du kommer til å bruke mindre bensin, og dermed blir det mindre CO2 i atmosfæren.

  9. Det er jo temmelig dumt å insinuere at OL blir finansiert via en tilleggsskatt som vi ellers hadde sluppet. Hvis OL arrangeres i Tromsø blir kultur- og sportsmidler overført fra andre budsjetter.

    Det er også enorme inntekter fra sponsorer, selv om det offentlige selvsagt vil måtte betale store summer selv også.

     

    Jeg kan tenke meg en del ting jeg personlig heller vil 5000 av mine skattekroner skal gå til..

  10. Den offentlige klimadebatten her i norge preges av mye piss. Selvfølgelig er man istand til å finne ting som tyder på at den globale klimakrisen ikke er menneskeskapt, i og med at systemet vi snakker om er så ufattelig stort og komplisert (jfr. han løken på holmgang som ranta om isotopene sine). Men klimapanelet har altså gått gjennom ett usaklig stort datagrunnlag, og basert på det konklludert med at det er _sannsynlighetsovervekt_ for at klimakrisen er menneskeskapt og at hvis vi ikke gjør noe er det sannsynlig at konsekvensene blir langt større enn kostnadene ved å kutte utslippene.

     

    Det er sakens realitet. Så er det opp til politikerne å finne de beste måtene å kutte utslippene på.

  11. Noen som vet om det er lyd ut på HDMI på 1530?

     

    Har ikke fått lyden til å fungere på min plasma ihvertfall.. Usikker på om det faktisk er mulig.. Litt irriterende, for hvis de uansett ikke har med lyd i hdmi kabelen kunne de like gjerne kjørt en dvi.. Noen som har fått lyd gjennom hdmi kabelen evt. vet at det ikke går?

  12. Jeg har også testet hdmi kontakten mot en plasmaskjerm (panasonic pv70) og det funket som fjell, satte native på skjermen opp som oppløsning automatisk og det ble sylskarpt bilde. Men får ikke lyd gjennom der, og da blir jo hdmi relativt poengløst.. hvorfor ikke bare ha en dvi isåfall liksom..

  13. Fikk PC-en min for en par dager siden, og ble først litt skuffa over at jeg måtte hente den selv (kom på torsdag og de gidda ikke kjøre den ut før på onsdag og det var litt uaktuelt, så da måtte jeg ta turen oppom heimdal i lunchen...).

     

    Jeg er litt frustrert på vista, selv etter å ha avinstallert all mannskjiten som kom med fra dell, men jeg regner med dette er noe man må venne seg på ved ett nytt OS. Ellers har jeg ikke merket noen store bugs, som på videoen til pixlface (klikkelyd på webcam, det er litt lealøst oppi der, men klikkelyden er mye lavere) eller noe annet.

     

    Støymessig produserer den langt mindre enn min stasjonære, men likevel (spesielt ved høy load som f.eks spilling) er det veldig hørbart, HD-støy merker jeg ikke noe spesielt til.

     

    Designet er jeg veldig fornøyd med så lenge den er klappet igjen :p Åpnet synes jeg ikke den ser spesielt hot ut, men den ser helt klart bedre ut inni enn de fleste andre laptoper jeg har sett.

     

    Batteriet holder greit med tid ved surfing og lett load (4-5 timer med 9 cellers), men ved spilling kneler den etter 1.5. 9-cellers batteriet stikker også endel ned i bakkant, noe jeg visste, men det så litt merkelig ut ved førte øyekast.

     

    Jeg valgte også 1200x800 oppløsning noe jeg overhodet ikke angrer på.. Det blir mer enn smått nok ved surfing, og ved spilling tror jeg ikke man ser noen forskjeller på en 15" på 1200 kontra høyere oppløsning. (f.eks er det utført undersøkelser på hd kontra full hd skjermer på 42" og fåtallet ser forskjellen på 2m, riktignok lengre hold, men også en 9 ganger større skjerm i areal).

  14. De som sitter med eldre datamaskiner, eller datamaskiner som ikke er bygd for grafikk.. De sitter igjen med en dårlig spillopplevelse fordi det hakker.. Imho var det derfor wow solgte så bra som de gjorde (fordi alle kunne kjøre spillet deres), og det er derfor age of conan ikke kommer til å selge så bra..

    så flott du har fått systemkravene til aoc, ingen andre har det. kan du linke dem?

     

    Det jeg har sett av ingame skrytevideoer legger nok grafikken kanskje litt under crysis, så kan man tenke seg til resten.

  15. Og hvem som bryr seg om grafikk?

     

    De som sitter med eldre datamaskiner, eller datamaskiner som ikke er bygd for grafikk.. De sitter igjen med en dårlig spillopplevelse fordi det hakker.. Imho var det derfor wow solgte så bra som de gjorde (fordi alle kunne kjøre spillet deres), og det er derfor age of conan ikke kommer til å selge så bra..

  16. Har tenkt og bestille denne men har noen spørs først. denne pcen koster 1799 Euro inc vat. hvor mye vil dette bli i Norske kroner inc alle kostenader? har regnet ut at 1799 blir 14054,5, er dette riktig?

    Specs:

    NVIDIA GeForce 8800M GTX 512MB

    Intel Core 2 Duo T9300 2.5GHz,6MB Cache

     

    2GB DDR2 667MHz

    160GB 7200rpm SATA HDD

    Lurte på om det var enkelt og oppgradere disse to selv!

     

     

    Det er jo pund og ikke euro de oppgir som pris, siden det er en engelsk butikk. Trykk på local currency eller.no under prisen og velg norske kroner så ser du hvor mye det blir før frakt (rundtom 19000)

×
×
  • Opprett ny...