Gå til innhold

Allviteren

Medlemmer
  • Innlegg

    216
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allviteren

  1. Creepy greier:S

     

    Jeg tror alt har en naturlig forklaring, men jeg tror likevell ikke det er innbilning. Tror det er noe riv ruskende galt i leiligheten deres, noe som ikke er normalt, men tror at det har en naturlig forklaring. Sære magnetfelt f. eks. Tror syner av spøkelser etc. er et produkt av den "nærværsfølelsen" du snakker om. Hjernen som prøver å rasjonalisere følelsen av at noen er i nærheten og lager dermed et bilde.

     

    Det med vannflasken og bilde på mobilen er ikke så lett å forklare. Tror det også har en naturlig (men ikke hittil oppdaget) forklaring. Tror ikke vi mennesker forstår universet og de fysiske lovene som gjelder riktig enda.

  2. Bor på storhaug, og har ikke kabeltv. Sikringskapet er maks ett år gammelt og det er en jordfeilbryter for hver leilighet. Dvs. 3 til sammen. Jeg vil tro alle sikringene er jordet, da det er ganske nytt anlegg.

     

    Har ikke hatt noen jordfeil i huset på over ett døgn nå. Og alle sikringer i 2. etasje har vært av i like lang tid. Tilfeldig?:S

     

     

    Rettelse: Alt er på, og det virker som om problemet bare har forsvunnet av seg selv. Er vel bare et tidsspørsmål når det kommer tilbake...

  3. Virker som om feilen kommer utenifra, lyse har hatt flere problemer i området, og lyktestolpene i området har en tendens til å gå av.

     

    Nå er det snakk om at huseier skal skifte alt i hele sikringsskapet, og innstalere en jordfeilbryter pr. sikring. Og at dette kanskje skal dekkes helt eller delvis av lyse.

     

    Men er det vits i å gjør en så stor utskifting? Eller hadde en jordfeilbryter med tidsforsinkelse fikset problemet?

  4. Jeg er den aktuelle kompisen her, og det virker som om problemet ligger i kurs nr. 1, som går til kjøkkenet til naboen. Nå er alle sikringer i andre etasje av, utenom nr. 6(som ruteren er koblet til :p). Sånn som det er nå går det greit, har hendt to ganger på et par døgn at jordfeilbryteren har gått.

     

    Men det som er rart, er at jordfeilbryteren til første og kjelleren går, når det er ganske klart at problemet ligge i 2.

     

    Skal få inn en tredjepart så fort som mulig for å teste. Tydelig at elektrikeren ikke burde hatt fagbrev...

  5. Hei og godkveld:P

     

    Broren min skal til Japan nå om noen dager, og så lurte jeg på om hvis han kjøper en elite for meg, vil den fungere med "Norske" spill? Til Dvd og Hd-dvd vil den vel fungere, da Europa og Japan er i samme sone på dvd og hd-dvd er fåreløpig sonefritt (correct me if I'm wrong).

     

    Takker på forhånd for svar:)

  6. Ikke for å kidnappe tråden din her, men virker litt dumt å starte ny for mitt spørsmål.

     

    Min bror skal til japan nå om noen dager, og skal kjøpe en Wii for meg.

    Er japanske Wiimodeller PAL eller NTSC? For hadde vert greit om jeg kunne kjøpt spill etc. her i Norge til den.

     

    Takk for lånet av tråd:P

  7. Jeg syns første gang gikk relativt bra jeg:P Vet at det er mange som sliter med presentasjonsangst og ikke vet helt hva de gjør, sånn at det hele blir litt rart. Opplevde ikke så mya av disse problemene. Vårt største problem var at hun var veldig trang, så vi måtte bruke gooood tid. Ikke at det å bruke god tid er noe negativt da:P Bra å være forsiktig.

    Men for all del ikke forvent at første gang skal gå helt smooth:P Bruk masse tid på forspill, ikke bare kjør på :!:

  8. Da bringer jeg inn mitt tankfly igjen. Det kan ikke skytes ned, da det har jagerfly, marineskip og hellikoptre som passer på det. Flyene og hellikopterne har "flares". Ubåter biter ikke på skipet, da det har synkeminer og torpedoer med seg. Sattelitten overvåker området og merker alle synlige forsøk på å ta ned flyet. Slå den ;)

     

    Edit: Litt sen igjen. Da får målet til flyet være å gi mannen på bildet over bensin

    post-61370-1151974099_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...