Gå til innhold

robinei

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av robinei

  1. Du må spørre deg selv om du liker tradisjonelle desktoptastatur, eller mer kompakte og flatere laptop-aktige tastaturer hvor knappene har mindre motstand. Selv har jeg i det siste kommet frem til at jeg foretrekker laptop-varianten, og det finnes en del relativt billige slike der ute.

  2. Hørt om Torment eller Fallout, for eksempel? Ikke si at alle vestlige PRGer bare handler om levling.

     

    Jeg har aldri kommet inn i japanske RPGer. Vestlige RPGer har slått meg som mer seriøse, mens de japanske har virket alt for "over the top" med etter min mening barnslig stilart. Synes også de virker alt for lineære sammenliknet med vestlige.

  3. Jeg køpte 512 MB RAM hos komplett som jeg har hatt problemer med. Memtest finner ingen feil, men spill krasjer hele tiden når de er i. Har også prøvd uten den gamle RAMen og i forskjellige slots.

     

    Ønsker å sende det i retur, men de sier at hvis de ikke finner noen feil så må jeg betale 190,- i gebyr og så får jeg det tilbake. Med frakt i tillegg så er det jo ikke verdt det i det hele tatt.

     

    Er det virkelig slik at det ikke har noe å si om den er ubrukelig for meg så lenge den funker hos dem?

  4. DFI NF4 Infinity virker som om det gir latterlig mye for 599,-, så lenge du ikke trenger SLI.

    Her er en review. Klokker meget bra og har som andre DFI kort masse rom for tweaking i BIOS. Noen som har erfaring med dette kortet?

     

    Med en Athlon64 3500+ til 995,- får man et respektabelt system for veldig lite penger. Sitter å lurer på om jeg skal slå til med noe sånt, eller vente på Conroe, men det blir nok en del dyrere, + at jeg er utålmodig...

  5. Arcanum er et veldig bra spill, er gammelt tho =p

    5437694[/snapback]

    Gammelt er det, men det er rett og slett fantastisk. Han har spilt gjennom en del lignende spill ut fra det jeg kan se, så Arcanum sin stil burde ikke være noe problem. Definitivt et av de beste jeg har spilt, om ikke det beste.

    5437777[/snapback]

    Jeg støtter forslaget om Arcanum! Den mest Fallout-aktige RPGen som ikke er Fallout. Knallspill!

  6. En kompis av meg med NTNU-tilkobling(LAN-tilkobling hvor man automatisk får IP fra DHCP og så skal alt virke) sliter litt med internett. Han har installert XP og ting er slik at han får IP og får pinget internettsider fra kommandolinja, men verken MSN eller IE får kontakt.

     

    Skjønner ikke hva som kan gjøre at de ikke virker selv om tilkoblingen åpenbart virker. Har aktivert firewall, men han hadde ikke valgt å blokkere noen ting.

     

    Noen som har opplevd noe liknende/har noen tips?

  7. Har litt vansklig for å se hvordan en pure sorc(eller wizz) skal klare seg alene i f.eks. underdark...

     

    ToB hjelper på grunn av økt levelcap(som kevlar sier), det tenkte jeg faktisk ikke på. Har bare runna ToB en gang og det var med char som jeg hadde runna SoA med, så da ble det en naturlig vidreføring av levela(dvs var bare over lvl20 på de nye karta).

     

    med økt levelcap går det nok greit solo for en sorc også, men på bare 20 level er det en stor utfordring.

    Ja sant det, mente ToB sorc. Synes å huske at jeg hadde Time Stop allerede da. Er bare å aktivere og spamme spells. Ellers gjør jo planetaren en god jobb. Men skal sies at jeg hadde Staff of the Magi, som ikke er greit å finne uten å lese om det på nettet.

  8. Orginal kampanien i nwn var jop langt ifra bg2 når det gjelder historien, tar man med community laga stuff kan bg2 gå og legge seg imo.

     

    Når det kommer til gameplay så er nwn også vinner mener jeg, non viktige punkter er:

    • i bg2 har du noen quickspell ikoner(som er kjekke å ha), nwn har 32 quickslots som kan brukes til allt fra spells til armor og helseflasker
    • nwn har flere alternativer for oppbygging av figuren(skills, feats)
    • nwn har langt mere balangserte klasser, skills, wåpen, etc.

    Tar man igjenn inn community stuff så er det bare den som lager modulen som setter begrensninga.

     

    Når det kommer til å spille gjennom BG2 alene vet jeg om 3 charer som kan klare det, det er monk, swashbuckler(pure) og kensai-mage. Noen som har klart å komme gjennom spillet med en annen type char? Med expansionen til bg2 tviler jeg på at noen som helst char klarer det, dog muligens en kensai-mage kan klare det.

     

    det eneste som bg2 har over nwn er party-control, men imo er ikke det nok så nwn scorer høyere når man tar med community laga ting.

    Sorceror er nok utvilsomt den mektigste BG2 karakteren. Eier jo helt vilt. Spilte solo med den en gang, men etterhvert ble det for lett og var liksom ikke så moro lengre... Kan kaste så utrolig mange spells før han må reste og slipper å memorize passende ting før hvert encounter.

  9. Har skiftet vifte på en maskin nå og når den skal starte begynner den å pipe etter en liten stund, mens det står A1 på feilkode displayet(Før den stabiliserer på A1 blinker den litt mellom det, 65 og 75). Første gang den starter tar det lengre tid før den piper, enn de neste man prøver, og man hører at den er i gang med den vanlige rutinen. Vet noen hva dette kan være? Kan ikke skjønne at viften ikke skal ha kontakt. Har ikke manualen til dette lilgjengelig akkurat nå, men det er et Abit AS8 kort for Pentium 4.

×
×
  • Opprett ny...