Gå til innhold

Dipper_

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dipper_

  1. Hva er den beste kameramobilen, og vil det komme noen i nærmeste framtid som vil konkurrere om denne tittelen?

     

    Vet at k750 er regnet blant de beste, men finnes det mobiler med over 2mp?

     

    (tenker kun på kamerafunskjonen, ikke noen av de andre funksjonene ved mobilen)

  2. Er det store forskjeller mellom de forskjellige kortene, noen du vil anbefale? Ellers hvordan er det med å innstallere disse kortene, er det bare å sette det inn i den ledige sloten på laptopen og installere nødvendige drivere?

     

    Takk for to fine og særdeles raske svar! :thumbup:

  3. Dersom du har to rutere som støtter WDS er dette ikke noe problem, har erfaring med denne  http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=117795&cks=PRL  siste firmware i den gir mulighet for WDS.

    Vet du om den ruteren jeg har fra før har støtte for WDS? Prøvde å søke etter firmware på hjemmesiden til 3Com, men fant ikke noe.

     

    Vurderer å kjøpe den neste versjonen av den ruteren jeg har fra før, slik at det forhåpentligvis ikke blir noe kommunikasjonsproblem mellom de. http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=302154&view=detailed

     

    Vil det da funke å ha 3Com OfficeConnect 11b sammen med de 3 pc'ene nede, og 3Com OfficeConnect 11g sammen med de 2 pc'ene oppe?

     

    Ellers takk for 2 fine svar!

  4. Fra ADSL-modemet har jeg en trådløs ruter som knytter sammen 3 pc'er ved hjelp av TP-kabel. Etasjen ovenfor har jeg 2 pc'er til som jeg vil knytte til det samme nettverket. Det jeg lurer på er om det er mulig og først koble de 2 pc'ene til en egen ruter i samme etasje ved hjelp av TP-kabel, og deretter at denne ruteren kommuniserer med ruteren i etasjen under trådløst.

     

    Hvilken ruter (eller hva det vil hete) må jeg kjøpe for at dette skal fungere? Ruteren jeg har fra før, som jeg vil den skal kommunisere med, heter 3Com OfficeConnect Wireless 11b Cable/DSL Gateway.

     

    Vil jeg kunne kommunisere internt mellom de 2 pc'ene i overetasjen, uten å måtte sende signalet ned til den ruteren jeg har fra før? (Slik at jeg kan ha 100Mbit TP-linje mellom de 2 uten flaskehalsen den trådløse overføringen vil medføre?)

     

    Dette var kanskje litt vanskelig forklart, så si ifra hvis det er noe jeg må utdype :)

    På forhånd takk for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...