Gå til innhold

folden

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av folden

  1. Vel, den forrige tråden min ble stengt, grunnet for få ord i emnet. Selv om "Amobil - ironien" er en god beskrivende tittel.

     

    Uansett, jeg mener fortsatt at amobils sider er utrolig dårlig egnet for visning på mobiltelefoner, uavhengig av browser. Jeg har testet den på browseren i Symbian S80 V2.0 (Nokia 9300), og med Opera Mini/Opera Mobile og S60 V3.0s egen browser. De to siste på en Nokia N80.

     

     

    Det skal ikke kreve all verdens å gjøre siden mer mobil-vennlig, noe man nesten bør forvente av en side som er ledende på feltet.

     

    Fjern litt designelementer etc. som ikke egner seg på små skjermer og halvferdige browsere.

     

     

    Og ellers, fyr debatt. Kanskje kan man komme med innspill på hvordan man ønsker siden skal være!

  2. Det absolutt best betalte "vanlige" yrket, må jo være flyger.

    Begynnerlønn som styrmann ligger på rundt 400 000, men med alt av tillegg og diett så blir det et betraktelig høyere beløp.

     

    En gjennomsnittelig flykaptein i SAS ligger på rundt 1.2 Mill.!

    6907586[/snapback]

     

    Beklager for å bumpe en halvgammel tråd, men følte jeg måtte svare på dette.

     

    Sånn jeg har forstått det tar det lang tid før man tjener særlig som flyger.

    Startlønnen til en navigatør kan være fra 160 000 og oppover, den lønnen du snakker om er det kun folk med lang ansenitet i store selskaper som får. For å bli flykaptein kreves det først den vanlige utdanningen, som koster rundt 700 000 kroner en plass, før man på godkjennes for å fly den flytypen man skal være kaptein på, dette er ytterligere 250 000 kroner. Som oftest må man betale denne godkjenningen fra egen lomme. Uten ansenitet får man ikke 1,2 mill i årslønn, dette er det de best betalte ligger på, som flykaptein med laang ansenitet.

     

    Det er nok ikke raske penger i flygerbransjen, men man har muligheten til å tjene godt om man står på, og bruker tid.

     

    Det er i alle fall slik jeg har forstått det ut fra diverse andre fora.

     

     

    Og når det kommer til legelønnene. Det er fastleger som tjener slike penger. De får lønn etter hvor mange personer som har de som fastlege, samt bittelitt for hver pasient som løper gjennom kontoret for å legge fra seg noen kroner. De skikkelige legene (med spesialistutdanning) som jobber som overlege/avdelingslege på et sykehus tjener halvparten enn hva pengemaskinene som er fastleger gjør.

     

    Men still, greit betalt yrke tror jeg.

  3. blablablabla

     

    Så da fikk iallefall bærehanken på det 1200kroners buret (jeg betalte) bevist at det ikke bare er til pynt,  i det jeg tok 2 piruetter og la hele vekta i kastet som resulterte i at bur og hamster forsvant ut av 2etasje så det regna sagflis de neste 5minuttene.

     

    Og i det hamsteret og buret traff lyktestolpen og rikosjerte ut på jordet i en eksplosjon av hamsterfòr, sagflis, møkk og hardplast avsluttet jeg samtalen med:

     

    "Pogo dør med oss!" ..... haha så MOVIE!!  :w00t:

    6458527[/snapback]

     

    Noe så episk.

    Det der skal inn i lærebøkene på barneskolen.

  4. folk har jo ansvar for egen læring så hadde de prøvd å tatt min mobil

    (har den aldri med da) så hadde de hværtfall ikke fått den!!

    offtopic: og er det en lov mot banning på skolen, for læreren flipper vær gang noen banner

    5615211[/snapback]

     

    Det at folk har ansvar for egen læring, har ingenting med det fysiske og psykososiale miljøet på skolen å gjøre. Det betyr kun at du selv har ansvar for å lære det som står i pensum, så du har ingen som pusher på deg hele tiden. Om en elev er et forstyrrende element i opplæringen til andre, har læreren rett til å reagere og handle.

  5. Som sagt så har vel ikke lærerne direkte lov til å konfiskere en telefon, om man ikke tolker loven litt. Men her må elevene kunne inngå et kompromiss og heller la de oppbevare telefonen ut timen, i stedet for å få nedsatt orden/oppførsel samt å få fravær pga. at de blir sendt hjem.

     

    Uansett så har lærerne lov til å sanksjonere når en elev bryter med opplæringsloven/skolereglene, hvor å inndra det itemet som forstyrrer opplæringsmiljøet i dette tilfellet, er en bedre måte å gjøre det på enn at eleven får fravær og nedsatt.

  6. Det er faktisk ganske enkelt å lage slike klipp da, for de som har veldig lyst til å prøve, behøver bare to mikrofoner, og noe som kan ta opp i stereo... Så må man ha mikrofonene i ørene på en eller annen, må holde di på en litt spesiell måte så bare recorde, så høre etterpå.

    5553354[/snapback]

     

    Hah, det er ikke "bare" å lage slikt. Å panorere lyd, og samtidig få et virkeligsnært lydbilde er ekstremt vanskelig. Å få til en surround-effekt med bare to lydkanaler er sprøtt. Hah, og din forklaring på hvordan man skal ta opp. "Ha mikrofonene i ørene". Alvorlig talt, dette er som sofa-velgere under valget, som alltid vet bedre.

  7. Joda, gameserver var top notch for... 2 år siden.

    Mbit er hostet hos samme firma som gameguard, men har stort sett nyere hardware, og etter det jeg erfarer en langt bedre support/kundestøtte, da gameguard har en utrolig stor kundemasse som skal ha sitt av supporten der, noe som resulterer i lang ventetid.

    Skulle jeg leid meg server pr. dags dato hadde nok mitt valg falt på mbit.

    This is my humble opinion.

  8. Om svartedauen hadde forekommet i år 1337, hadde det så absolutt blitt noe å se tilbake på å le av! At det akkurat var 1337 personer er humoristisk i en ironisk form. Det er sifferet man ser humoren i, ikke det at folk har mistet livet.

    Om dere ikke skjønner dette så drit i å poste.

    edit: s/poste/replye

×
×
  • Opprett ny...