Gå til innhold

sphinn

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sphinn

  1. Blir store ting som en DS tollfritt fra videogamesplus også?

    6306921[/snapback]

     

    Det er ikke toll på innførsel av de fleste typer elektronikk til Norge.. Moms er derimot en helt annen sak. Stort sett så kan du legge til 25% på prisen i utlandet eksklusiv frakt. I tillegg til det så kan du legge på mellom 80 og 150 kroner i gebyr til det firmaet som skal utføre tollbehandling (Posten, DHL, Fed Ex..).

     

    Det har ingenting å si hvilken butikk eller hvilket land du kjøper fra hvis du da ikke får butikken til å sende varen som en gave og samtidig får dem til å skrive verdien til under 1000 spenn. Da slipper du moms og følgelig også tollbehandling.

  2. For meg så er det snakk om hvilken type spill du vil spille ettersom de ofte er ganske forskjellige fra PSP til DS. PSP har jo og kommer nok til å få mye av den samme typen spillmateriale som PS2 og det er jeg personlig litt lei av. Spillene der er ofte litt..tja, kalde? De har liksom ingen sjel. Det gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange. Det er mulig det er jeg som begynner å bli rar på mine gamle dager, men mange av spillene til DS virker bare mer gøy å spille. Kult nok med GTA på PSP, men etter å ha spilt alle de tidligere versjonene både på PC og PS2 så er jeg drittlei av å stjele biler og banke folk. Akkurat nå har jeg mer lyst til å samle opp noen poeng i Mario :)

     

    Jeg ville altså gått for en DS!

  3. Har dårlig erfaring med oljefilter fra Biltema hvertfall, det som er problemet er at det er noe mindre ytre diameter på det slik at det ikke blir mulig å bruke oljefiltertang for og løsne det.

    Et annet problem med at det er mindre er jo at det ikke dekker over hele flaten der du kobler til filteret, slik at når du igjen skal sette på et originalt filter så må du pusse og vaske vekk dritt rundt der filteret fra Biltema satt før.

    Kupefilter kan jeg godt kjøpe på Biltema, men helst ikke oljefilter.

    6279496[/snapback]

     

    Oljefiltertenger kommer i flere størrelser så en eller annen tang skal nok klare å løsne selv Biltemas filtre. Ellers er jeg enig, når det gjelder oljefilter så kjøper jeg helst kvalitet. Mahle har jeg gode erfaringer med selv og har "hørt" mye om dem. Et oljefilter koster uansett ikke allverden så det man sparer er vel minimalt uansett...

  4. Hmm? Det er vel ikke soner på PS1? Det gjelder vel bare DVD? Det er derimot sannsynlig med NTSC-US tenker jeg og det kan vel være et problem, selv om jeg ikke husker helt hvordan akkurat det var på PS1. Mulig du må ha en chip da ja eller en bootdisc eller noe sånt vas.

     

    Uansett, drit i eBay.com, gå på eBay.co.uk. Det er forskjell nemlig.

     

    eBay UK

     

    Fant 26 stykker der just nu, noen svinbillige. Frakt pleier også å være virkelig billig fra UK til Norge.

  5. da tror jeg jeg bruker videogamesplus heretter. siden det ser ut som det går raskere enn å bestille fra ebay / hong kong.. jeg har enda ikke fått mitt.

    6188976[/snapback]

    Videogameplus.ca er veldig bra. Bestilt flere 360 og DS spill derifra. Tar ca. 3-4 dager og du slipper toll. :thumbup:

    6189386[/snapback]

     

    Hvorfor slipper du toll? Sender de det som gave?

  6. Fikk senket noen skip ja, men noen ganger dunker bare torpedoen til skråget uten å eksplodere ? Og en ting, hvis jeg er kommet "hjem" igjen etter en mission og kjører inn i havnet skjer det ikke noe. Hva må gjøres (i havnen?) for å fullføre en mission.

    6192544[/snapback]

     

    Det er realistisk det vet du. Våpenteknologien i WW2 var vel ikke alltid patent og derfor skjedde det av og til (egentlig ganske ofte) at sprengladningene i torpedoene ikke ble utløst. En sånn torpedo ble enkelt og greit kalt en dud. Shit happens!

  7. Jeg har en 1.6S Opel motor (fra en Opel Kadett E) stående som jeg har såvidt begynt å ta fra hverandre for å pusse opp. Kun fordi det er gøy og lærerikt :) Det jeg nå lurer på er om det finnes noen gjør-det-selv måter å få litt mer futt i denne motoren på? Jeg hadde da ikke tenkt å bruke noe særlig penger på prosjektet, men det kan jo f.eks. være interessant å bytte forgasser når motoren en dag blir klar til montering igjen. Forgasseren er forresten en Pierburg. Resten er vel GM all the way :)

  8. Det hørtes vanvittig møkje ut, men eg har lite erfaring fra bilar som e såpass nye. Det kan væra at dei har flærre bærearmer osv. Men eg kan jo slenga på ein sammenligning fra når eg bytta på Lanciaen:

     

    2 x ny bærearm framme inkl. bærekule, foringer og muttere: ca. 1000,- (uorig.)

    2 x nye stab.stag inkl. muttere : ca. 500,- (orig.)

     

    Bærearmene blei kjøpt komplette fra ATP i Tyskland/Østerrike. Ingen probl. der i gården. Dei va kjappe og greie å ha me å gjøra og bærearmane passa perfekt. Ein ting som e viktig e dog å sørga for å få rett dim. på bolten te bærekulå!

     

    Stab. stag kan du kanskje finna hos f.eks. mekonomen, hellanor, bilxtra eller lignande plassar. Hvis ikkje så kosta dei nok ikkje flesk orig. heller.

     

    Jobben gjorde eg sjøl, va ikkje spesielt vanskeligt sjøl om det va litt kluss me fastrusta boltar. Men detta va jo som sagt på ein '93 Lancia å ikkje ein '98 Beamer :D

     

    Uansett, ta ein långe ringerunde te mången forskjellige verksted før du bestemme deg, det e møkje pengår å spara. Hvis du e nærme svenskagrenså så kan det jo lønna seg å ta ein tur øve der...

  9. Jøsses! Detta va ein skikkelige worklog ja :!: Kult å se ein sånn gammal Saab igjen, eg reiste møkje på ferie i ein sånn ein når eg va drittunge. Eg meine å huska han hadde samme farge te å me :)

     

    Litt off topic, men du e'kje tilfeldigvis te salgs vel, pc'baby? :!: Kun sandblåsings/sveise delen altså, ikkje sånt intimt :!:

  10. Iblant så e Sannes ganske ålreite, jaffal itte dei flytta på seg :!: Eg fekk bytta ein pakning i dørå på passaten + skifta varmeapparatregister (inkl. nytt register) for 3550,-. Fekk nesten sjokk når han tassen kom me prisen te meg :D

     

    I detta tilfelle så ville eg gått for Sannes & Co, Fenris. Goe pris i mine auår :)

  11. Tror Dueland prøvde seg på ein rip-off... 11.000 e jo ein sinnsyke pris. 3700 e vel mer "normalen" hvis det går an å kalla det det. Hvis det skjere seg me han karen på vea så kan eg iallefall anbefala Kalle Hagelberg inne i Espevik.. han har peiling å pleie å væra rimelige. Det einaste minuse e vel at det e et stykke å kjøra fra Haugesund..

     

    Ang. bukk hos Jørgensen så gjekk det iallefall an å låna før, men nå e det ei stund siden eg har trengt det så det kan værr at dei har lagt ner heila greiå.

  12. Skift det sjøl, det e ikje vanskeligt elle nåke. Bare finn deg ei grav elle ein løftebukk ein plass (Jørgensen bensin på Frakkagjerd kanskje?). Hvis du ikkje vil det i det heila tatt så e vel Dueland den billigaste mekanikaren eg vett om i Haugesund. Hvis ikkje så e iallefall Knapphus Bilverksted greie å flinke og så har dei peiling på Audi / VW!

     

    PS: Unngå for all del merkeverksteder, dei e stort sett 3-400 kr dyrare enn andre verksteder.

×
×
  • Opprett ny...