Gå til innhold

SuSE

Medlemmer
  • Innlegg

    254
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuSE

  1. Hei,

     

    Har et problem med en IBM Thinkpad Z60m. Det har seg slik at batteriet ikke vil lade. Det blinker gult ved indikatorlampen på selve maskinen for batterisymbolet. I strømstyrer programmet til IBM står det at tilstanden til hovedbatteriet er i god stand. Under status for batteri står det "Ingen aktivitet". Batteriet har nå 1% av gjenstående prosentdel.

     

    Det har ikke vært noe problmet med batteriet tidligere. Det er nå de siste dagene at batteriet ikke vil lade, så nå virker kun maskinen når den er tilkoblet vekselstrøm.

     

    Er det noen som vet hva problemet kan være?

  2. Hei.

     

    Holder på med en hjemmeside. Har et problem med et javascript som ikke vil fungere. Problemet er når jeg skal f.eks trykker på Side1, så går siden ikke automatisk over til side1.php

     

    </table>
    	</td><td width="10"></td><td id="PageHead_TimeCell" class="Grey" align="Right" width="165"><select name="PageHead:LanguageList" onchange="__doPostBack('PageHead$LanguageList','')" language="javascript" id="PageHead_LanguageList" class="DropDownLanguageSelector">
    		<option value="">Meny2</option>
    		<option value="/side1.php>Side1</option>
    		<option value="/side2.php">Side2</option>
    		<option value="/side3.php">Side3</option>
    
    
    	</select></td>

     

    Kan lite javascript, så håper noen kan hjelpe meg.

  3. Hei,

     

    Skal kjøpe meg ny bærbar pc. Hadde en HP DV9000 serie. Denne har jeg nå solgt og skal nå kjøpe meg en rimelig 15,4" bærbar pc. Denne skal da brukes til spilling, surfing osv. Spiller for det meste simulatorer, som Ship Simulator 2008. Det er viktig at maskinen ikke bråker så mye.

     

    Har funnet to maskiner som passer i denne prisklassen. Har satt en makspris på 10.500,-

     

    Det ene valget er en Cinet HomeBook PM965.

    Link: http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=81669

     

    Denne ser veldig bra ut, men er ikke nVidia GeForce 8600M GS 256MBGeForce 8600M GS 256MB et dårlig skjermkort? Denne har også kun 6 celler batteri.

     

    Likte at maskinen var tynn og lett.

     

    Det andre valget er en Multicom Z96S

    Link: http://multicom.no/SystemConfigurator.aspx...0503730;fl:1701

     

    Denne maskinen har GeForce 8600M GS 256MB noe som er bedre en GeForce 8600M GS 256MB.

     

    Konfigurerte multicom maskinen med:

     

    - Intel Core 2 Duo Mobile T7300 2.0GHz 32-bit 800FSB 4MB

     

    - 2GB DDR2 667MHz SO-DIMM (2x1GB)

     

    - 160GB SATA 5400RPM 2.5"

     

    - 9-celler 7200mAh XL batteri - for ekstra kapasitet

     

    Denne har da 9 celler batteri og et bedre skjermkort.

     

    Jeg reiser en del, derfor solgte jeg min 17" HP, for at jeg skulle få en mindre, lettere og en maskin med mindre viftestøy.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette valget. Jeg må si at jeg liker veldig Cinet HomeBook PM965. Denne er da mindre og lettere. Så hjelp meg :)

  4. Jeg er enig med Frichassé. Gå for en MacBook. Kjøpte selv en iBook for noen år tilbake. Du kan kjøpe den med studentrabatt. Jeg har ikke trengt og vise dem studentbevis eller noe. Så det er trygt og bestille med studentrabatt selv om du går på vgs :)

     

    Kan også anbefale deg denne http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=68398 Har denne selv med 2 Gb ram. Veldig stilig pc, med webkamera. Denne har også veldig rask prosessor og et bra skjermkort, om du skal f.eks spille.

  5. Hvil anbefale deg en mac. Dette er veldig gode maskiner. Er du lei av datakræsj og har lyst til og prøve noe nytt, som er like enkelt så er mac et godt valg. Har hatt mac selv, og det blir nok flere med tiden. Du får mange office programmer og andre programmer som du trenger til mac. Nå kan jo mac også kjøre windows om du skulle trenge det. Etter min mening får du mye for pengene.

    Hvil anbefale deg og lese denne guiden http://mac1.no/switch og besøke forumet til mac1.no

×
×
  • Opprett ny...