Gå til innhold

Willy]

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Willy]

  1. Hvis du har undersøkt dette til bunns så er det vel ikke så mye å diskutere.

     

    Min lege var bedriftslege før han gikk over til ren privat praksis. Først fikk han ikke kommunal avtale, men frikort fikk jeg likevel. Forskjellen var at jeg hele tiden måtte betale en viss egenandel til legen som falt bort når han senere fikk avtale med kommunen (forøvrig også i Oslo). Det var 200 kr +/-

     

    Jeg mener at hvis man har godkjent utdannelse så kan man opprette praksis hvor som helst i Norge og der det er overskudd på leger vil man få problem med kommunal avtale (altså støtte til driften), men de pasientene som bruker vedkommende vil få de samme trygderettigheter. Derfor syns jeg saken din virker så merkelig.

     

    Men, om ikke annet, så er det mulig du kan få trukket fra noe på skatten, forutsatt at dette er godkjent behandling. Så ta vare på alle kvitteringer.

    Skjønner. Skal ta vare på kvitteringene, takk.

  2. Da må det der være no helt spesielt. Har gått til privatpraktiserende spesialist i mange år, frikortet har alltid fungert.

    Ettersom jeg forstår det, er det mange semi-private institusjoner som får støtte av staten, og dermed kan kundene bruke frikort hos dem. Mange andre institusjoner er helt private, og man må derfor betale alt selv.

  3. http://www.frittsykehusvalg.no/

     

    Noen må ha polikliniske avdelinger du gjennom fastlege kan søke til. Konsultasjonspriser på 1000 kr høres voldsomt ut, du vil uansett få et frikort når egnandelen er batalt (ca 1700 nå).

    Dette frikortet kan ikke brukes på private institusjoner, så det er ganske ubrukelig i mitt tilfelle. Jeg fikk meg time hos en privat institusjon, de hadde ledig time i morgen, mens et annet sted jeg antar er offentlig hadde første ledige time i slutten av august. Det er jo ganske latterlig.

     

    Anyway, nå skal jeg til privat hudlege i morgen, og alt er bra (untatt mangelen av mat som kommer til å slå inn om noen dager). Tusen takk for hjelpen.

  4. Finnes de? Jeg har søkt høyt og lavt uten hell. Jeg har ikke råd til å betale latterlige konsultasjonspriser på over 1000 kr bare for i det hele tatt å få møte en hudlege ansikt til ansikt. Jeg har erklæring fra fastlege.

     

    Edit: Ikke for å snakke om at det er nok vanskelig å finne private hudleger å oppsøke. Gule sider er ikke til mye hjelp, hvor jeg finner nesten bare laser peeling-spesialister, som er til liten interesse for meg. Jeg vil bare komme meg til en vanlig hudlege. Om noen kan henvise meg til en offentlig institusjon, hadde dette vært kjempe. Om det ikke finnes offentlige tilbud, vennligst henvis meg til en privat virksomhet, jeg får kutte ut å spise i et par ukers tid, men det er nok verdt det.

     

    Befinner meg i Oslo.

  5. Jeg synes det er ganske patetisk at mange jeg har sett på diverse forum som bor i Oslo ikke har tenkt å møte opp på dette. Å ikke bli med på dette (om du har muligheten til det), kan vel sis å være det samme som å motta Co$ med åpne armer.

     

    I USA har Co$ infiltrert overalt; FBI, CIA, store firmaer, IRS, you name it (les litt om det om du ikke tror meg). Om vi setter ting litt på spissen (vel, jeg setter vel egentlig ingenting på spissen, med tanke på hva Co$ har gjort til nå), så vil det å la Co$ fortsette å rekruttere til slutt ende med masseforfølgelse av "ikke-troende" i alle land hvor Co$ har stor innflytelse, dette kan selvfølgelig skje med Norge også. Om du ikke tror meg på dette, bør du lese deg opp på Co$ 'Fair Play' og deres endelige mål; å konvertere alle til Co$ med uansett virkemiddel. Om de noensinne er i flertall, vil 'Fair Play' (som er helt latterlig feiltolket av alle i Co$, les litt om dette) komme inn i spill, dette vil bety borgerkrig, mer eller mindre. Selvfølgelig er dette satt på spissen, men forhåpentligvis forstår dere hva jeg prøver å si.

     

    Om du bor i Oslo og har så mye som et lite fnugg av selvrespekt og rettferdighetssans, så møter du opp og protesterer fredelig med oss. En annen ting til de som har tenkt å protestere: Les dere opp på dette. Om dere kommer for å protestere og ikke kan en dritt om hva dere protesterer mot, vil dere se ut som idioter, og da er det bedre at dere lar være å komme i det hele tatt.

     

    Til dere som kommenterer om maktspill og at anon kan gå videre og gå etter hva de vil etc.; dette kommer aldri til å skje. Anon vil aldri angripe noen med den intensjon å oppløse deres virkelighet hvis det ikke er latterlig store mengder med beviser for at denne person/organisasjon er ond, rett og slett. Anon har disse bevisene mot Co$, og de er umulig å refutere. Anon kommer aldri til denne tilstanden mot noen som ikke fortjener det rett og slett fordi anon ikke er 1 person. I denne saken er (mer eller mindre) alle anons enig, det vil de aldri komme til å bli i en sak som ikke fortjener deres oppmerksomhet. Anon har heller ingen leder, og enhver idiot som prøver seg på å stå ut, vil bli behandlet som akkurat det; en idiot.

     

    TL;DR: Les deg opp og møt opp.

  6. Det må jo være historien som er viktig, for spillet virket jo rimelig døllt.

    9140176[/snapback]

    Det du sier er altså at du vil ha en dårlig port av MGS4 til the circle of doom-konsollen? Hadde det vært opp til meg hadde du aldri fått lov til å spille MGS4.

  7. En kompis av meg vil studere psykologi. Han har søkt både på NTNU og på universitetet i Bergen. Eneste forskjell mellom studiene er at på NTNU er det et treårig studium, mens i Bergen er det et årsstudium.

     

    Spørsmålet her er om han kan gå ett år på NTNU og få akkurat de samme papirene/fagene/etc. som han ville fått på universitetet i Bergen?

     

    På forhånd takk.

  8. Passer seg kanskje på et annet forum, men for en som har et nært og personlig forhold til bilen sin er det like greit å prøve å nå ut til andre enn de som har et profesjonelt forhold til bil. Har sammen med kjæresten en gammel SAAB 96 fra 1975, og allerede første gangen vi så henne visste vi at dette var en Ålga. Jenta mi hadde også en SAAB 900 med navnet Saabrina.

    Ålga blir tatt vare på som et familiemedlem. Gitt grøt til jul. Gaver til bursdagen, og er med på alle viktige begivenheter i livene våre. Til tross for sin alder holder hun seg meget bra. Hun er åpenog tolerant for at det meste kan, og skal, skje i en bil.

    Lurer egentlig på hva slags forhold andre har til bil;

    1. Hva heter bilen din?

    2. Hvordan har han eller hun det?

    3. Beste opplevelse med han eller henne?

    6507006[/snapback]

    For meg kan det virke som du har et psykisk problem eller psykiske tvangstanker, når du faktisk tildeler bilen din et navn, en personlighet, og gir den gaver. Bilen din kan ikke tenke. Bilen din har ingen bevissthet. Kanskje du bør søke hjelp? :O

  9. Well, I had one event happen to me, where one lady had just bought a Apple IIc and complained that she was having problems with her monitor, so we told her to bring her monitor in, and we'd check it out. So she brings her monitor in, and we plug it in, and it works without a flaw. We tell her that the monitor isn't the problem, and to bring her CPU in. She stares at us blankly, and asks, "What's the CPU?" Joe explains that it's the piece of equipment that all your devices plug into. So about twenty minutes later, she returns and walks in carrying the surge supressor. When we explained to her the item that we needed her to bring in, she replied, "Oh you mean the keyboard!" (On Apple IIc's, the CPU box and keyboard are part of the same unit.) And to make this all the more interesting, she was a gradeschool computer class instructor.

    Det er litt latterlig at mennesker - på en nettside som gjør narr av mennesker som kan lite/ingenting om data - ikke vet hva en CPU er.

  10. Å behandle noe humant betyr ikke at du skal behandle nødvendigvis dyret som om det var din kjære nabo, men rett og slett at du skal bruke huet og ikke terrorisere andre dyr osv. Dyreplageri ER faktisk straffbart fortsatt. Jeg er dritallergisk mot kattekrek og skyr de som pesten, men jeg går ikke nødvendigvis rundt og skyter de av den grunn.

    6488471[/snapback]

    Det var da svært hvor ømfintlig vi var i dag. OP spurte om måter å bli kvitt en katt på, ikke måter å skade/drepe den. Om du hadde lest threaden før du svarte, hadde du sikkert ikke postet dette.

×
×
  • Opprett ny...