Gå til innhold

inflamer

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av inflamer

  1. Prisen for denne skjermen på Dell sine Amerikanske sider er $1999, dvs. ca. 10000,- med dagens dollarkurs, pluss norsk moms som tar prisen opp på 12500,- samt frakt til Norge.

    Du drar den med andre ord langt ved å si at prisen på denne er 15-16000.

     

    Et annet faktum er at denne skjermen har blitt trukket tilbake fra markedet, angivelig på grunn av en produksjonsfeil i skjermen (Ref: http://anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=429 ) og kan dermed ikke kjøpes fra Dell.com for øyeblikket.

     

    Synes det er greit at potensielle kjøpere blir opplyst om dette.

    Det er forøvrig min mening at forumet ikke skal brukes som et annonsemarked, da dette har en tendens til å ta overhånd.

  2. Har selv Gamerlounge DGL-4100 (Den uten trådløst nettverk) og er storfornøyd. Superstabil og kjempebra QoS (Gamefuel). Brukervennlig og bra web-config.

    Til de som sammenligner D-Link og Linksys skal dere være klare over at kvalitetsforskjellene på "billige" D-Link routere (av typen DIR-524) og GamerLounge serien ikke er sammenlignbar i det hele tatt. Jeg har også erfaring med WRT54GL og DD-Wrt, og synes at DGL-4100 er overlegen. Jeg kan bare anta at DGL-4300 holder samme standard.

  3. Razer Copperhead,uten tvil. Lett og presis, ligger som støpt i hånda. Og til de som påstår den har problemer med diverse underlag så kan jeg fortelle dere at selv den brune Ikea-sofaen min fungerer fint som underlag. Glass og speil fungerer også helt fint. Copperhead <3

  4. Kjører et lokalnettverk hjemme som bruker 10.0.0.0-subnettet. Har en Gentoo-server på adressen 10.0.0.10 som kjører OpenVPN. Per nå er det routeren min på 10.0.0.1 som er fungerende dhcp-server, men har planer om å sette opp dhcpd på Gentoo-serveren istedet.

     

    OpenVPN-serveren er satt opp med tunneling, og VPN-klienter får IP-adresser fra en pool i 10.0.1.0-subnettet. Gentoo-serveren har støtte for iptables, og jeg vil gjøre det mulig for maskinene i 10.0.0.0-nettet å ha kontakt med VPN-klientene i 10.0.1.0-subnettet.

     

    Dette kan jeg gjøre ved å manuelt legge til route til 10.0.1.0/24 med 10.0.0.10 som gateway, men det jeg lurer på er om det er mulig for dhcpd å på en eller annen måte pushe denne routen ut til dhcp-klientene, som forøvrig består av både linux- og windows-baserte maskiner.

     

    Forwarding er enablet på serveren, og jeg har åpnet for trafikk i iptables,så alt burde være klart der.

     

    Svar mottas med takk.

  5. Har satt opp et foreløpig oppsett til min neste stasjonære, som jeg skal kjøpe i de nærmeste ukene,når tilgangen på Core 2 blir bedre. Noen som har synspunkter på ting jeg burde endre? Planlegger å overklokke så langt det går,både på prosessor og skjermkort. Jeg er klar over at PSU er overdimensjonert for oppsettet, men jeg vil ha godt med watt å rutte med for fremtidige oppgraderinger.

     

    Alle svar mottas med takk.

     

    Link til handlevogn.

     

    inf

×
×
  • Opprett ny...