Gå til innhold

Brask

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brask

  1. hei!

     

    jeg vet jeg kanskje er litt sent ute med dette innlegget..men jeg så det jo faktisk ikke før nå...en kamerat av meg var i statene og tok med seg en avic-n3 enhet hjem til norge..vi fikk tak i diskene til europa, og enheten viser frem gatene (dette til tross for NTSC/PAL forskjellen som pioneer usa ville ha det til at ville hindre enheten fra å lese diskene), problemet er bare at gps'n ikke "tracker" bevegelsene, den viser ingen bevegelser i det hele tatt, og for å finne frem til vår lokasjon så må vi "modify current position" selv, men etter det skjer det ingenting:( antenna registrerer jo forskjeller i styrke, så den lever jo...noen som har noen tanker??

  2. hehe.."tonen" min var i utganspunktet ålright med de den...har igrunn stort sett hatt ett ganske greit kundeforhold med komplett..så har ikke hatt noe å utsette på det sånn...før denne "episoden" så var det jo akkurat som det skulle være egentli..tonen min forandra seg ganske kjapt det sekundet jeg fikk regninga egentli...det var først da det svartna for meg... :roll:

     

    det jeg mener er at dette er en horribel "enkeltepisode"..for det er jo det det er først og fremst..men jeg mener også at det ikke burde skje...tatt i betraktning hvordan jeg fløy frem og tilbake..sant nok...ikke noe jeg strengt tatt trengte å kjøre det med å kjøre..men "case'n" er jo det at de fant ikke problemet før etter at jeg sendte inn hele systemet..noe som for meg er litt snodi..for når rammen er defekt..så skal det ikke ha noe å si hvilket HK det sitter på...funker det så funker det...funker ikke så funker det ikke...etter at de bytta rammen så har jeg jo heller ikke hatt noen problemer med maskina..

     

    tonen min mot komplett's "hjelpere" var igrunn ganske grei den..og i det store og det hele så holdt jeg meg til èn kar, litt enklere så jeg slipper å måtte forklare meg om og om igjen hvis det skulle bli andre problemer..noe det ble i dette tilfellet..jeg var på ingen måte spydig eller ekkel i kjeften...for det vet jeg ikke har noe for seg(les: tidligere mobilbutikk-ansatt :!: )

     

    men kan jo skjønne at jeg virket noe aggressiv i innlegget...men når jeg først fikk luftet meg så kom irritasjonen litt tilbake..hehe... :blush:

  3. Heh..når det gjelder Komplett så har jeg XTREMT dårlig erfaringer med de..kjøpte nytt HK,PSU,CPU,RAM og HDD der for 3 års tid siden..satte alt sammen(har bygd maskiner i ca 10 år), installerte og oppdaterte ALT som måtte gjøres..etter dette installerte jeg seff ett spill ganske kjapt(spillesugen som jeg var)...og da begynte problemene mine..etter 20 minutter hang maskina seg opp..seff restarta jeg og prøvde igjen..og det hang seg igjen..dette gjentok jeg i det uendelige..til jeg re-installerte ALT om igjen og oppdaterte..installerte spillet igjen..og da starta samme dritten igjen..

     

    ringte dagen etter til komplett..fikk standardsvaret når noe ikke stemmer med delene..send inn CPU,HK og RAM for testing..

     

    jeg bor bare èn time unna..så jeg kjørte like greit inn delene..dagen etter fikk jeg beskjed..alt ok med delene! "javel" tenkte jeg og reiste hjem igjen, reinstallerte ALT om igjen..og gjentok samme smørja..men jeg bytta ut HDD med enda en ny HDD i tilfelle det skulle være den..men akk...det samme problemet gjentok seg..

     

    Jeg ringte så igjen til komplett..fikk beskjed om å sende inn på nytt..og kjørte delene inn på nytt..samme beskjed TO dager senere...alt ok med delene..

     

    så historien gjentok seg atter en gang...men denne gange bestemte jeg meg for å kjøre inn HELE maskina..det eneste som ikke var kjøpt på komplett var jo KUN floppy'n..så kunne vel ikke bli no grin på det punktet..

     

    Jeg fikk kvitteringa for å ha levert maskina, og reiste så hjem igjen..dagen etter fikk jeg beskjed..det var feil på rammen, den var nå byttet ut og jeg kunne hente maskina igjen.."KONGE" tenkte jeg og brant ut til komplett for å hente maskina..

     

    der fikk jeg en regning på hele 750kr for servicen...!!! hvaforno!!!???joda..det var fordi jeg hadde levert inn ett helt system..derfor måtte jeg betale regninga..."men dere klarte jo f*** ikke å finne ut av feilen når jeg bare sendte inn delene jo" sier jeg...svar var blankt avisende...: "hjelper ikke"

     

    så da...rundt 14000 kr i deler, 6 timer på vegen for å "spare tid i forhold til posten"...så blei jeg atter robba for 750 spenn...må innrømme at jeg følte meg noe snytt...og relativt forbanna igrunn...men jeg måtte jo betale for hvis ikke fikk jeg ikke maskina!!

     

    sendte mail til "service-ansvarlig" for å få refunda pengene etter å fortalt historien..hadde jo tross alt holdt meg til èn kar når jeg prata om delene..og han visste om meg og historien rundt delene..men kom ikke noen vei der heller...så da...etter å ha brukt komplett hver eneste gang jeg har bygget systemer til meg selv eller bekjente...(og da snakker vi langt over 100.000 kr) så er det slutt på å bruke komplett..så de siste to åra har jeg brukt Netshop, Mpx, PSData og Amentio..og har ikke noen problemer med noen av de..har også i langt mindre grad fått defekte varer fra disse...

     

    her har du min erfaring:)

×
×
  • Opprett ny...