Gå til innhold

Mellom rom?

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mellom rom?

  1. Gidder seriøst ikke å betale 99,- i mnd for musikk når jeg betaler 79,- for tv-serier og filmer. Sist gang jeg sjekka så koster det litt mer å lage en film enn å lage en sang/musikkvideo

     

    Synes ikke det er urimelig i det hele tatt. Det er fortsatt mye musikk som mangler, men personlig opplever jeg at de har det aller meste av de største artistene. Det er nå flere år siden jeg lastet ned musikk. Hadde Netflix hatt et mye større bibliotek, ville jeg også gladelig betalt mye mer for det. Ville også sluppet å laste ned resten av sesongene på tpb o.l. Men betaler selvfølgelig for Netflix nå også, det er ikke deres skyld at filmbransjen ikke ønsker å lisensiere ut rettighetene for komplette sesonger eller filmer...

    • Liker 1
  2. Hei!

     

    Husker jeg spilte et spill da jeg var mindre men klarer ikke finne det. Har funnet et flash spill som er veldig likt, men jeg ønsker meg originalen. Flash spillet finner du man på div spillsider og heter quest blocks.

     

    Spillet jeg tenker på var et eget program og utover det hadde spillet også fargebomber hvis jeg husker riktig. fikk man opp en grønn bombe sprengte den alle de grønne blokkene

     

    Noen som kan hjelpe meg?

     

    Link til en side med quest blocks

     

    http://www.y8.com/games/quest_blocks

     

    screen1.png

  3. Tror dette blir bra... Kan være fint å få øvd seg litt på bakken også. Har flere kills i heli enn jeg har på bakken, så følgelig er jeg ikke så god på bakken :p

     

    Tror også det er mye enklere og billigere å lage CQ enn AK, samtidig som som de sikkert selger like mye av begge.... Fordelen er at de får mye mer ressurser til å utvikle AK, som jeg har skyhøye forventinger til! Gleder meg til nye kjøretøy og mange av de på hvert map.. Hadde vært sykt fett med 2 seter i flyet, ala singleplayer banen... Og noen nye unlocks til kjøretøyene. Og et flagg i conquest for å ha air superiority... Og modusen air superiority... Og masse mer jeg ikke kommer på nå... Blir fett ivertfall!

  4. Det som faktisk er litt er litt kult er at de har hørt på gamere og faktisk kritikere som mener at spill i dag er for lette og at alt var bedre på 90 tallet... Tenkte på dette med en gang jeg leste (så vidt jeg skjønte) at det var to vansklighetsgrader, en normal (som er utfordrende) og en lett (som er FOR lett) ... Ideelt sett ville de kansje kun hatt normal, men da ville de kansje mistet for mye bredde i dagens marked...

  5. Hei

     

    Har akkurat fått meg en splitter ny PS3 fra service (=40gb versjon). Problemet er at når jeg setter inn den gamle hardisken (250gb) med alle spill data på osv, vil den reformatere den. har oppdatert ps3 til siste firmware.

     

    Hvordan beholder jeg dataene på 250gb disken?

     

    Mvh

     

    Ruben Hertzberg

  6. Satt litt å lurte på om jeg skulle kjøpe meg trådløst modem til laptopen, så jeg surfet litt rundt på netcom sine sider. På spørsmål/svar siden stod det at man kunne putte det vanlige simkortet til mobilen i usb modemet, og at det ville fungere, men da måtte man betale vanlige datapriser til mobil.

     

    Uansett, lurte bare på om det gikk motsatt? hvis du setter simkortet til datatrafikk inn i mobilen, hva skjer da?

     

    Hvis det funker, kunne mobil produsentene laget mobiler med 2 sim kort innganger, hvor det ene er som minnekort(hot swap?)

     

    Eller er det bare Norge som er ultra kjipe på datapriser på mobil abb?

  7. Ja, dette er jo helt på trynet. fikk ikke godkjent epost.no, men byttet til e-mail.no(samme side!) og det funket!

     

    Men jeg sitter fortsatt og venter på verifcation code....

     

    Skulle gått ann å laste ned et program, på feks download.com hvor du putter den usignerte filen ved dra slipp, og vips, så er det signert...

     

    hørtes jo ut som om det var en del div. problemer her, så du som sa at det var simpelt, er vel da litt lurere enn oss Ola Nordmenn.............!

     

    Edit: Fortsatt ikke fått verification code, 18 timer siden...

     

    Går de gjennom alle e-mailene manuelt eller?

  8. Ikke at jeg kjenner til den mobilen, men ja. du vil nok miste all info som er lagret i telefonen. men ikke det som er på minnekortet, hvis du har det.

     

    Når jeg oppdaterte min n95 lagret jeg alt (sikkerhetskopi, er et alternativ på telefonen) på minnekortet, og tok det ut.

  9. Hørtes veldig bra ut det, men begrensningen på 10mb var veldig lav,nå som youtube for mubile osv kommer. kunne tenkt meg mye mer surfing på mobilen men det er så latterlig dyrt!

     

    500 kr i mnd, ring til hvem du vil, når du vil, ubegrenset sms, mms, og datatrafikk! Da er dere i mål! Da er jeg garantert kunde!

    (skifter vel over til dere uansett, hvis dere endrer datatrafikk til 100 mb i mnd, eller at det er billig pr mb etter brukte 10mb.)

     

    Hvis noen fra MTU leser dette :p

  10. Programnavn: Shazam Track iD

    Produsent: Shazam

    Kort beskrivelse: Finner navnet på sanger

    Pris: Gratis forløpig, + datatrafikk(noen øre)

    Nyeste programvareversjon: 1.90

    Produsentens hjemmeside / spesielt sted man må kjøpe programmet: www.shazam.com (Jeg fant en link jeg brukte på tlf browser, ikke den metoden som står på hjemmesiden. Vet ikke om det koster noe. Skal prøve å finne linken jeg brukte igjen. Edit: Linken, skriv i web browser på tlf: http://www.shazam.com/shazamid

    Utfyllende beskrivelse av programmet: Programmet er veldig likt SE sin Track iD, hvis du hører en sang på radio o.l finner programmet navn på låt, artist og album. Viser også bildet av coveret på cden.

    Fungerer på hvilke operativsystem/grensesnitt/telefoner?: Fungerer henholdsvis bare på Nokia E og N serie, Symbian 3rd E.

    Terningkast: 6

  11. Etter en del googling fant jeg ut noen andre tråder som snakket om det, og de sa også at det er gratis(+ datakostnader). Men jeg husker ikke lenger hvordan jeg klarte å installere det, for jeg sendte ikke meldingen "SMART to 80805". Mener jeg fant en link, som jeg skrev i web browseren på telefonen, og så innstalerte den automatisk. Ikke registrert meg på noen som helst måte!

     

    Føler meg ganske sikker på at dette er gratis og at de betalings greiene semben og tulling03 er for den "gamle måten".

    Da ringte du et nr, så fikk du meld tilbake med info. fungerer bare i uk.

     

    Nye måten:

    Download it and try it for FREE today!

    Text SMART to 80805

    You get a text with a link to the download. Click on the link.

    Shazam checks that your phone is compatible.

    The application gets downloaded to the appropriate folder in your phone!

    Open it and start experiencing the next level of music recognition.

    (UK only service.)

     

    Trial version is free to use for a limited term. Terms apply.

     

    Vet ikke hvorfor de skriver uk only, har ikke prøvd den metoden selv, for jeg som sagt mener jeg at bare skrev inn adresse i web browser på telefon, og fikk det. Skal prøve å finne ut hvordan jeg gjorde det;)

     

    Edit: Fant det ut. Tror jeg skrev http://www.shazam.com/shazamid i browseren på telefonen, og klikket på download. hvis ikke det fungerer prøv: http://s60.mobi/mgp/events/s60/vodafone/shazam.html

     

    Men hvis noen har prøvd eller prøver og sende den meld til det nr, fortell om det fungerer eller ikke og om man må betale noe da?!

  12. Ser at dere har skrevet at det koster penger å bruke shazam, men etter å ha lastet ned programmet for å teste, virker det ikke som de tar betalt for å finne sangen.

     

    For jeg skjønner ikke hvordan de skal ta betalt, når jeg bruker min N95 til å finne sangen, og jeg sitter hjemme og bruker Wi-Fi tilkoblingen på telefon, istedenfor mobil tilkobling. Da kan de jo ikke ta betalt uten å vite mobil nr mitt, og legge inn en regning?

     

    Har også prøvd gjennom Netcom Mobil, fikk heller ingen såkalt 'Premium Rate SMS' da heller.

     

    Og så gikk jeg inn i programmet på Shazam iD help og der står det:

     

    "Use Shazam iD to find out what's playing wherever you are: All you need to do is:

     

    1. Click 'Tag now' on your phone (you only need 10 seconds)

     

    2. Hold your mobile towards themusic tath's playing

     

    3. Wait for the result (only takes a few seconds)

     

    4. Look around Shazam iD to find out what else you can do... (like buy the ringtone or share your

    tags whit a friend).

     

     

    This version of Shazam iD is completely free to use.

     

    If you are having problems visit our website at www.shazam.com"

     

     

    Så det står jo der svart på hvitt at det er gratis?

     

    Dette står på siden dems i Terms:

     

    "pay per use:

     

    You may use our music recognition service on a "pay per use" basis by dialling 2580 in the UK. Our music recognition service is not available on a "pay per use" basis via Shazam iD."

     

    Så sånn det virker for meg nå, er dette programmet gratis og fungerer like bra (bedre?) enn SE sin Track iD.

     

    I telefon:

     

    Detaljer:

    Navn: TrackID

    Versjon: 2.01 (41)

    Leverandør: Ukjent

    Programstørrelse: 59 kB

    Størrelse på brukerdata: Ukjent

    Format: Java TM

    Type: Ukjent

     

    Edit: Dette var for det andre programmet, som jeg tok via usb, ikke noe med shazam å gjøre.

     

    I Shazam:

     

    About:

    Shazam iD

    Version 1.90

    Copyright bla bla bla...

     

    Noen som har annen info som jeg ikke har fått med meg, kan noen bekrefte/avkrefte det jeg påstår?

  13. Jeg lurte på, hvis jeg kjøper 8 GB MicroSD til min N95, vil det gjøre at den går raskere fordi den har mer minne å bruke, eller går dette bare på intern? Den går jo tregere, desto mer jeg dytter inn på kortet (2gb mSD) jeg har nå?

     

    Men hvis den ikke blir raskere av at du har mer minne tilgengelig, finnes det noen programmer som tillater telefonen å bruke minne fra SD kortet? Som feks for å starte programmer raskere eller problemer med at når jeg kjører bildefremvisning på telefonen, kommer stadig feilmelding opp og sier minne fullt, før den fortsetter en stund og meldingen dukker opp igjen.

     

    Noen som har noen tips til hvordan dette kan ordnes uten å kutte på menge innhold?

     

    MVH Ruben Hertzberg.

×
×
  • Opprett ny...