Gå til innhold

#Kroenkeout

Medlemmer
  • Innlegg

    4 882
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av #Kroenkeout

  1. Også skjønner jeg ikke Raphina kjøpet. Vi kunne i stedet kjøpt Richarlison og hatt en spiller som kan både spille på kant og på topp. Sistnevnte har bedre skuddfot og bedre på hodet, enn førstnevnte. Raphina er bare bedre med føttene/dribling. 

  2. ChopperReid skrev (5 minutter siden):

    Ser du ikke kamper eller? Spilte 29 ligakamper og startet foran ESR andre halvdel av sesongen stort sett.

    Og hvordan noen kan mene vi har veldig god dekning på ving skjønner jeg ikke. Pepe drar og da har vi kun én god ving på høyre i Saka. På venstre har vi 2 store talenter. Raphina hadde vært særs nødvendig.

    Ah, belærende gitt..

    Jo, jeg så at vi misbrukte ESR og gjorde unggutten utslitt til vi måtte bruke Martinelli for en skadet ESR.

     

  3. Reg2000 skrev (12 timer siden):

    Det er ikke bare det at vi mangler spiss, men vi spiller på en måte som ikke akkurat gir spissene gode arbeidsforhold. Ihvertfall ikke med tanke på de egenskapene spissene våre har. 

    Saka er vel toppscorer for arsenal i år med 11 mål. Det sier sitt. 

    Det er jo ikke akkurat slik at spissene ikke kommer til sjanser heller da. De bare setter de ikke.

  4. Vi diskutere jo nettopp risiko for å ikke kvalifisere seg til CL ved å ikke hente inn spillere i Januar 🙄

    Med verdens tynneste stall vil jeg si at det er et mirakel om vi gjør det. Selve kampprogrammet er greit for oss, men våre beste spillere må prestere og ikke falle fra..

  5. Dagner skrev (8 minutter siden):

    Jeg sier ikke at dette ER grunnen, jeg prøver bare å forstå hvorfor det ikke ble gjort mer i forrige vindu og dette var noen tanker som slo meg. 

    Og jo, jeg er helt enig i at man burde fortsette å bygge på det som vi har gående akkurat nå. Utenom at vi generelt har lite kvalitet på benk så vil jeg si det største problemet vi har akkurat nå er at vi ikke har en skikkelig spiss. 

    Behovet er der, spillere finnes det alltid, penger har vi. Hvorfor ble det ikke hentet spillere da? Det er det jeg prøver å forstå, må jo være en tanke bak det. 

    Så nå at Arteta ønsker å hente Wenger tilbake til klubben - sikkert for å påvirke gjengen bak roret da hannes ord ikke blir hørt. 

  6. Dagner skrev (På 25.2.2022 den 13.46):

    For å konspirere litt.

    Det ble ikke hentet noen spillere forrige vindu fordi det ikke var noen gode alternativ til en god pris. Kombiner dette med at vi nå kun har PL å tenke på og en veldig god mulighet for å klare CL. Vi ligger tett opp mot topp 4 med mindre kamper og har jo ingenting annet å tenke på enn PL. 
    Om vi klarer CL blir Arsenal mye mer attraktive å spille for, i tillegg får vi jo mer penger å handle for. 
    Arteta har jo faktisk gjort det ganske bra med hvilke spillere han har hentet og ikke minst fått bort (med noen få unntak såklart). 

    Jeg tror egentlig ikke Arteta hadde noen gigantiske tanker om å hente mange spillere i forrige vindu. Han ville trolig heller gamble litt på at vi klarer CL, for så å hente bedre spillere enn hva vi eventuelt kunne fått i vinter. 

     

    Hvorfor gamle når man ikke trenger å gjøre det? Hvorfor ikke bygge et lag som klarer både PL og CL. 

    Om vi henter prospekter til CL (om vi klarer 4 plassen (for vi gambler jo tydeligvis)) så får de trent veldig lite med laget. 

    Det skal ikke stå på at det er lite spillere og hente - for det er alltid spillere å hente som kan forsterke laget. 

    Det skal heller ikke stå på pengene - vi har masse - men en jævla gnien eier.

    Om jeg har vært trener hadde jeg satt som krav av jeg må få hente spillerne jeg vil NÅ og gjøre til klar for neste sesong PL og evt. CL NÅ.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...