Gå til innhold

spiderman162

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spiderman162

  1. Spilte eneren i mange timer når det kom ut. Husker jeg ga det i julegave til fetteren min. Visste han ikke likte sånne spill så fikk det med hjem rett etter han hadde pakket opp, hehe. Men spilte fireren for et år siden eller noe og var veldig frustrerende til tider. Så utrolig mye detaljstyring + mye bugs. Håper det er forbedret!

  2. Mass Effect 2 koster skremmende 400kr (50E) på Steam...

    Play.com har i dag tilbud på Mass Effect 2 til 117kr (13£)......!

     

    Må blåse litt på kredittkortet her jeg sitter og er syk i påska, ryker snart av det... :whistle:

     

    Ser at det er tilbud på Xbox 360 versjonen også. Men typisk nok havner totalsummen på 206 kr. Er det virkelig så strengt at det da blir fakturert 25% moms + toll? Og kommer dette da i egen regning?

  3. Helt enig. Gjør det samme selv. F. eks på Panam canal. Kan ligge oppi skogen og forsvare baser lenge. Senest i går drepte jeg minst 10 stk + tok ut et par tanks som prøvde å ta en base (det som ligger rett foran skogen). Holdt basen på mitt lag i rundt 10 min + drepte 2 snipere på det andre laget. I tillegg til dette spottet jeg alt jeg kunne se av fiender som løp rundt, noe som også helt klart er en stor fordel for de andre på mitt lag. Derimot skjønner jeg at folk blir irritert om det ligger 4 stk Recon og sikter samme sted. DET er det for mye av.

  4. Etter å ha spilt i 30 minutter måtte jeg bare slå av. Utrolig skuffet. Spillet sliter med dårlig AI. Kunne stå midt i et rom og hoppe som en gærning uten å bli oppdaget.. Kontrollene føles veldig unøyaktige, og sikte på pistolen virker også helt på jordet. Og en annen ting er at det var bemerkelsesverdig lite sniking. Spilte ikke gjennom hele men gjorde ikke annet enn å drepe fienden. Hvor er gameplayet fra tidligere spill? Spillet virket også tidvis ustabilt, veldig mye tearing og virket "tregt".

     

    Hadde også håpet på et mer åpent brett design. Men her er det det vante lineære designet som dominerer. Vi er i 2010, lov å åpne for mer frihet. Fatter ikke hvorfor det er så vanskelig å lage f. eks flere innganger til bygninger, flere fluktruter etc. Ellers, det å spotte fienden for deretter å kjøre resten på autopilot var for meg lite givende.

     

    Håper MP er bedre. Spiller fortsatt Double Agent MP...

  5. En helt normal- ganske treg dag (litt grå) :) og jeg kommer sliten hjem fra skolen og ser for meg en ettermiddag foran skrivebordet for å gjøre trøtt historie. Var ferdig i sånn 4 tiden med leksene og skal lage middag, og sånn plutselig blir livet mitt (litt overdrevent men ikke langt i fra) forandret totalt! da vet jeg det enda ikke, men der og da får jeg en lapp som viser til en pakke som ligger på posten Jeg skjønner ingenting i å med at jeg ikke ventet noe pakke i dag. Jeg drar (nysjerrig som jeg er) rett ned på posten og river pappen som er rundt "diamnten" og finner ut at Rockstar har gjort en liten . eller STOR glipp, eller så har de rett å slett sendt de ut for tidlig, Tenker også at de kansje bare har sendt ut noen kopier til noen utvalgte... Og hvis noen mot formodning ikke har skjønt hva jeg fikk i posten i dag, så er det gta san andreas jeg sitter med i hånden nå :) :) :) :) :) :)

     

    Jeg har enda ikke satt spillet i min ps2 enda, men gjør det nå snart ( en venn har lånt ps2 av meg og venta å få den igjen neste torsdag eller noe, men jeg ringte han og han forsto situasjonen :)

     

    Jeg er helt i himmelen og er nesten helt borte. Tenk at jeg har det nyeste GTA !!!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t:

     

    OBS: bestilte spille på hjemmesiden til GTA:SA (anbefaler sterkt å gjøre det samme!!!)

     

    NOEN som vet hva som har skjedd siden jeg fikk det i dag????

    post-184-1098300920_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...