Gå til innhold

Ola Andresen

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ola Andresen

  1. Synsundersøkelsen gikk fint. Har forsatt synet inntakt 100% :)

     

    Og etter litt frem og tilbake har jeg funnet ut at jeg måtte skru ned varmeovnene på kontoret for at de ikke

    skulle "spise" opp syren i lufta. Så veldig greit å få oppklart. Ingen hodepine noe mer + ny skjerm selv om det ikke hadde noe med det å gjøre.

  2. Ahhhhh da forstår jeg! Hovedgrunnen til at jeg lagde denne posten er fordi jeg byttet jobb for ikke så lenge siden og jeg får veldig vondt i hode så godt som hver dag. Bruker 2 stk skjermer. Den jeg ser mest på er nesten 10 år gammel og 60hz. Den andre skjermen er ikke akkurat noe glansbilde den heller, men litt nyere og høyere oppløsning. Så den må jeg nesten bruke til tegninger, pdf osv...

     

    Men jeg nevnte dettte for sjefen idag, og da ble vi vel enige om å bestille ny hovedskjerm til meg med en gang. Samt at jeg har bestilt meg en synsundersøkelse. Men får jo ikke vondt i hode når jeg sitter hjemme på 120hz første genrasjon LCD. Så jeg misstenker jo at det har med skjermen å gjøre og ikke synet mitt. Kanskje en kombi? hehehe

     

    Jeg får heller oppdatere posten her når jeg har vært til synsundersøkelsen, fått ny skjerm + fått testet litt over tid :)

  3. Hello!

     

    Liker å følge med på utviklingen av nytt datautstyr og ser at skjermene bare blir bedre og bedre. Selv om de melker markedet så godt de kan. :)

     

    Uansett det er en ting jeg lurer på ifra gammalt av så pleide jeg å merke stor forskjell på 60hz til 120 hz. Husker tia hvor CRT og 120HZ var helt konge. At man kunne nerde hele dagen uten å få vondt i hue/øynene som på samme måte som med 60hz. Og jeg snakker ikke bare om spill, men skrivebordsbruk/film alt mulig. At det var veldig mye bedre for øynene over tid å ha 120hz. Personelig husker jeg at rundt 90hz+ hadde det ikke så mye å si. Men bedre å ha for høy hz for flere bilder i sekundet en for lite.

     

    Uansett nå så snakker folk stort som om 120hz+ for spilling. Men da må jeg spørre om det ikke generelt er bedre for øynene å ha flere bilder i sekundet en øyet klarer å registere sånn at øynene ikke blir ekstra slitene?

     

    Hva tenker dere?

  4. Kan jo oppdatere denne posten litt :)

     

    Vi holder på å kjører vendetta for 3 gang nå faktisk. Går så det suser og vi har noen sinnsyke raids om dagen. Har fått ned 7 bosser i naxx nå og vi har ikke raidet siden mer en ifra slutten av august.

     

    Vi trenger å rekrutere noen positive flinke folk da vi er akkurat til hvert raid nå.

    Har du lyst til å oppleve naxx har du nå mulighet for å bli med på morroa.

     

    Ta kontakt med Gollivendet, Zippz, tarios eller xmage for inv til guilden :)

  5. Hei!

     

    Vet ikke om dette er helt uaktuelt, men linker nå i allefall til en 17" MSI pc. Er overhode ikke noe fan av MSI, men ingen regel uten unntak: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=793043 Masse kraft, Raid, 2.6kilo, Tynn som en høvel flis, Steelseries tastatur osv osv.. Kjølingen på denne pc skal også være veldig bra som er viktig for å pc som skal vare lenge. Men som sakt jeg vet ikke om 17" blir for stort for deg?

  6. Kan jo komme med en oppdatering igjen :=)

     

    Vendetta er oppe og går igjen på lvl 60!!!

    Det som skjer fremmover er at vi skal starte raide 40 mans 25.august.

    Alt av instances skal være blizzlike nå for de som ikke liker private servere så har det skjedd mye siden jeg startet å spille på serveren. Som sakt alle bosser er blizzlike nå og ikker minst bare 16 debuff slots som har en del å si for dps.

     

    Tar ting veldig spontant om dagen siden det er sommer og sol. Er det nok folk på kjører vi stort sett igjennom 20 mans nå og da frem til 25.aug.

     

    Grunnen til at vi går for lvl 60 nå er fordi at det er dette som er raiding med mest mulig energi (40stk). Har ikke ambisjoner om naxx eller noe sånt nå. Bare ha speed raids og farme MC, BWL, AQ40 og for de som vil naxx skal vi lage en løsning når vi kommer dit :)

     

    Om du ikke vil raide er du forsatt velkommen så lenge du har god energi og vil ha en koselig guild :)

  7. Kan jo komme med en oppdatering. LVL 60 er vi ferdige med nå. Naxx kneika er noe jævla dritt må jeg si. Det å måtte bruke så mye tid på å farme pots og dritt man må ha på plass var verken jeg eller resten av Guilden keene på.

     

    Så det som har skjedd er at vi har lagt ned raidinga på lvl 60 og startet opp på lvl 70 serveren isteden. Blir nok å raide der frem mot sommeren for de som evn kunne tenke seg det :)

  8. Kan jo komme med en update. Tirsdag hadde vi et virkelig godt raid. TOk twins i aq40 på første try og Ouro på 2 dre try. Så vi fikk en god time med tryes på C'thun som er en av de vanskligste boss fightene i spillet :)

     

    Tok også ny rekord på MC igår på 1 time og 14 min raggy dead

     

    Har også starta å fokusere på å bli naxx attuned så vi om ikke lenge skal starte å bane oss vei inn der :)

  9. Man kan vell donere penger for alt slags gear om man vil? Selv om det koster en del.

     

    Nei man kan ikke det. De åpner bare donasjoner når de trenger spenn. Og da er det bare blågear det evn er snakk om. denne donasjonen holder også emrald dream/arcangel online også så det er ikke vitså å hate på det :)

     

    Personelig ville jeg ikke skaffet gear på den måten, men hver sin smak om det evn... :) spillet er uansett sinnsykt kult for min del :) Og ikke minst jeg prøver bare å få med meg folk å dele disse gode opplevelsene med :)

  10. Pay to win føler jeg ikke at det er. Men er enig at det er lettere å skaffe seg BIS gear på warsong en på Emrald Dream. Grunnene til detrte er jo flere. AH går unna som bare juling (lett å tjene spenn), Man kan skaffe seg blå gear via voting points (via net siden dems) Men tar forsatt veldig lang tid om man bare skal belage seg på voting. Når det kommer til raids og epics 40 mans gear så tar det akkurat like lang tid som i vanilla/emrald drem serveren. 40mans instanser resetter seg Natt til Onsdag.

  11. Kan jo oppdatere litt.

     

    Har fått skikkelig god kustus på raidsa og speeden er nok bladt de beste på serveren nå.

    Tok bWL på 1Time og 45 min. Da har jeg trukket ifra for en disconnect som varte 15 min.

    Samt at vi tok 2 bosser i aq40. Alt dette på 3 timer og 10 min.

     

    Når det gjelder nye folk som fikser seg BIS gear så hjelper det helt klart for å komme med i raids. Når det gjelder MC/20 mans raid har vi veldig lav terskel. Bare man er lvl 60 og attuna så går det stort sett greit :) MC/20 mans er "optional" så man kan endten gjøre det med guilden evn med pugs på serveren ;)

  12. Sorry litt seint svar.

    Mages trengs altid da vi har optimalt lyst til å ha 8 mages i raidet, EVn prist? Evn så vil det altid varriere hva vi "mangler" En dag kan det være lite av en klasse og om 2 uker er det overfylt. Og sånn går nå dagan ^^ hahha

     

    Det viktigste er personen bak figuren :)

     

    Vi er litt strengere på inv, men så lenge dere snakker med meg skal jeg uasnett få dere inn i guilden med sosial rank. Også kan man jo jobbe seg opp som try/member på sikt :)

  13. Sånn da kommer jeg med en oppdatering.

     

    Vi har kommet skikkelig igang med Vendetta Redux. Vi har vel eksistert i 2 måneder nå. Og vi har Downet:

    ZG, aq20, MC, BWL, Også fleska vi ned 2 bosser i AQ40 idag.

     

    Vi har et relativt bra team oppe og gå nå, men ser forsatt etter core members. Fokuset våres er speed og å kunne cleare NAXX. Vi raider Tirsdag, torsdag og Søndager 20.00 - 23.00

     

    Har fått opp speeden veldig bra på raidsa, og vi trenger alle klasser utenom Warriors og warlocks.

    Har en veldig god tone på Mumble når vi raider og ikke mist progess som er helt latterlig rask ;)

     

    Ingame på warsong alliance kan man ta kontakt med atei, Voltaro eller Wendor. evn meg hvis de andre ikke er online :)

     

    Lykke til

  14. Ok jeg må si jeg ble litt irritert i starten angående at jeg faktisk måtte kjøpe en ekstra usb nettverk.

    rett skal være rett så skal det strengt talt ikke være nødvendig på en flunkende ny pc.

     

    Og etter at jeg leste litt over her hoppet jeg på oppgaven for å få det innebygde trådløse kortet til å fungere sånn det burde...... Etter mye lesing/søking på intel og google sine sider fant jeg ut som andre her før meg. Det er tydelig et problem med wifi på disse maskinene. Det du skriver om antennekablene OC freak er jeg ikke helt enig i. Greit nok at man har en mindre strek på forbindelsen en med andre maskiner/enheter, men det er ikke det som gjør at man detter ut av nettet til stadighet osv....

     

    For med denne N300 adapteren jeg kjøpte for å teste så ble alt veldig bra helt til jeg skulle teste på hytta i helga. Fant ut at jeg hadde fult signal men alikevel datt ut på enkelte steder jeg ikke hadde fått testa skikkelig. Og da kunne det ikke være disse ledningene som var problemet siden jeg ikke benyttet meg av de...... Uansett er ikke noe fix på dette annet en å gå inn på routeren og sette den til 802.11b only. En så lenge.

     

    Når jeg gjorde det kunne jeg ta vekk den N300 adapteren og bruke det intigrerte wifi kortet helt problemfritt :) Helt topp speed faktisk. Det er jo ikke alle som har mulighet for dette da de sikkert bruker pc'en på skole osv.....

    Hadde egentlig tenkt til å selge pc'en fordi jeg ikke var helt fonøyd med ytelsen i GW2 og skjermen har dårlig innsynsvinkel.

     

    Men har nå på en eller annen måte blitt så glad i pc'en at jeg ikke klarer å selge den alikevel. Men syntes det er viktig å dele litt erfaring i tråden her.

     

    For dere som har mulighet gå inn på routeren og gjør den endringen så slipper dere i allefall å ha wifi problemer til det kommer en fix på dette :)

  15. Nå har vel disse Norse Alliance slått seg sammen med oss :)

     

    Vi er vel oppe i 75 members og kjørte MC med guilden ifra start for første gang igår.

    Hadde litt trøbbel med angrep på serveren igår, som førte til mye lag osv. Vi fikk vel ca 1.5 time aktiv og var ca 28-30 i raidet. Vi cleare til og med Garr. Tok garr med bare 5 healers og 3 warlocks så vi var veldig fornøyd med det :)

     

    Normalt sett er vi 30+ online nå. Kommer til å prøve å cleare MC iløpet av uka samt tenke på å stikke BWL så raskt vi har mulighet :)

     

    Vi raider Tirsdag, Torsdag og Søndager ifra 20.00 - 23.00 raid inv 20-30 min før :)

     

    For de som har savnet den gode gamle wow førelsen så er dere hjertelige velkommene :)

    er jo 12x lvl speed så om du ikke er glad i å lvl så går det uansett raskt :)

  16. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=757247#reviews Kunne noe slikt løst problemet tro?

    Vel det er jo såklart irriterende at netverkskortet er så dårlig, men hvis man kan klare seg med bare 1 usb kan kanskje dette være en løsning for noen?

     

    Selv så bor jeg i leilighet og klarer meg fint med det innebygde. Men er skeptisk til hvordan det vil fungere på hytta hvor avstandene er litt lenger. Hmmmmm skikkelig dritt når pc'en ellers er helt konge :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...