Gå til innhold

dirkblitz

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dirkblitz

  1. Hvis det å miste 33 ranks er så ille at du slutter å spille CoD4, var sannsynligvis ikke dette spillet for deg uansett. Jeg synes CoD4 leverer den beste FPS multiplayer-feelingen noensinne, og det burde ligge kvaliteter i dette spillet som betyr mye mer enn noen stakkars ranks.

     

    Men; er enig at det er idiotisk av Infinity Ward ha en så skjør løsning på lagring av ranks.

  2. I går åpnet Blizzard for karaktermigrering fra de mest overbefolkede serverne (Warsong, Crushridge, Ravencrest, Shadow Moon og Spinebreaker) til en helt ny PvP server - Twilights Hammer. Alle dere som har vært "stuck" på disse serverne oppfordres til å flytte til Twilights Hammer - med dette unngår dere køene for å koble til, og også problemet med at enkelte av disse serverne er sterkt dominert av spillere av èn nasjonalitet, f.eks Crushridge som har 70-80% italienere.

     

    Hvis du vurderer å migrere til Twilight og er interessert i en guild med norske/skandinaviske spillere, stikk innom hjemmesiden til >>Miles Milits << - under Apply for Membership kan du legge igjen en søknad.

     

    Har dere spørsmål kan dere også sende en whisper til Diablito ingame.

     

    For the Alliance!

  3. Det er ikkje grafikk som gjør seg fortjent til 8/10, om FarCry og Doom3 får 10/10 så skal dette spillet ha omtrent 4-5. Punktum.

    Man må jo ta hensyn til at det er en addon-pack, ikke et nytt spill og ny grafikkmotor. Jeg synes grafikk og effekter de har fått til her klart fortjener en 8'er, grafikkmotoren tatt i betraktning. Hvis man ikke gjør vurderingen ut fra dette vil jo utrolig mange addon-packs falle gjennom karaktermessig.

×
×
  • Opprett ny...