Gå til innhold

pooh

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pooh

  1. hei. har nettop fått meg en ny s-ata hd til a8n kortet mitt. Har litt problemer er.

    Den nye disken vises i bios og systemegenskaper men ikke i min datamaskin.

    Har satt den som sata master 2. Den første disken min som jeg har windows på er sata master 1. Jeg har på smart disk monotoring.

     

    Er det noen som vet hva jeg gjør galt her???????????

  2. Okkkay! Jeg trenger å sette min server interne ip (det må være ip på nettverkskortet til maskin jeg skal bruke som server? ikke sant?) til DMZ.

     

    Finner ikke noen slik option i softwaret til modem/ruteren min. Kan det kalles for noe annet? Har et Thompson modem/ruter slik som telenor leverer.

    Noen som har noen ide om hva jeg skal se på?

  3. nattaz har nok ret i at mye kan gjøres der. Bruk den gamle layouten av windows osv. Men dc++ har altid skapt meg trøbbel når det har stått og gått en 16 til 20 timer. Har en ganske kraftig maskin nå, og det er ikke så ulikt min ganle p2.4 som fikk det samme problemene, men i enda større grad.

  4. Hello, Tenkte jeg skulle prøve og oc et part twinmostwister ddr433 i dag :cool: .

    Har aldri vært bortpå rammen min på den måten før så jeg lurte på om det bare er memclock og Volt jeg skal tukle med eller om jeg skal se på de andre memory instilingene også.

    Og en ting til. Finner ikke noen gratis download av sandra memtest. Er det noen andre programmer som duger får å benchmarke ram?

  5. lure på hva jeg skal stille rammen på i bios?

     

    har 2 twinmos cas3 2.8v 533 mhz

     

    har satt de till  433, memory timing til T1.. ellers har jeg ikke peiling, resten er på auto.

     

    kan noen hjelpe meg?

    har du overklokket cpuen? -Og i såfall til hva?

    kjører cpu på 2.4 med 11x 220,, 1.625 V ( amd3500)

     

    og så lurer jeg på hvorfår ai boost ikke viser samme volt på den analoge måleren som det jeh stiller inn,, forskjellen er veldig stor av og til,, går ned i 1.54 V,, selv om jeg stiller den på 1.625V????

  6. Hei, kan noen hjelpe en noob :blush: å få åpnet portene i modemet så han får satt opp sin egen ravenshield server? Og få spilt favorit mapene med favorit lekekameratene sine!

    Har lest på internet, konfigurert både her og der, men det funker ikke :no:

    Har adsl fra telenor med thomson 510i modem\ruter. En kamerat har klart det med adls fra telenor, men han hadde et annet modem som ikke behøvde noen åpne porter!

    Skjønner ikke så mye av dette jeg, så det kan godt hende det er noe jeg har gjort feil. Hva er det jeg kan ha gjort galt?

    Alle tips motas med med stor takk. Kan ikke leve slik lenger. Hverfall når jeg tenker på hvor bra det kunne vært å ha sin egen hundremeterskog.

     

    Winnie the Pooh (hjemløs)

  7. Hei, kan noen hjelpe en noob :blush: å få åpnet portene i modemet så han får satt opp sin egen ravenshield server? Og få spilt favorit mapene med favorit lekekameratene sine!

    Har lest på internet, konfigurert både her og der, men det funker ikke :no: Har adsl fra telenor med thomson 510i modem\ruter. En kamerat har klart det med adls fra telenor men han hadde et annet modem som ikke behøvde noen åpne porter!

    Skjønner ikke så mye av dette jeg, så det kan godt hende det er noe jeg har gjort feil. Hva er det jeg kan ha gjort galt? Alle tips motas med med stor takk. Kan ikke leve slik lenger. Hverfall når jeg tenker på hvor bra det kunne vært å ha sin egen hundremeterskog.

     

    Winnie the Pooh (hjemløs)

×
×
  • Opprett ny...