Gå til innhold

Sau

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sau

  1. Har snart vært inne i et år som MP, anbefaler tjenesten. Selv tjenestegjør jeg i samvirke troppen (mp feltropp) i Bardufoss og vil anbefale deg å komme deg inn i den troppen, evntuelt hundetroppen (k-9)

  2. Morfaren min var krigsseiler under krigen. Han var veldig glad i å fortelle om det, hørte mangen historier da eg var mindre men husker ikke alt nå. Men han var ivertfall med på å redde noen engelske soldater fra Frankrike da nazistene tok over landet.

    Farfaren min ble tatt til fange og var vel 3 eller 4 år i konsetrasjonsleirer tror eg.

    Er også i slekt med en av tungtsvann sabotørene, er ikke helt sikker på hvor nært vi er i slekt men.. :p

  3. Hei, etter eg formatere PC-en min har eg fått et lagg problem i wow. Det som skjer er at alt plutselig stopper i ca. 4 sekunder og så går det plutselig i fast motion, dette skjer kanskje 2-3 ganger hvert femte minutt. (Ellers går alt glatt)

    Latencyen min er grønn og ligger på ca. 140 akkuratt som før.

    Hadde ikke dette problemet før eg formatere.

    Noen som vet hva problemet kan være?

  4. Er virkelig mesteparten av folka som hører på metal så inngrodd i mannevokalen de er vant til at alt anner bare blir kjedelig i forhold? Syns det er så overfladisk syn å bare si "Neh,damer kan ikke dette så holder meg unna". Hvor mye god musikk går man ikke glipp av da?

     

    Kan også gå inn på hvor dumt jeg syns det er når folk ikke er villige til å sjekke andre sjangrer men det er en annen diskusjon.

    9219159[/snapback]

     

     

    Du må da skjønne at alle folk har forskjellig musikksmak, sånn er det bare ingenting kan forandre på det, eg har vært innom mange musikksjangere, men metal er det eg liker best, og hvorfor skal eg ikke høre på det eg liker best?

     

    Også når det kommer til kvinfolk metal, ja eg har hørt mye av det.

    Men eg liker det ikke, det høres rettogslett forferdelig ut, men mangen som hører på metal liker det ikke fordi det er ikke min musikksmak skjønner ikke hvorfor du orker å klage på det

×
×
  • Opprett ny...