Gå til innhold

scorpionen

Medlemmer
  • Innlegg

    94
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av scorpionen

  1. Hei!

     

    Bare en sak jeg lurer på, husker at Telenor i sin tid hadde programmet sitt Mobilbonus, som ga brukerne gratis sms og ringeminutter etc. De ble til slutt tvunget til å slutte med dette pga sin posisjon i markedet.

     

    Nå har jo imidlertid både Chess og CallNorwegian begge begynt med sine bonusprogrammer, helt uten at noen sier noe på det... Er det ikke litt urettferdig?

  2. Hei!

     

    Jeg har kjøpt en HTC Touch HD B-vare fra Elprice og startet denne idag. Den funka kjempebra helt til jeg lasta ned skype's cab fil via Opera, og begynte å installere. Da hang den seg totalt opp, og jeg prøvde å skru av. Dette funket ikke, og alt endte med at jeg måtte resete telefonen (etter 5 mins bruk). Da jeg nå skulle taste inn passordet reagerte ikke skjermen. Uansett hvor jeg trykket, tolket telefonen det som om jeg trykkeg på START knappen oppe til venstre. Jeg resetta telefonen tre ganger uten noen forandring.

     

    Da ringte jeg elprice og klagde og sa at jeg ikke kunne betale 5000 kroner for en telefon som ikke virket. (selv om noen hadde returnert den som b-vare har de garantert at den er i samme stand som en ny, bekreftet at deltaservice)

     

    Uansett, jeg satt inn et simkort uten pinkode, og fikk etter mye mas kommet meg inn på innstillinger og sletta skype. (Start menyen hoppa fram og lukka seg hele tiden, til og med før jeg i det hele tatt hadde tatt i telefonen). Etter at jeg sletta skype funka alt greit, og jeg har ikke sett spor av noen problemer i det hele tatt i hele ettermiddag og kveld.

     

    Jeg tok en hard reset og sletta alt, og ingen problemer. har enda ikke prøvd å laste ned skype på nytt.

     

    Elprice sa jeg godt kunne kjøpe en helt uåpna modell og bare betale mellomlegget mellom det jeg har betalt og en ny koster (600 kr), men nå funker jo mobilen kjempebra.

     

    Så i bunn og grunn. Er det noe galt med telefonen? Bør jeg returnere den da dette er noe som kan komme tilbake seinere og plage meg. Har jeg en defekt telefon som later som den fungerer helt bra nå?

     

    I bunn og grunn, hva gjør jeg. Leverer tilbake denne,eller beholder den.

     

    VIktor

  3. Hei!

     

    Som vi alle nå vet, vil det ikke være mulig å aktivere iPhone 3G via internett, i motsetning til forgjengeren. Noen som tror at en nordmann kan få kjøpt en iPhone 3G med abonnement, aktivere den i butikk for så å si opp kontrakten? ( http://www.wireless.att.com/answer-center/...&isSrch=Yes )

     

    Gidder i alle fall ikke å ha netcom!!!!!

    (eller å betale dyre opplåsningskostnader hos de)

     

    takk for alle svar :)

  4. NRK vil bruke DMB fordi Norge allerede har nettet som skal til "up and running"... Det er snakk om noen oppgraderinger for at DAB skal kunne bli DMB. Fordi vi har presset så mye på DAB i stedet for andre løsninger, har vi også rotet oss inn i en ganske vanskelig diskusjon om vi skal spare penger og bruke DMB, og slik holde oss utenfor EU, eller bruke masse penger på å bygge nytt...

  5. Hei! har hatt en N6680 i halvannet år nå, og begynner å bli passe lei treghet og at mobilen sletter alle bildene mine. Derfor vil jeg nå ha ny mobil. Kriteriene er:

     

    - 3G

    - Over 2 mp kamera

    - bra operativsystem, helst symbian

    - gode tilkoblingsmuligheter

     

    Jeg er en stor fan av nokia, og elsker brukervennligheten. Dessverre synes jeg noen ganger de er litt dyre. Har ikke lyst til å måtte ut med mer enn 2000 kr, og takler sikkert et Fri120 abonnement. Så hva gjør jeg? Hovedkandidatene er SE K800i og Nokia N73.

     

    Andre forslag vil jeg gjerne ha!

    Takk for hjelpa

  6. Dette var gode nyheter  :thumbup:

    Men får man valgt Norsk firmware da?

    6725118[/snapback]

     

    Hvorfor fungerer ikke dette på min Nokia 6680? :cry:

    Firmwaren min er fucket... Sletter alle bildene mine :cry::cry::cry:

     

    Off...

    6725348[/snapback]

     

     

    Var ikke det jeg mente. De siste månedene mine har 6680en min begynt å plutselig slette alle bilder og videoer på telefonen min. Fordi garantien er løpt ut, måtte jeg levere telefonen på service, men det gidder jeg ikke å betale for. Derfor ville jeg oppdatere telefonen, men den sier bare at det ikke er noen oppdateringer tilgjengelig. Noen med 6680 som får samme beskjed :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...