Gå til innhold

iopy

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iopy

  1. Det er noe som desverre har hengt igjen fra 3210 tiden og slik,

    Motorola er verst, Nokia kommer på 5 plass over verstingene. Nettavisen.no

     

    Feiltoppen:

     

    1. Motorola - 40,5%

    2. Samsung - 35,3%

    3. Sony Ericsson - 34,9%

    4. Siemens - 27,7%

    5. Nokia - 26,4%

     

    7827891[/snapback]

    Denne undersøkelsen du linker til er meget ufullstendig og speiler nok ikke virkeligheten. Hvis man skal finne ut feilprosent er det kunn bransjen selv som sitter med tallene, og sist de ble kjent, var Nokia overrepresentert på serviceverksted. Og dette var før den beryktete 6280 ble lansert. Nå skal det sies at det ikke bare var Nokia som hadde stygge tall. Sony Ericsson var en annen produsent med negativ utvikling.

  2. Prisvinneren er vel Telenors Allstar ab? Billig å ringe, billigst på sms, og inkluderte sms i månedsprisen. Har man f.eks netcom youngtalk pluss sms mainia, kan man faktis sende over 1000 sms pr mnd med allstar, før man er oppe i samme beløp. Dessuten har jo Telenor bedre dekning enn Netcom.

    7767760[/snapback]

    Ehm, du kan jo ikke sammenligne et dyrt subsidie-abonnement med et billig-abonnement. Om du skal sammenligne allstar med noe så må det jo bli smart-talk og ikke yuongtalk.

    7768051[/snapback]

    Hva i all verden har det med saken å gjøre? Endrer jo ikke saken om det er et YoungTalk -, eller SmartTalk-abonnement, man må uansett betale like mye for å ha smsmania som en tilleggstjeneste...

    7769055[/snapback]

    Les hva han skriver da: "billigere å ringe", når det er et av argumentene er jo den nevnte sammenligning helt på trynet. Ja, som tilleggstjeneste koster jo smsmania like mye, men ift totalforbruk blir det jo langt billigere med smarttalk og smsmania enn youngtalk og sms-mania. Om en bruker smarttalk blir antall sms ca 750 før ST+smsmania blir billigere, eller under 50 sms. Om en ringer litt så blir jo straks ST mer fordelaktig ift allstar.

    7769133[/snapback]

     

    Tror det er du som må lese en gang til.

    Poenget mitt er at med enkelte ab. er sms prisen så lav at du skal sende uvanlig mange sms før sms mania lønner seg. Og i ditt eksempel med smsmania og smart talk, så kan du sende ca 750 meldinger med allstar, før du kommer opp i samme totalpris.

  3. f.eks. Nokia mobiltelefon "med Carl Zeiss optikk"... hver gang jeg ser det, synker min respekt for Carl Zeiss bittelitt.

     

    Samme med f.eks. Cybershot. Jeg assosierer ikke navnet cybershot med de relativt gode kameraene fra Sony lengre, jeg assosierer det med "kamera"-telefonene til SE... det senker verdien av merkenavnet i mine øyne..

     

    edit: his sony skulle ville assosiere navnet Bravia med mobiltelefoner istedet for den utmerkede serien med Flatskjermer er de selvsagt velkommne, men det hadde ikke fått meg til å ville ha verken mobiltelefonen eller Tven mer...

    7599738[/snapback]

     

    Skjønner hva du mener, men er ikke helt enig. Hvis du ikke var spesielt intresert i mobiltelefoner, og skulle velge en virkelig god kameramobil, hadde du garantert valgt den med Carl Zeiss, hvis du kjente merket fra før, eller den med cybershot hvis du hadde relasjoner til akkurat det merket.

    Folk som besøker disse sidene, er vel langt over snittet intresert i moblitelefoner, så det gjelder vel ikke deg og meg.

  4. Det forringer det dyre merkenavnet når alle og enhvermann setter "x" merkenavn på produktene sine, ja, det synes jeg.

    7598514[/snapback]

     

    Men kjære vene det er vel ikke alle og enhvermann som får bruke bravida. Ikke walkman, eller cybershot, eller Carl Zeiss heller. Du mener vel ikke at vi kommer til å se f.eks Alcatel Walkman med optikk fra Carl Zeiss?

  5. walkman kan jeg forstå, ettersom det alltid har vært ett lite, "billig" og bærbart produkt, men Bravia er jo store dyre ting, åffer de skulle ville assosiere det med mobiler hadde ikke jeg forstått (er jo ikke aktuellt nå da det viser seg å være fake da).

    7598311[/snapback]

    Å assosiere et produkt med et annet, er langt fra dumt. Sony vil kansje lokke til seg nye kunder, mens SE garantert vil få flere kunder med å låne merkenavn. At noen skulle tape kunder på dette er vel lite sannsynlig. Tror du Carl Zeiss taper på å låne sitt navn til "billige" mobiler?

  6. Har brukt onecall ip-telefon i over ett år nå, og må si meg fornøyd. Hadde en del innkjøringsproblemer, men etter at de ansatte en ny tekniker, ble alle mine problemer løst. Nå er telefonen dønn stabil. Hadde også Onecall faktura til mobil i ca ett år, og der opplevde jeg aldri problemer. Da jeg byttet til djuice allstar, var det like mye dekningen her jeg bor, som pris som avgjorde.

  7. Ok, semi-high end da :p er ikke så interessert i P serien, de er litt store for meg, og jeg har heller ikke bruk for noe mer enn det K800 har av funksjoner. og de har vel gjerne bedre batteritid og. Men jeg vil ha nydelig design damnit !

    7476786[/snapback]

     

    K800i er da highend! Iallefall hvis kamerafunksjonen er viktig. Ikke nødvendigvis alskens dilldall på en telefon som gjør den til highend.

  8. Merksnodig test.

     

    Appropos tregheten i menyene, så er det i disse dager ute en ny FW, som løser dette problemet. Ifølge brukere som har testet denne versjonen, er tregheten i menyene helt borte. Denne versjonen er ennå ikke tilgjengelig på SEUS.

     

    Amobil har lite pent å si om utseende til P990i. Etter min, og mange andres mening, er utseende til SE P990i rett og slett genialt, men dette er subjektivt, og har ingenting i en seriøs test å gjøre.

    Videre klager Amobil på at telefonen kan brukes enten med flipp på eller av. Dette er jo helt genialt, og kunn positivt. Hva i alle dager er negativt med noe sånt?

    Skjønner at folk med splittet personlighet kan ha problemer med å bestemme seg for om flippen skal være på eller av, men å påstå at en normal oppegående person har problemer med noe sånt, og opplever dette negativt, er ikke annet enn latterlig.

     

    Syns ikke telefonen fortjener toppscore pr. i dag, men da skyldes dette andre ting enn det Amobil kritiserer, med unntak av tregheten i menyene.

    Det virker på meg som om testeren er helt fremmed for UIQ, og har rett og slett ikke giddet å sette seg inn i systemet, og skylder heller på at SE har "dratt det for langt". LOL :D

  9. Jeg trodde Sony sine Memorysticks var langt kjappere enn hva miniSD er. Har intrykk av at det tar lang tid å hente data som er lagret på miniSD, mens på SE merker ikke brukeren forskjell om data blir hentet fra telefonminne eller fra memorysticken.

  10. Regner med du mener profitt per enhet, eller noe slikt?

     

    Er jo en selvfølge at med sine små 7,7% av markedet har større overskudd enn Nokia.

     

    Skjønner ikke helt hvorfor du viser til sitatet ditt heller. Regner med du ikke har fått for deg at SE når har mere penger enn Nokia, eller noe slikt?

     

    Gleder meg til nytt UI ja :)

    7347432[/snapback]

     

    Skjønner ikke hvorfor det er en selvfølge at SE med en mindre del av markedet har større overskudd en Nokia?

     

    Tipper han vil fortelle at SE har større PROSENTVIS overskudd enn Nokia, noe som reflekterer at SE bygger bedre telefoner enn Nokia. Og med bedre mener jeg de telefonene kundene er mest fornøyd med.

    Nokia satser på kvantitet, SE på kvalitet! ;)

  11. Kommer AI med HSDPA? :hmm:

    Mye å gruble over i den linken der! :hmm:

    7281347[/snapback]

     

    Nei, det er ikke korrekt.

    Syns det var mye grums der, trodde de hadde bedre info enn som så?

    ;)

    7281360[/snapback]

    Ser at de hentyder til at P serien kommer til å dø ut. Vet du om dette stemmer eller vil vi også i fremtiden finne telefoner i p-serien?

  12. Man får da masse annet med på kjøpet på w950...

    Har du forresten hørt lyden i W950?

    7269617[/snapback]

    Ja, mye får man, men ikke nok til å rettferdiggjøre prisen på 5000 kr.

    Nei, har ikke hørt lyden. Den hadde uten tvil vært bra nok for meg. Jeg er ingen lydfanatiker, eller hva nå det rette ordet er. Poenget er bare at W950i ikke passer til dem :)

     

    edit: Og nå har vi fått det klart at det er testet med flere headsett, flere W950i-modeller, sanger med god bitrate, personer med trening i slikt... Godta det?

    7269693[/snapback]

     

    Syns det er flott at Amobil virkelig undersøkte denne saken grundig slik at ingen missforståelser er ute og går, og jeg har på ingen måte problemer å godta at SE av og til bommer, noe de imidlertid svææært sjelden gjør... :!: :!:

    Når noen her viser til tester fra Dinside og Mobilen, og påstår at der får lyden mere enn godkjent, ble jeg nyskjerrig.

     

    Nå ser jeg imidlertid av posten over meg, at svaret kansje ikke var så enkelt alikevel. Blir vel til at jeg må sjekke dette selv... :D

  13. Det er vel kanskje ikke verdens største konkurranse. En rendyrket business-mobil, en 1gb-spiller av billigste sorten. Fullt mulig at disse enhetene har meget god lyd, men det er ingen grunn for meg til å tro det egentlig. Så, at de på nivå med W950i er vel muligens helt riktig, men samtidig ikke så imponerende til å være markedets dyreste musikkmobil.

    7269557[/snapback]

    Man får da masse annet med på kjøpet på w950...

    Har du forresten hørt lyden i W950?

  14. iopy, Du trenger ikke komme her med mer flamebait nå når diskusjonen er over. Det viste seg nemlig at vi alle sammen var enige fra begynnelsen av. SE bør ikke, og kommer heller ikke til å lage en N95 utfordrer. Så jeg skjønner egentlig ikke hva diskusjonen handlet om :hmm: Og P990i?? Please, den har ikke en gang EDGE!

    7230512[/snapback]

    Men den har da mange andre fortreffelige funksjoner. Den perfekte telefon finnes desverre ikke, men SE P990 er det nermeste man kommer... :)

  15. Kjære Arhei. Hva i alle dager får deg til å tro at vi som leser SE i 2007 over hode er interesert i å lese om Nokiamodeller i denne tråden.

    Dessuten har vel SE hatt modeller som overgår Nokia, den siste er P990, etter _min_ mening. Og her kan du komme dragende med N-ditt og N-datt, men ingen av eksisterende n-modeller overgår P990i!

×
×
  • Opprett ny...