Gå til innhold

Rusup

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rusup

  1. Etter å ha testet dette tastaturet vil jeg faktisk fraråde fra å kjøpe det. Tastene opplever jeg som "uvante", det er ikke alltid tastaturet registrerer tastetrykkene, tastene bråker, og tastaturet er stort! Etter min smak er også tastaturet litt for flatt. Makroer er fint, men hvem klarer egentlig å holde styr på 41 forskjellige makroer?

     

    Sitter med et G19-tastatur nå, og det er klasseforskjell på disse. Riktignok får du ikke like mange makrotaster, og G19 har heller ikke programmering for delay i makroene, men til gjengjeld får du et mye bedre tastatur til en rimeligere pris.

     

    Er forøvrig spent på Arvo, som jeg vel også skal teste etterhvert :)

  2. Gå helt klart for DDR2. Du vil ikke få noen ytelsesforbedring med DDR3, og DDR2 er vesentlig billigere. Du vil nok klare deg fint med 4gig en god stund. Med Vista er 2gig "anbefalt".

     

    Støtter meg i det hele tatt til det som blir sagt her. Ville kanskje gått for en Mist PSU istedet da disse er billigere (og har 5 års garanti). De duger også (har en selv).

     

    Creative har, for å si det pent, dummet seg ut på driversiden i det siste. Så jeg styrer unna så sant jeg kan. Vet ikke hvor gode 64-bit driverene deres er, men de har jo bevisst stengt funksjonaliteter ute ved å "sperre" for de på drivernivå. Med en slik kundebehandling velger jeg heller konkurrenter.

  3. Dette er faktisk et kjent problem, det står masse poster om det på steam sitt forum osv. Jeg hadde også problemet. Løsningen for min del var å tweake timingen på minnet (for min del er det stabilt ved 2-3-2-5). Men jeg har 2 identiske 512mb brikker.

     

    Med minneoppsettet ditt, vil det være umulig å unngå problemer. Det er nesten flaks at du i det hele tatt får til å boote. Mange hovedkort ville ikke latt deg komme forbi oppstarten av pc'en.

     

    DDR minne skal settes i par. Du har 4 minnebanker, og disse har 2 farger (2 og 2 har lik farge). Du kan altså ikke sette inn 3 brikker av en type, og 1 av en annen. Du kan forøvrig bare sette inn 1 brikke. Det har også noe å si om minnet er singlesided, eller doublesided (ved å sette inn 4 doublesided vil du ikke kunne få maks hastighet fra minnebussen, da må du ha 4 singlesided).

     

    Så prøv dette....

     

    Ta ut alle 256mb brikkene, og sett 512mb brikken i minnebank 0 (den nærmest CPU vanligvis, det står på hovedkortet). Nå vet jeg ikke helt hvilken type minne du har, og hvilke timings ditt skal ha, men sett det i første omgang på AUTO i bios. Ikke prøv å overklokke eller noe. Skru også av fastwrite på AGP slotten i bios.

     

    Prøv dette og se om det hjelper. Du ender bare opp med 512mb ram (i 3 uker), men det er bedre enn ingenting.

     

    Her har du en oversikt over timing for ulike typer RAM

     

    Hvis du scroller litt ned på denne linken vil du se en tabell over hvilke kombinasjoner du kan installere RAM i

  4. Til ditt bruk holder SATA i lange baner. SCSI er strengt tatt for servere med stor aktivitet på diskene, og der lese- og skrivehastigheter skal være så kjappe som overhodet mulig. Du vil neppe klare å belaste serveren så mye at du vil ha merke noen forskjell. Så min anbefaling er SATA (med mindre du veldig gjerne vil bli kvitt en 3-4000).

  5. Jeg har samme problemet, og hvis man sjekker forumet på www.steampowered.com finner man at utallig andre har samme problemet. Selv om det står mange rare løsninger der tror jeg det bare er å vente til Valve eller noen finner en løsning som fungerer. For min del har jeg samme feil både i HL2 og i CS:S:

     

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Counter-Strike Source: hl2.exe - Application Error

    The instruction at "0x241f2d25" referenced memory at "0x01158348". The memory could not be "read".

     

    Click on OK to terminate the program

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Ikke vet jeg, har prøvd alt jeg kommer på for å fikse det. Har reinstallert hele CS:S, HL2, Steam, drivere osv. Prøvd å kjøre med -autoconfig, prøvd å "validere" filene på nytt osv osv.

     

    Hvis noen finner på noe som funker, så si ifra..

     

    Forøvrig er dette typisk for Steam egentlig

  6. Har lest mye om dette kortet, har ikke hørt om noen som har ødelagt kortet ved å låse opp pipelines. Når det gjelder vifta som følger med er dette en veldig effektiv vifte som visstnok bråker som et helvete. Den yter omtrent likt som Arctic Cooling sin vifte, men sistnevnte er mye mer stillegående.

     

    Til sin pris vil jeg si dette kortet er det beste valget. Men jeg ville ikke loddet det opp til 6800, GT eller Ultra sånn med en gang, sånt er risikabelt . :p

  7. 6800 LE er nok det beste valget i sin prisklasse, men en ulempe er at det bare har 128 MB ram. Personlig går jeg for et 6800 GT fremfor å bytte skjermkort om et år pga for lite minne.

     

    6800 LE har forresten en vifte som visstnok bråker hinsides, så man bør vurdere Arctic Cooling eller lignende.

  8. Har noen sett/hørt noe om når de første hovedkortene med nForce4 er ventet? Har på følelsen av at det kan ta sin tid, selv om kortene egentlig er laget.

     

    Eneste "fordelen" med nForce4 er vel at den støtter PCIe, men pr idag er vel AGP bedre. Så blir vel heller neste oppgradering at jeg satser på nForce4. DDR2 som Intel bruker yter jo dårligere enn DDR pr idag også. Men om si 6mnd.... Personlig syns jeg SLI er uinteressant. Voodoo2 hadde også støtte for 2 kort, men ble det noe stort? :thumbdown:

  9. Av listen du nevnte er nok Thermaltake sitt det "beste", i hvert fall ved større loads. Men det er rimelig tivoli, noe jeg ikke syns noe om personlig. Deretter er nok F/S å foretrekke. Ellers har OCZ veldig bra PSUer. Men det hele kommer an på pris i forhold til ytelse og støy. Av kabinetter er det egentlig bare å velge og vrake ut ifra hvilket plassbehov du har. Man får det man betaler for...

×
×
  • Opprett ny...