Gå til innhold

Frohman

Medlemmer
  • Innlegg

    5 241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frohman

  1. Hemlock Trio

    Sjanger:

    Rock, Garage, Prog, Alternative

     

    Medlemmer:

    Lars Ole Okstad (Bass, bivokal), Mikael Rasmussen (gitar, main vox) og Viktor Olsen Kristensen (Trommer)

     

    Aktivt siden:

    Startet i 2011, disbanded i 2012, reformet 2013

     

    Beskrivelse:

    Vi er et ungt band fra Namsos, og har skrevet låter og spilt sammen litt på og av siden rundt februar 2011 og vi gikk på musikklinja sammen. Vi brøt opp i august 2012, da vi alle dro til hver vår kant av landet ett år. Etter et år på folkehøgskoler og div, samlet vi oss i hjembyen og mimret. Vi ble enige om å hive noen kroner i og å spille inn låtene igjen. Etter et helvete av ei studioøkt med minimalt med søvn satt vi igjen med EP'en "Krakenmartyratysipants" som ble helt forbi våre villeste drømmer og fantasier, og konklusjonen var at vi måtte samles slik at vi kunne få stabla dette bandet på beina ,og vakle inn i framtida sammen.

    Musikken er en smeltegryte av hva enn som faller oss inn. Vi er glad i store, skitne lydbilder og a la post rock, catchy melodier/riff som i punk og garage, og låtstrukturene og uforutsigbarheten til progrock. Musikken er bygd på genuin lekenhet og delvis internhumor, slik som Zappa, Primus og The Mars Volta. (Musikken likner ikke særlig på noen av disse bandene, til tross for arbeidsmetodene er veldig like)

    Diskografi:

     

    Krakenmartyrartsipants (*2013*)
    600773_610593585650871_1826410399_n.jpg

    Hemlock Trio – Krakenmartyrartsipants på Spotify

    1. Miles Was Wrong (Intro/rap)
    2. Trinity & Death's Travels

    3. Gravity (of this Situation)

    4. A Solitary Reflection on the Significance of Masochistic Experiences and Misogynistic Attitude
    5. Typewriter
    6. Unified Field Theory

    Eksterne lenker:
    https://soundcloud.com/lars-ole-okstad/sets/hemlock-trio - Soundcloud
    http://www.nrk.no/urort/Artist/hemlocktrio/default.aspx - Urørt
    https://www.facebook.com/pages/Hemlock-Trio-H%E2%82%83O/311825152194384?ref=stream - Facebook

    • Liker 1
  2. Tal Wilkenfield er vel prakteksempelet på en kvinne som er sånn helt midt på treet hva gjelder musikalske, som blir kjent fordi hun spilte en bass-solo med Jeff Beck EN gang og er ganske fin i tillegg.

     

    Skal vi snakke flinke kvinnelige bassister MÅ vel Esperanza Spalding opp på kartet. Hun er vel kanskje en av jazzens største, unge personligheter for tiden.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=oZW98IBWpiU&feature=related

    • Liker 1
  3. Cuz er en ganske vanlig fyr. Han ser iallefall ganske vanlig ut på utsiden. Det som er unikt med Cuz kan man ikke se på klær, hår eller på utseende generelt. Men Cuz er ganske unik fyr, selv om han ikke gir uttrykk for å være det. Han tenker veldig originale tanker, og er hele tiden på utkikk etter musikk, filmer, bøker eller andre ting, som kan fore denne originaliteten. For han er veldig klar over at han er sin egen mann, men han sier det ikke til noen.

     

  4. Gud elsker meg, men er faktisk villig til å dømme meg til en evighet i smerte, uten mulighet til å endre mening om ham?

     

    Johannes 12.47-48.

    47 Den som hører mine ord og ikke holder fast på dem, dømmer ikke jeg. For jeg er ikke kommet for å dømme verden, men for å frelse verden. 48 Den som avviser meg og ikke tar imot mine ord, har likevel en dommer: Det ordet jeg har talt, skal dømme ham på den siste dag

    Kan noen oversette dette? Dette er jo udirekte og ullent som bare juling.

  5. Jeg har veldig lyst til å utforske Zen-buddhismen, men når jeg leser om det kommer det fram at det krever en del bakgrunnsforståelse for å tilegne seg tilstrekkelig kunnskap.

     

    Jeg har ingen tanker om å bli en svært religiøs buddhist, men jeg vet at grunnideene i Zen ofte kan praktiseres i en verdslig sammenheng, og de som driver med det opplever mange positive fordeler med livssynet. Jeg vet ikke så altfor mye om det, men det ser ut som en fin måte å bli et bedre menneske, ved å finne fred i seg selv på. Bedre på innsiden, og bedre mot andre mennesker.

     

    Så, hvor begynner man? Noen som vet av en god guide, og grundig gjennomgang av dette livssynet? :)

  6. Does God love everyone? Yes. Does God love Christians more than He loves non-Christians? No. Does God love Christians to a different extent than He loves non-Christians? Yes. God loves everyone equally in that He is merciful to all. God only loves Christians in that only Christians have His eternal grace and mercy and the promise of His forever love in heaven. The unconditional love God has for everyone should bring us to faith in Him, receiving in thankfulness the great conditional love He grants all those who receive Jesus Christ as Savior.

    http://www.gotquesti...e-everyone.html

    Gud elsker meg, men er faktisk villig til å dømme meg til en evighet i smerte, uten mulighet til å endre mening om ham?

  7. Johannes 3:16

    For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv

     

    Gud elsker alle :)

     

    Ikke meg, siden jeg ikke tror?

     

    Anyways: Nå var det vel ikke dette som ble diskutert, men snarere Beyonces overbevisning og takknemmelighet for at Gud hadde gitt henne en fortreffelighetsscore på 100%, og at selv om dette virker uselvisk, er det dypt kvalmende med tanke på de forferdelige virkelighetene som eksisterer i enkeltes liv der ute i verden.

  8. Fremprovosert eller ei. Alle med noe mellom huet burde vite forskjellen mellom hva som er rett og galt.

    Hva er så dette rett og galt? Hvordan hadde en 16-åring vært mer i stand til å forsvare seg mot et overgrep, enn en 15-åring? Dette er så jævlig langt inni gråsoneland, at jeg ser ikke på det som et overgrep, om en moden 15-åring er klar for å ha sex med en 40-åring then go ahead. Det er hun gammel nok til å avgjøre selv.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=ZjsufO9hZwo

    • Liker 1
  9. Først og fremst: Har det noe å si? Og isåfall: Hvorfor skulle mitt syn være det samme som DLF's? DLF er et individualistisk parti, ikke et kollektivistisk.

    Så det er individets frihet over alt annet, ikke sant? Men politifolk er ikke individer, er det sånn? Du har meg forvirret.

  10. Det finnes sikkert flere som var anarkister i ungdomsårene og som senere vil bli politi. Men jeg kom med andre eksempler?

    Ansetter man en mann uten hender til å bli snekker? Selvfølgelig gjør man ikke det. Men det er ganske langt imellom det å tatovere seg for eget personlig uttrykk, og det å tatovere "RAPE", "KILL" eller diverse gjenginsigniaer. Er ikke du DLF'er? Er dette DLFs syn på noe så mundant som en tatovering?

     

    Altså, hvis ikke purken får lov til å sporte en Zeppelin-tattis engang... Da er det på tide å trekke nisselua opp fra øya.

  11. Så hva blir det neste, tatoverte politikere, kongelige, prester..?

    DOES IT FUCKING MATTER?!

     

    For de som synes det er greit med tatoveringer: Gjelder dette uansett hvor på kroppen? Altså ansikt f.eks. Hva med piercing i ansiktet? Hva med ideologiske tatoveringer? F.eks. "Anarkisme", eller andre som "Kill" eller "Pornstar", med store bokstaver på underarmen eller halsen.

    På hvem som helst?

    Javisst.

     

    På politiet?

    Tja. Det er jo en nogenlunde søkt problemstilling. Hvilken politimann ville ha tattovert på seg anarki? Du kan jo like gjerne spørre om vi vil ha mordere som politimenn.

  12. Jeg er til en viss grad enig med TS. Mest fordi jeg har såpass gammeldagse holdninger at jeg også forbinder slike tatoveringer med... vel, folk i utkanten av samfunnet for å si det slik. Jeg synes kanskje det hadde vært greit om han måtte bruke en langermet skjorte for å dekke det til. Om han hadde hatt ansiktet dekket av piercinger eller hårsveis formet som en sirkelsag synes jeg også det kunne gjort seg å ta ut piercingene og moderere sveisen akkurat på jobb.

     

    Poenget med en politiuniform er å uttrykke at bæreren er på oppdrag fra staten, og at deres eneste oppgave er å håndheve loven. Jeg tror at mange og/eller ekstreme tatoveringer, piercinger, etc kan rokke ved dette uttrykket. Bør det være grunn nok til å kreve at det dekkes til, selv om det objektivt sett ikke nødvendigvis symboliserer bestemte personlige verdier og holdninger? Kanskje, kanskje ikke, jeg mener ikke bastant ja, men jeg synes ikke det er totalt urimelig å vurdere det heller.

    Er dette en sunn tilnærming til virkeligheten? Burde vi ikke heller arbeide for å viske BORT slike fordommer og assosiasjoner?

     

    Og hva mener du med folk i utkanten av samfunnet?

  13. Det ER nye testamentet som er moderne kristendom, det er rett og slett umulig og følge GT og NT samtidig. Itillegg tviler jeg på at du klarer å finne noe som kan måle seg med islam, gjerne kom med noen... Det er ikke tilfeldig at verden ser ut som den gjør, at ikke muslimske land er mer voldelige og mindre liberale enn alle andre. Islam er rett og slett islam.

    Hva er det du vil ha av meg? Fredelige vers i koranen, eller voldelige vers i bibelen?

  14. Og jeg skulle ønske at det kun bare var et forhold som tok slutt, for da kunne man alltids vært venner. Men det er vanskelig å være venner med noen som er døde :(

    Pest eller kolera. Jeg må leve i skammen av å se henne gå videre, mens jeg står igjen. Og det gjør mer vondt når jeg vet at det var jeg som ga oss opp. Hun er så lykkelig, jeg er så ensom. Jeg er ødelagt.

    Du får ta vare på de gode minnene, og bare de.

     

    Kondolerer så veldig, forøvrig.

  15. Hva enn jeg tenker, hva enn jeg ender opp med som løsning vet jeg en ting! Ingen vil forstå meg slik som han! Ingen vil få meg til å føle meg som med han! Det vil kanskje forandre seg, men slik det er nå, så tviholder jeg på fortiden for alt det er verdt! For alt det kunne ha blitt!

    Word. Og det begynner å bli på tide å flytte på tankene.

     

    Jeg har opplevd det samme. Vi var perfekte sammen. Men vi var for unge, det var sterkere følelser enn hva vi kunne kontrollere, og frustrasjonen av avstanden mellom oss rev oss i stykker. Og når hun ble syk (kyssesyka), og ikke kunne bidra lenger verken fysisk eller emosjonelt, bare rakna alt sammen. Vet jeg skulle ha vært sterkere, men jeg var bare 16. Skulle tro jeg forsto bedre, og innså at alt bare var en tenåringsfling. Men det var ikke det, og jeg kommer aldri til å møte noen som får meg til å føle meg på samme måte igjen. Nå er det bare påminnelse om at jeg aldri kan få et lykkelig forhold.

     

    Jeg er lei av å ligge rundt, det eneste jeg vil ha av livet er den følelsen tilbake, til noen som gjengjelder den.

  16. Det jeg ikke liker med de der gode jentene som gjemmer seg bak der er at man da må ta initiativ selv og oppføre seg ordentlig, være hyggelig, dusje hver dag samtidig som man må gjøre små ting som og ta telefonen om hun ringer selv om man egentlig ikke orker prate med hun der og da etc.

     

    Og skal man devotere seg så mye til ei pia da kan man liksågreit bruke energi på noe annet.

    Snakker til TS, ikke til deg. Og dette er ikke casen, FYI.

×
×
  • Opprett ny...