Gå til innhold

doraemon

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doraemon

  1. Veiledende pris på Xplora er vel drøye 2500. Kjøpte den nå for noen dager siden med en kampanjekode for drøye 2000.

    Var det verdt det? Veeeeel....

    Hadde i det minste posisjonsoppdateringen fungert, som vel må sies å være noe av hovedfunksjonen her.

    Det hjelper lite å få en posisjon som er alt fra 30 min til 2 timer gammel.

    Og i tillegg betale 149 Kr i måneden...!

  2. Interessante svar her.

     

    Jeg har heller ikke noe imot å betale for en reparasjon, men da må jeg faktisk vite at feilen blir fikset.

     

    Jeg tror jeg skal gå direkte til verkstedet og høre hva de sier.

     

    CDON sier bare at "Er telefon har undersökts av Samsungs auktoriserade verkstad efter de riktlinjer som Samsung har satt upp för sina telefoner. De har konstaterat yttre åverkan på telefonen i form av yttre åverkan, garantier täcker fabrikationsfel, detta är inget fabrikationsfel. Felet beror på den spruckna displayen", noe som i dette tilfellet er bullshit.

  3. Takk for svar.

     

    Feilsymptomene er at telefonen henger ved oppstart på første bilde, som er modellbeskrivelsen, og der blir den stående og lyse. Det går ikke an å skru av telefonen. Holder du inne av/på-knappen lenge nok restarter telefonen og den henger på nytt.

     

    Prøvde hard reset 2 ganger uten at det hjalp (av/på-knapp + opp-knapp + meny-knapp), og nå får jeg ikke gjort det engang.

     

    Det er jo selvfølgelig mulig at dette skyldes skade fra ytre påvirking, men jeg hadde jo håpet at verkstedet kunne kjørt noen slags diagnostikk eller noe for å evt. utelukke/bekrefte at dette er tilfellet.

     

    Men jeg skjønner jo nå fra kommentarer over at de ikke trenger å gjøre dette fordi telefonen er over 6 mnd. gammel. Synes det uansett er ganske dårlig servicet at man kategorisk kan si at telefonen ikke fungerer fordi den har en sprekk i skjermen.

     

    I tillegg tilbyr de seg å reparere skjermen til 2500,- men garanterer ikke for andre feil de evt avdekker i sammenheng med dette. Jeg tolker det sånn at hvis telefonen fortsatt ikke fungerer etter at de har byttet skjermen så sitter jeg med en telefon som fortsatt ikke virker etter å ha blåst av 2500,- på ny skjerm til ingen nytte.

     

    Det jeg egentlig reagerer på her er at man på et produkt til 5000,- ikke får noen som helst service/mulighet for reparasjon eller feilbeskrivelse hvis produktet slutter å fungere, selv om det er en synlig skade på produktet, som KAN ha noe å gjøre med at produktet ikke fungerer. *pes* :huh:

  4. Dette er sikkert svart på 100 ganger før men:

     

    Min Samsung Galaxy Note mobiltelefon fungerer ikke lenger, og verkstedet sier at garantien ikke gjelder pga sprekk i skjermen.

     

    Jeg mener at denne skaden ikke er relatert til at telefonen ikke virker og at verkstedet i det minste burde bevise at det er en årsakssammenheng her.

     

    Stemmer det at garantien automatisk slutter å fungere og at verkstedet ikke trenger å finne årsaken til at telefonen ikke fungerer bare fordi telefonen har en ytre skade?

     

    På Samsungs hjemmesider står det:

    "Garantien omfatter heller ikke følgende:

    Støtskader, fuktskader eller annen ytre påvirkning."

     

    Men jeg mener som sagt at ytre påvirkning ikke er årsaken til at telefonen ikke fungerer.

  5. Ett ord: Argh. En bortimot perfekt mobil ligner nå faretruende på min forrige møkkamobil av dimensjoner LG Optimus 2X.

    - Har deep sleep problemet.

    - Når jeg bruker den renner strømmen ut.

    - Har blitt generelt tregere og henger seg opp støtt og stadig med full load på cpu'en. Særlig dette irriterer meg, og var nesten ikke tilfelle før oppgraderingen. Ref bildet så så jeg nesten aldri grafen gå i taket før.

    - Kameraet starter tregt og har fått lag etter hvert bilde.

     

    I det hele tatt. Masse mer jeg kunne ramset opp.

     

    Får prøve å ta en fabrikkreset og se om det hjelper? Bare så pes å installere alt på nytt igjen. Argh.

    post-60093-0-17542300-1341522665_thumb.png

  6. er jo i grunn fornøyd med den, men det er noe som plager meg:

    - Går ikke å skru av lyd ved tilkobling av lader og lyd når batteri er fullt.

    - Idiotisk plasserte power knapper i notifikasjons linjen.

    - Den auto rotasjons tingen er veldig frustrende.

     

    Er jo bare små ting dette, men har følelsen av at ting blir litt lukket rundt meg. Hadde fra før en HTC desire som jeg hadde rootet, og det ble litt kjedelig med plain Galaxy note :p

     

    Vil bare kommentere at jeg er ganske sikker på at jeg har sett noen innstillinger for de lydene et stes, men husker ikke hvor. Autorotasjon kan du jo også skru av på f.eks statusmenyen.

  7. Kun en liten observasjon, men telefonen min har nå en tendens til å restarte minst en gang om dagen, og idag frøs den da det ringte og det var umulig å få tatt den. Nå skal det også sies at jeg har installert ganska maaange apps. Mulig dette gjør den ustabil..? Ellers superfornøyd.

  8. Det har kommet en ny oppdatering (Uten at jeg egentlig vet hvorfor, siden ICS kommer snart). Jeg vet det høres rart ut, men jeg føler jeg har fått en ny telefon. Alt av det som virket hakkete før er borte, og brukeropplevelsen har gått rett i været. Dessverre har det også kommet med Google+ og Google+ Messanger, men det kan jeg leve med.

     

    Den nye musikkspilleren ser også grei ut.

     

    Jeg prøvde å laste ned denne oppdateringen, men da den skulle installere så fikk jeg beskjed om at den ikke var kompatibel? Er det fordi jeg har rootet telefonen?

     

    Ellers er denne telefonen så bøgga som det går an. Treig og jævelig og plutselig kræsjer en haug av prosesser i hytt og pine. Strengt tatt slitsom å bruke.

     

    Laster ned en oppdatering på 39,49 MB.

    "Validerer programvarepakke".

    "Ugyldig programvarepakke".

     

    Noen forslag?

     

    Vil det hjelpe å "un-roote" telefonen? Evt. hvordan gjør man det?

  9. Det har kommet en ny oppdatering (Uten at jeg egentlig vet hvorfor, siden ICS kommer snart). Jeg vet det høres rart ut, men jeg føler jeg har fått en ny telefon. Alt av det som virket hakkete før er borte, og brukeropplevelsen har gått rett i været. Dessverre har det også kommet med Google+ og Google+ Messanger, men det kan jeg leve med.

     

    Den nye musikkspilleren ser også grei ut.

     

    Jeg prøvde å laste ned denne oppdateringen, men da den skulle installere så fikk jeg beskjed om at den ikke var kompatibel? Er det fordi jeg har rootet telefonen?

     

    Ellers er denne telefonen så bøgga som det går an. Treig og jævelig og plutselig kræsjer en haug av prosesser i hytt og pine. Strengt tatt slitsom å bruke.

  10. Det å roote kan nok sammenlignes med å jailbreake en iphone ja. Poenget med å roote er at du gir deg selv alle rettigheter til å lagre/slette på mobilen. Originalt så er det en del filer/innstillinger som er låst og som bare visse programmer har rettigheter til å endre på. Når du rooter gir du deg selv Root-rettigheter (eller administrator-rettigheter om du vil) og tilgang til å f.eks slette systemfiler som vanligvis er låst for at man ikke skal føkke opp operattivsystemet for mye. Det er derfor garantien brytes når man rooter, for da kan ikke produsenten lenger garantere for at du ikke har rotet med filer som opprinnelig er låste.

     

    Så, det er altså ingen ting som går fortere etc, men du gir deg selv og alle programmer som krever det administratorrettigheter og muligheten til å nå alle deler av filsystemet, som ellers ville vært låst, og da åpne for flere "uoffisielle" funksjoner, samt muligheten til å legge inn nye/andre versjoner av operativsystemet ("flashe").

     

    Forøvrig skrevet på min Note ;)

    • Liker 1
  11. Dere har sjekket APN, så klart? :)

    -KJ

    Hvis dere som slet hadde lest dette så kunne dere ha løst problemene deres mye tidligere.

    Det Telenor sendte dere var nok nettopp APN-innstillinger.

    Ikke meningen å komme og være etterpåklok, men det kan være lurt å ta råd når man ber om råd.

    -KJ

     

    Og hadde du kommet med en litt mer utfyllende forklaring så hadde det også sikkert hjulpet :)

     

    Da jeg gikk inn på Access Point Names på mobilen sto det "Telenor" med en rund grønn "knapp" på enden av linjen som var "valgt". Mao her var det ikke mer å finne på.

     

    ---

     

    Tilfellet NÅ er at jeg har fått en linje til der det også står Telenor. Denne linjen har ingen grønn "knapp" etter seg, og når jeg trykker på denne linjen kommer en side med innstillinger opp.

     

    Og jeg ser også at ved å trykke på menyknappen kan man velge "New APN".....

     

    Må innrømme at jeg hadde glemt alt om den slags innstillinger. Har ikke fiklet med det siden Nokia E50.

  12. ARE YOU F**** KIDDING ME??? Takk!

     

    Lastet ned browserinnstillinger tilmobilen fra telenors hjemmesider.

     

    Det var alt som skulle til.... Så bra, og alikavel så idiotisk.

     

    3 dager med frustrasjon, men slapp ihvertfall å returnere telefonen. Lenge siden jeg drev med oppsett av den slags på telefoner, men alt går tydeligvis ikke helt automatisk i disse dager heller.

     

    Phew! :w00t:

     

    PS, off topic, men nå som jeg får et nytt simkort, kan jeg bruke mitt gamle som et backup-sim, f.eks. i en gammel telefon? Vil begge fungere? Regner med at det ikke vil fungere som tvilling, men at jeg kan bruke begge så lenge de ikke er på samtidig?

  13. Funger ikke nå heller.

    Skal teste med Netcom...

     

    Fungerte som bare det med Netcom-sim! ARggh.

     

    Og tilbake på Telenor... NADA! Tregt som bare pokker.

    Hva skjer egentlig?

     

    Jeg lurer på om jeg skal vente med å plage Telenor til etter jeg har fått det nye simkortet, eller evt plage Samsung, eller kanskje reklamere på telefonen med en gang men da blir jeg jo uten en Note i uoverskuelig framtid :,(

     

    Slang inn en melding på facebook-veggen til Telenor. Kanskje flere kan legge inn en liten kommentar der så de skjønner at det ikke kun er en looney som har trøbbel?

  14. Mulig det er Telenor som sliter med noen telefoner. Som note :p

     

    Syntes det er rart om det er telefonen(e) som plutselig ikke virker lengere (uten og oppdatere noe som helst)

     

    Det er i alle fall noe i kombinasjonen som ikke funker.... Noen som har note med Netcom abon som kan kommentere???

     

    Jeg er søren meg ikke sikker på om det har fungert noen gang hos meg... Fikk telefonen for ca 4 dager siden og husker jeg hadde problemer. Noe det første jeg gjorde da jeg fikk koblet meg på wifi var å oppgradere, så har lite å sammenligne med sånn før/etter.

     

    Jeg innbiller meg at telefonen fungerte på tbanen igår ettermiddag, etter at den først ikke ville laste sider en stund, men på den annen side kan det godt hende at jeg bare var inni apper uten å bruke browser.

     

    Skal se om jeg får sjekket med Netcom abon imorgen.

  15. Hei

    Men, jeg sliter med at Note'n plutselig ikke vil laste inn nettsider? (...)

     

    -snip-

     

    Hadde dette noen ganger selv. Restart av mobilen eller deaktivere / aktivere GPRS løste det.

     

     

    Niks. Funker dårlig her. Argh, er det ikke mulig å få en telefon uten problemer nå til dags?

    :cry::wallbash:

     

    [edit]

     

    Det fungerer greit på wifi, men mobilnett funker ikke. "nettverket" veksler sporadisk mellom H+, H og 3G. Har Telenor.

     

    Hei tror det må være noe telenor nettverksavhengig problemer? Min også treg i dag fungerte helt fint i går og i helgen. Ingen endring mhp hastighet på trådløs nettoppkobling etter oppdateringen som kom i forrige uke.

     

    Er litt merkelig for det virker som det bare er web sider som er problemet (uavhengig av nettleser) nedlasting av apper mail etc går helt som smurt....

     

    Ringte Telenor og de kunne ikke finne noen feil. Har fått tilsendt nytt SIMkort for sikkerhets skyld...

  16. Men, jeg sliter med at Note'n plutselig ikke vil laste inn nettsider? (...)

     

    Dette har skjedd 2 ganger (på 4 dager).

     

    Noen kommentarer?

     

    Hadde dette noen ganger selv. Restart av mobilen eller deaktivere / aktivere GPRS løste det.

     

    -KJ

     

    Niks. Funker dårlig her. Argh, er det ikke mulig å få en telefon uten problemer nå til dags?

    :cry::wallbash:

     

    [edit]

     

    Det fungerer greit på wifi, men mobilnett funker ikke. "nettverket" veksler sporadisk mellom H+, H og 3G. Har Telenor.

  17. Skaffet meg Note'n i forrige uke og må si det er et hav av forskjell fra min LG Optimus 2X som var HELT katastrofal. Treigere møkkamobil skal du lete lenge etter. Det eneste jeg kommer til å savne er HDMI-utgangen.

     

    Men, jeg sliter med at Note'n plutselig ikke vil laste inn nettsider? Noen som har vært borti det? Gjelder standard browser og prøvd med Opera også med samme resultat. Den bare timer ut etter en stund (pga. det går utrooooolig tregt). Har datatilgang og f.eks. mail og Google Play fungerer. Har prøvd å stoppe/starte datatilkobling for å se om det hjalp, men uten resultat.

     

    Dette har skjedd 2 ganger (på 4 dager).

     

    Noen kommentarer?

  18. *snip*

    *snap*

     

    Har nå oppdatert til 2.3 som også har en litt mer detaljert strømforbruksoversikt. Skal følge med på om noe skiller seg ut. Virker forøvrig som om batterikapasiteten er bedre nå, men fortsatt for tidlig å si.

     

    Installeringen av 2.3 gikk forresten "ganske" greit. Med det mener jeg at selve oppdateringsprosessen var noe trøblete med PC Suite osv, men etterpå fungerte alt som normalt og ikke noe var forsvunnet fra telefonen (installerte apps etc), noe som har vært et problem for meg ved tidligere ved LG's mindre versjonsoppdateringer.

×
×
  • Opprett ny...