Gå til innhold

duottar

Medlemmer
  • Innlegg

    223
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av duottar

  1. Har opplevd med 2 ice abbonenter i finnmark at de struper til 20kb/s etter ca 2.5 GB i uka. Og hvis man liksom ikke skjerper seg neste uke så forblir linja strupa og ubrukelig i flere uker. Ser ut for meg at de straffer kundene sine.

     

    Og med begge abbonementene så ble vi av kundesupport fortalt at vi må ha bedre antenner da vi ser ut til å ha dårlig dekning mtp hastigheten som da var strupet til 20 kb/s. Etter mye om og men så kom vi til sist over en kontrakt i ice.no hvor det sto om strupingen. Antenne oppgraderingene var selvfølgelig til ingen nytte.

     

    Jaja. De reklamerer med fine hastigheter som er ubrukelige.

     

    Mobile bredbåndsløsninger hos ICE har en maksgrense for nedlasting på 6GB per måned.

  2. Hvilke land er agressive og hvilke land beskytter seg? Hvilke land satser militært, hvilke land gjør det ikke? Hvilke land selger våpen? Hvilke land trenger penger? Hvilke land styres av penger? Hvilke land har verdier? Hvilke har ikke? Hvorfor er det krig? Hvorfor støttes krig? Hva er formålet med krigen? Det er en rekke spørsmål en bør stille seg før en hiver ut påstander.

  3. Når forskere påpeker at til og med verdier ned mot null er skadelig så synes jeg at det er veldig påfallende at vi som forbrukere ikke blir opplyst om dette. Les mer enn bare Wikipedia.

     

    Belgia er det første landet i Europa som forbyr fluor fra august i år. De har også sendt skriv til EU om dette. I England pågår det stemning mot staten for ødelagte tenner med bruk av fluor.

    Mulig. Selv får jeg kun dette gjennom tannkrem.

     

    Nesten alle stoffer som inneholder fluor er giftige, men benbygningen til mennesker og alle andre pattedyr, avhenger av en liten dose fluor. For mye fluor (fluorforgiftning, fluorose) kan gjøre benbygningen og tennene skjøre og deformere knoklene. Fluor som finnes i drikkevann (estimert konsentrasjon på 1mg per liter) styrkere tannemaljen og hindrer tannråte.

    Det har altså en effekt i en konsentrert og liten dose.

  4. Dette er også en myte. Fluor er bra i det øyeblikket det kommer i kontakt med tennene men forskning viser at langtidsvirkningene er meget skremmende.

     

    For tannhygiene er flour bra, for helsa, nei.

     

    Om ikke da en god tannhygiene indirekte er god helse.

  5. Mener du virkelig at man ikke skal påpeke at Natriumfluorid er farlig for oss?

    Hvorfor reklameres gift til å være godt for oss?

    Hvis du virkelig ønsker å finne svaret eller gjøre deg opp en mening, still slike spørsmål til Google.

    Hvorfor ble tobakks-/alkoholreklame forbudt?

    Fordi tobakk og alkohol er farlig og blir misbrukt. Hovedgrunnen til at det i det hele tatt selges (spesielt tobakk) er at det tjenes penger på det...av staten og milliardforetak.

  6. Hvorfor skulle fildeling bli forbudt? Finnes masse filer å laste som ikke har opphavsrett. At noen velger å bruke sidene til ulovlig virksomhet bør komme på kappen til de som laster opp filer med opphavsrett.

    Man skal være bra naiv hvis man tror at det er ANDRE grunner enn piratkopiering som får TPB-guttan til å holde på ;)

     

    Er vel ikke snakk om TPB men tjenesten(generell fildeling) de leverer. At navnet tilgriser tjenesten kan alle se, men skal slike tjenester bli forbudt pga at de kan misbrukes av enkelte?

     

    Man skal også være bra naiv om man velger å "tro" i stedet for kunnskap?

    Sikter til denne uttalelsen:

    "Man skal være bra naiv hvis man tror at det er ANDRE grunner enn piratkopiering som får TPB-guttan til å holde på ;)"

  7. Hvorfor skulle fildeling bli forbudt? Finnes masse filer å laste som ikke har opphavsrett. At noen velger å bruke sidene til ulovlig virksomhet bør komme på kappen til de som laster opp filer med opphavsrett.

     

    Folk på venstresiden, og spessielt på ytterste venstre liker jo ofte å kalle Frp for populistiske, og de har nok mye rett i det de sier. Men dette? Det er vell lite som er så populistisk som i si at fildeling er greit til "fattige" ungdommer. Selv ikke Frp går SÅ lang engang. Her kommer jo dobbelmoralen til Rødt godt til synet :)
  8. Hei. Jeg brukte spill som "flukt fra virkeligheten" da jeg hadde det tungt. Jeg måtte innrømme at jeg hadde problemer før jeg kom meg videre.

     

    kort sagt så har jeg angst og depresjon, også lurer jeg på hva spilling kan ha med det å gjøre.

     

    ikke pengespill men xbox og slikt. finnes det kilder på om angsten blir værre av å spille? spillingens effekt på angsten og slik?

  9. Siden du allerede har lest den artikkelen vil jeg anta du lurer på om alt er som det fremstår.

     

    Det finnes skremmende informasjon om temaet. Det er også lettere og mer interessant når en kan se videoer. Du kan begynne på denne siden.

     

    Hvis noe bekymrer deg, bruk nettet og undersøk på egen hånd. Så kan du sammenligne det du har blitt fortalt og det du har funnet ut. Det flotte er at du da kan gjøre deg opp din egen mening, basert på opparbeidet kunnskap, uten å blindt tro på det du blir fortalt.

     

    Hvorfor reklameres gift til å være godt for oss? Hvorfor ble tobakks-/alkoholreklame forbudt?

  10. Jeg spør her da det handler om teknologi og vitenskap.

     

    Et lite utdrag fra wiki-siden du lenket til:

     

    "Nesten alle stoffer som inneholder fluor er giftige, men benbygningen til mennesker og alle andre pattedyr, avhenger av en liten dose fluor. For mye fluor (fluorforgiftning, fluorose) kan gjøre benbygningen og tennene skjøre og deformere knoklene. Fluor som finnes i drikkevann (estimert konsentrasjon på 1mg per liter) styrkere tannemaljen og hindrer tannråte.

     

    En kinesisk studie i 2003 indikerte at et fluorinntak som samsvarer med den mengden fluor en person får i seg fra drikkevann i USA, senket IQ'en til personene som var med i studiet.[3]

     

    Fluor ble brukt i konsentrasjonsleirer under 2. verdenskrig, ettersom det ble hevdet at fangene ble lettere å kontrollere ved fluortilsetning i drikkevannet"

  11. Og litt OT: Hvorfor i all verden kritisere HW.no for artiklene deres når de bommer på hva DERE vil lese? Ok, greit at noen artikler er litt SE&HØR. HW.no må jo tjene penger på noe for å holde driften oppe. De må jo publisere noe for å få lesere. Og det er ikke BARE data entusiaster på denne siden som kan bort i mot "alt" av data ting og mener artikler som denne er "søppel" og "ikke sak" og "se&hør/it avisen sladder". Hvis dere har et problem med det, søk om å bli artikkel forfatter for hw.no og skriv bedre artikler selv! Gosh, så lei jeg er av all denne grininga fra dere "alt vitere". Ja, jeg er en grinebiter selv. Bite me!

     

    Mener du at man ikke skal være kritisk til media? Og når trydeligvis noen har problemer med se&hør nyheter så må de vel også ha lov til å si ifra? Eller skal vi som forbrukere passifiseres?

  12. Ja, og hvorfor skulle vi lære våre medmennesker å fiske og jakte på mat da vi som styrer dette ville ha tapt på det.

     

     

    Vel, dette med "new world order" virker jo meget fornuftig. Får da i hvert fall kontroll på folk. Kanskje det blir litt ro og orden her i verden for en gangs skyld, om det virkelig er sant. Dessuten, hvorfor skulle ikke stater og menn med makt og innflytelse ville kontrollere folket? Folket har _ALDRI_ den absolutte makten. Det er ikke vanskeligere enn å kutte leveringene til matbutikkene, så er folket under kontroll. Med dagens teknologiske fremskritt og hverdag blir vi mer og mer avhengig av samfunnet og dets institusjoner og goder, og dermed mister kontrollen over våre egne liv ved at vi gjør oss avhengig av en rekke funksjoner. Dette resulterer i at de som sitter med makten over det menneskene trenger mest (vann, kloakk, strøm og matvarer) kan (hvis nødvendig, så klart) kontrollere en millionby. Det vil så klart utløse lovløshet og opprør, men folket vil etter hvert tape fordi de ikke har mulighet til å produsere de livsessensielle faktorene som trengs.

     

    Tro det eller ei, men kapitalistene HAR makten. Hvorvidt dette er eller blir en "new world order" kan virkelig diskuteres, men enhver med fornuften og logikken i orden skjønner dette. Jeg vil også få si at de fleste konspirasjonsteorier om makt og kontroll er utrolig overdrevet, og jeg føler at de fleste av dem har en viss sosialistisk propaganda bak kulissene. Hva er så galt med et makthieari? Så lenge det ikke direkte truer individets frihet eller de viktigste menneskerettighetene er det jo ikke særlig farlig. Man bestemmer selv om man vil være en del av et samfunn. Ingen tvinger noen til å bo i by'n, og når man først bor der må man dele byrdene på lik linje med godene som kommer av å være medlem av det spesifikke samfunnet. Så lenge man ikke engasjerer seg kan man ikke forvente å bli hørt eller kunne bestemme hvordan samfunnet skal være.

     

    Jeg oppsummerer med at jeg synes denne konspirasjonsteorien er overdrevet, og hvis det nå har seg slik at staten vil redde de viktigste menneskene i landet i tilfelle en katastrofe (dog ikke "overnaturlig" dommedag, høhø) ser jeg ikke noe galt i det. Alle kan ikke overleve her i verden, og de som ikke får et sånt tilbud får klare seg sjøl, på best mulig måte. Akkurat som meg.

     

    - Zaran

  13. Hei

     

    Har klart å ødelegge skjermen på min acer(2820), det er en 14.1" skjerm. Lurer på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt en ny skjerm til den, og er det nødvendig at det må være acer-skjerm? Det er vel målene som må stemme?(er kontakten lik på alle skjermer?) Kunne tenkt meg å sette inn en skjerm med høyere oppløsning.

    Ellers så tenkte jeg å sette den opp som en slags media pc, men så har den ikke hdmi eller dvi. Noen ideer her?

  14. Hvorfor skal vi føde barn til verden, uten barnets samtykke? Er ikke sikkert alle vi bli født.

    Hvorfor lar vi staten, media osv hjernevaske barna våres? Hvorfor lar vi oss selv bli hjernevasket?

    Hvorfor ikke hjernevaske barna når vi selv allerede er hjernevasket.

     

    Fri vilje til å tro på det man vil gjelder ikke for de som blir døpt, de er allerede kristne, Gud- og jesus-styrt.

     

    Hvis noen satt et ord på meg om hva jeg er, så var det nok dens ord som sa det, ikke mine. Om jeg var kristen i går kan jeg være satanist i dag? Om jeg trudde på ingenting i går, kan jeg tro på alt i dag

     

    Fortsatt en gledelig jul

×
×
  • Opprett ny...