Gå til innhold

trolltolv

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trolltolv

  1. Hei! Har sett etter om sikringa har gått, eller om det er dårlig kontakt i strømkabelen og kontakter? vist alt det er i orden så kan det være trafoen/strømforsyninga i forsterkeren som er deffekt og må byttes. Eller det kan være andre ting.

    6780463[/snapback]

     

     

     

    Har sjekket alle ledninger. Finner ingen sikring, har åpnet opp volumkontrollen og suben, men så ingen sikring...!?

  2. Nei, jeg bruker ingen ting når jeg tester! Og har testa på flere forskljellige tidspunkt. Har vært på tlf med brodern når han har testa samtidig og han har fått 3700 og jeg fra 900 - 1500! Begynner å bli irriterende nå, vil kjefte på nextgentel, men må være sikker på at det ikke er noe galt med pc`n min eller noe jeg gjør!

  3. Hei!

     

    Har en hastighet på 3500, men når jeg tar testen på it-avisen, og testen her på hw ligger den på rundt 1500! Har ringt inn til nexgentel, men der er alt bra sier de! Fikk beskjed op å prøve tptest, og der lå jeg på 3700 til å begynne med, men nå er jeg nede i 600!! Hvor mye kan jeg stole på disse målingene? Kan noe på pc`n være grunn til lav hastighet?

  4. Hei!

     

    Har problemer med å laste ned spill og filmer fra nettet! Har brukt bit tornado, men det sluttet plutselig å virke! Nå prøver jeg azureus, men det virker heller ikke!

    Når jeg trykker på fila jeg skal laste ned kommer azureus vinduet opp, men ingen fil blir lastet ned.... Noen som kan hjelpe eller eventuelt vet om andre programmer jeg kan laste ned med??

×
×
  • Opprett ny...