Gå til innhold

bodhi

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bodhi

  1. Ok, takk for tips. Da forandrer jeg til Intel heller, ser de du nevnte jevnt over gir bedre resultat. E8500 jeg har har jeg ikke klart overklokke stort mer enn til 3,47, men er heller ikke så veldig erfaren på det. Jeg har et Antec 900 med god kjøling, samt en Ozc Vendetta 2 kjøler.Blir spillytelsen på 4 kjerner lik den jeg har nå, eller bedre? Den blir vel uansett ikke dårligere regner jeg med. Men 4kjerners pluss et 64 b operativsystem bør vel kunne yte mer stabilitet og hurtighet, regner med 64b er såpass utprøvd nå at det er verdt å satse på?

  2. * Patriot Viper DDR3 1600 6 GB (Antall: 1, Pris: 825,-)

    * AMD Phenom II X4 955 Black Edition (Antall: 1, Pris: 1357,-)

    * Asus Radeon HD 5870 1 GB (Antall: 1, Pris: 3091,-)

    * Asus M4A89GTD PRO/USB3 (Antall: 1, Pris: 1139,-)

     

     

    Har fra før et Asus P5Q-EM h.kort, Kingston Hyper X 8500 minne, Radeon 4870 1gb 3dkort, samt en Core Duo 8500 Cpu. Tenkte også installere et 64b-operativsystem. Vil overnevnte komponenter være en god og merkbar oppgradering? Kom gjerne med råd/innspill.Er fornøyd med det jeg har, men pleier vanligvis gjøre en oppgradering i ny og ne, men har vært en stund siden sist.

    Bør jeg helst ha 2 stk minnebrikker, eller er 1 stk 6gb brikke ok?

  3. det er ikke et "ati2dvag" driver problem. gir mange rere symptomer spm resetting av oppløsning.

     

    prøv og goole litt på det.

     

    du kjører 8.12 friver ja?

     

    http://www.modernstreet.com/general/ati2dvag-problem/

     

     

    Ja, jeg kjører 8.12

    Har googlet litt, men enda ikke funnet noen løsning...får bare fortsette med det. Det blir også lav oppløsning når jeg skal klargjøre for installering av eks programmer/spill, da går det i lavmodus ja....argghhh

  4. Catalyst control center til og med ;)

     

    Prøvd å stille oppløsningen i windows vista sin konfigurator?

     

    Hei. Ja, har prøvd det også, men funker ikke. Crysis Warhead går jo tildels an å spille, men ikke så kjekt i den lille oppløsningen, det blir bare tull. Dessuten kommer spillet ikke inn i fullskjerm, og når jeg velger det i menyen på gamesettings, nekter den å kjøre fullskjerm.

    Dette var aldri et problem før, men det startet plutselig for noen dager siden. Kjører Vista ja. Har avinstallert alle drivere til både skjermkort og hovedkort, men uten resultat. Maskinen er forøvrig oppdatert på de drivere som trengs. Pc altså, den lever tilsynelatende sitt eget liv til tider

  5. Har et litt merkelig problem:

     

    Fikk plutselig denne feilen, etter å ha hatt en feilfri pc en stund nå. Når jeg åpner feks winrar, eller går inn i et spill, blir oppløsningen på skjermen satt til 800x600. Når jeg så går inn i Catalysator Control senter for å rette den opp, står det etter ny valgt oppløsning på (1900x1200),om jeg ønsker denne, jeg svarer ja, men den vil aldri godta ny oppløsning, så alt settes tilbake til 800x600. Nyeste drivere til ati,har avinstallert og lagt dem inn igjen,men samme problem. I Crysis Warhead skjer det samme. Eneste løsningen jeg har, er å restarte maskin, da kommer 1900x1200 tilbake. Utrolig irriterende, da det kan skjer tilogmed når jeg åpener iTunes for å høre musikk. Har dere noen løsninger på dette?

  6. Har en Acer G51 jeg er veldig fornøyd med, men tenkte få tak i en tv også, og eventuelt erstatte datamonitoren.

    Hadde egentlig funnet denne, Samsung LE32A656A1, men fant ut den ikke støttet mer enn 1400 x 1024 pcoppløsning.

    Så, vet noen om en god lcd 32-37", FullHd, som også støtter full 1920 x1080p pcoppløsning, og som ligger på minimum 6ms? Hadde vært utrolig glad for noen tilbakemeldinger der. Maks pris sånn 7-8000.

  7. Jeg sier ikke at det er natt og dag i forskjell,men forskjell er det,enkelt og greit.Broderen kjøpte helt likt oppsett som meg, bare med et 512 mb 4870 kort, og jeg ser at spillene hos meg flyter langt bedre enn hos ham. Du kan presse spillene i mye høyere oppløsninger, og få en god del bedre framerate. Du vil få opptil 15-25% bedre ytelse, og dess mer krevende spillene blir,dess mer bruk får du for det lille ekstra med minne. Prisforskjellen er kun en 3-400 nå, ikke så gale det.

  8. Har et ASUS P5Q Premium hovedkort, en Core 2Duo 8600 3,3 ghz Cpu, et PowerColor 4870 1gb kort og den Asus skjermen, samt 3 gb HyperX 9600/1200mhz minne.

     

    Alt går som en drøm, kjører bl.a FarCry 2 i 1900x1200+max detaljer, og Fallout i samme oppløsning samt detaljer, og alt går smoooooth :) Filmer i HD er bare nydelig å se på, og sitter stadig å tenker " herregud så bra bilde". Et 4870 kort, eller Radeon kort generelt, gir etter min mening utrolig levende og crispy farger på både film og spill. Når det gjelder ytelse med 1gb kort framfor 512, så er det mye tester ute, bare google litt:) men jo, 1gb kontra 512 mb merkes ganske bra.

  9. Hvis du går for et enkelt 4870 kort, så gi litt ekstra, og kjøp det med 1gb minne, der ligger det en veldig ytelse framfor et 512 mb kort. Link til f.eks dette:

     

    http://multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:2114680;c:100133

     

    Den

    Samsung skjermen er god ja, har en kamerat som har den, men tro meg, noen hundrelapper ekstra så er den Acern der, og den er etter min og mange kameraters meninger mye bedre. Men ja, litt dyrere. Uansett, blir nok en bra data du får uansett, gled deg :)

  10. Ang skjerm, så vil jeg absolutt anbefale denne: https://prisguiden.no/product.php?productId=99699

     

    En helt fantastisk skjerm,meget rask, og med en enrom 3d følelse i spill og når du ser filmer. Superskarp og klar, og med utrolig bra sortnivå, og hvitt som nesten blender deg i scener. Rart at ingen andre anbefaler denne, har enda ikke sett en like klar og god 24" som dette.

     

    Ang kabientt, er Antec900 er kjempebra kabinett,god kjølig og med mange vifter, har selv hatt det. Men jeg gikk over til dette: https://prisguiden.no/product.php?product_id=70452

     

    Så og si lydløst, spesiallaget for å dempe lyder, og kjøler etter min mening og egne målinger nesten like bra, 1-2 grader varmere. Genialt lagt opp med strømforsyning og kabler som trekkes igjennom et hull, så selve rommet med hovedkortet blir nesten ledninge fritt, deilig..

  11. Heisann. Takk for svar.

    Jeg har Hd`isker hjemme, en ekstern 500gb og to 300 gb Sata, som jeg fikk billig av broderen. Grunnen til at jeg tenker på Antec kabinettet, er at det kjøler ganske bra, og det blir til tider varmt på rommet der jeg skal ha data. Crossfire kommer jeg ikke til å benytte meg av, såkan alltids ha et rimeligere kort. Det kabinettet du viste til, var flott, og jeg skal alvorlig vurdere det. Jeg er usikker på skjerm, da jeg opprinnelig hadde tenkt å kjøpe en 42"plasma full hd, og kombinere film og data. Men hører fra mange at det blir for svært, så mulig jeg går for denne skjermen:

     

    https://prisguiden.no/product.php?productId=99699

     

    eller denne :)http://www.lefdal.com/is-bin/INTERSHOP.enf...FsAAAEONKE03xii

×
×
  • Opprett ny...