Gå til innhold

xenoxz

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xenoxz

  1. Dette er det latterligste forslaget jeg har hørt noen gang... Å holde slike svære gammeldagse bedrifter i gang er bare latterlig. Klarer de ikke å overleve på annonnse inntekter så får de starte med betaltjenester da, men å kreve at alle med internett skal betale for nett aviser blir bare for dumt.

     

    Ser ikke hvordan disse pengene skal kunne gis til avisene, skal det kun gis til etablerte redaksjoner som allerede har en avis utgave eller alle som har nyhetsrelaterte sider?

    Godt poeng. Er det bare de som er medlem av NJ som skal få en del av kaka? Kan jeg få avgiftspenger om jeg starter en "nyhetsblogg" ? Eller skal vi etablere enda litt mer byråkrati som kan få bestemme hvem som fortjener pengene? Kjempelurt.

  2. Ja, windows mobile er gammeldags. Men det er ikke bare smak jeg snakker om her - det er faktisk en del menyer som er veldig vanskelig å trykke seg gjennom med fingre. Spesielt når man kommer under HTC Sense laget.

     

    HD2 har utrolig bra hardware, men softwaren er bare alt for dårlig. Det er ikke en useriøs uttalelse.

     

    Les kommentarene i http://www.engadget.com/2010/02/06/how-would-you-change-htcs-hd2/ (omtrent alle sier de vil ha Andorid)

    Les anmeldelsen: http://www.engadget.com/2009/11/25/htc-hd2-review/

    Edit: og denne anmeldelsen: http://gizmodo.com/5400593/htc-touch-hd2-review-a-tragedy

     

    this is easily the best WinMo device ever made, with world-beating hardware and a spec sheet that'd make any geek drool. Ultimately, though, it's going to take a thorough revamping of the core to make even the best "coachbuilt" WinMo-based HTC phone an easy recommendation, and that requires a commitment on Microsoft's part that we haven't yet seen.

     

    Windows Mobile 6.5 kan rett og slett ikke konkurrere med iPhone OS / WebOS / Android.

    Min neste telefon skal hvertfall bli en Android telefon.

  3. Jeg hadde HTC Touch HD når den kom ut, og kjøpte HTC HD2 med engang den kom. Jeg har altså brukt disse telefonene en stund og vet hva det går i.

     

    Kjøp deg Nexus One. Windows Mobile er forferdelig dårlig. Marketplace har alt for få, og kjedelige apps, den krasjer fra tid til annen, gamle stylus menyer popper opp av og til (disse er veldig lite finger vennlige), the list goes on.

     

    Jeg flasher forresten jevnlig nye ROMS fra XDA, stort sett Dutty sine, men er alikevel ikke fornøyd.

     

    Det eneste unntaket må være om du er døds avhengig av kalender sync med exchange. Det skal visstnok ikke funke med Nexus One (kalendersync med gmail funker alikevel da).

     

    Edit: Jeg har forresten lyst å selge HD2'en min om du mot formodning skulle ville kjøpe mannskiten :) (men det må bli til en grei pris da, det finnes tullinger på finn.no som kjøper den til nesten fullpris)

  4.  

    Her har jeg satt fram en problemstilling jeg ofte havner i. Om jeg forlater kampen tidlig etter at jeg har kommet inn, blir det et tap ... Dette synes jeg er tullete.

    Hvorfor det? Du dro fra kampen. Om du forlater et billøp taper du. Om det ene fotballaget drar så føres det opp som tap. Drar du fra en kamp er det det ingenting som tilsier at du fortjener å få noe annet enn et tap. At du plutselig får noe annet å gjøre er ikke spillet sin skyld.

     

    Det burde heller være slik at det ikke telles som noe i det hele tatt! Det er mye mer logisk, om man praktisk talt ikke har spilt.

    Ja, la oss gjøre det slik at alle kan misbruke dette til de grader at alle har win/loss ratioer som er himmelhøye. Dette vil ikke ødelegge hele grunnen til hvorfor du klager i første omgang. Leaderboards i dette området vil bli ubrukelige.

     

    Siden det står at "If you leave early ..." går jeg ut ifra at hvis man forlater kampen sent vil ikke kampen telle som et tap...? Det er jo IHVERTFALL teit.

    Leave early betyr å avslutte før kampen når sin naturlige slutt. Ikke ta kjappe antagelser og angrip med det.

     

    Team deathmatch, begge lagene er fulle, med 6 spillere hver. Det ene laget ligger godt an med 6000 poeng mens det andre har kun 3000. Det er 30 sekunder igjen av kampen. Plutselig blir en fyr på det tapende laget drittlei, og forlater kampen. I det samme øyeblikk leter Olav etter en Team Deathmatch-kamp han kan bli med på. Plutselig kommer han inn i akkurat denne kampen, som er over om 30 sekunder. Olav rekker akkurat å velge våpnet sitt og bli drept en gang, før kampen er over, og han sitter på det tapende laget, og har enda et tap på statistikken sin.

    Greit nok, det er litt irriterende når man popper inn i en kamp når det er 7 sekunder igjen, men du er nå i kampen, og det laget du var på tapte. Det har ingenting med win/loss systemet å gjøre, men et matchmakingsystem som burde fokusert mer på lobbyer enn matches. Men for det meste gjør det jobben sin.

     

    Poenget mitt er at det ikke burde være mulig å komme inn på slike kamper engang! Idiotisk!

    Idiotisk er det ikka, da det gjør at vi finner kamper fortere og enklere, men jeg ser frustrasjonen din. Selv om jeg synes den er totalt overdreven.

     

    Om ikke alt her er feil og at jeg har misforstått dette fullstendig, vil jeg ta meg det privilegie å si at Infinity Ward GARANTERT kunne laget et bedre system for å avgjøre om en fyr burde få en kamp på statistikken som tap eller seier, eller i det hele tatt få kampen på statistikken.

    Om man vinner så vinner man. Om man taper eller drar fra kampen fortjener man ikke bedre enn et tap.

     

    Gi meg et eksempel på et system som fungerer enklere og bedre enn det.

     

     

     

    +1.

     

    Jeg er enig i hvert ord du skriver. Tenkte egentlig å bare flame OP, men dette var mye bedre. Takk.

     

    Hva er poenget med å bry seg om win/loss? Man kan jo selv spille en superb kamp selv om laget ditt taper.

     

    Konsentrer dere heller om kill/death ratio. Det viser ihvertfall litt hvor god man er.

     

    Litt uenig her... dersom man spiller noe annet enn team deathmatch går det mye mer på om man tar flagg, headquarters, planter/defuser bomber osv. Klart kill/death viser bedre enn win/loss, men jeg synes også kill/death gir en for dårlig indikasjon.

     

    Når jeg spiller HQ eller SD går jeg KUN for HQ/bombe. Jeg driter i kill/death. Og jeg vinner nesten alltid kampene når jeg får med folk på dette.

  5. Jeg skjønner ikke hvorfor du ikke bare setter "both" istedenfor å velge enten TCP eller UDP?

     

    Men uansett, jeg fikk problem med dette når jeg nå fikk enda en xbox i hus. Jeg løste det med å sette på UPnP (Universal Plug 'n Play) på routeren.

     

    Pass på at xboxen får IP automatisk og skru den av.

    Sett på UPnP på routeren, og restart den.

    Skru så på xboxen og gå på settings og sjekk at det funker.

     

    Dersom routeren din ikke støtter UPnP og du kun har en xbox i huset kan du sette xboxen i DMZ (i routeren). Dette åpner alle porter til xboxen.

  6. "Verifying DMI Pool..." har absolutt noe med saken å gjøre fordi det er den siste informasjon BIOS sender til operativ system før det booter. Så det virker som at Windows 7 ikke mottar noe om DMI Pool Data eller at det har skjedd noe med hard disken slik at BIOS ikke greier å hente alle opplysningene det skal sende til Windows 7.

     

    Hvorfor funker det å boote Ubuntu da?

     

     

    Det ATI-kortet er svært godt støttet med den åpne AMD/ATI-driveren, så normalt skal det ikke være noe problem. Bruker du analog eller digital skjermutgang? Vet at det kan forekomme problemer med digitale utganger, mens analoge skal være temmelig sikre. Det ligger massevis av info om dette på ubuntuforums (og seff andre steder), så du finner helt sikkert løsningen din der om du leter litt. Google == venn.

     

    Bruker HDMI. PCen har kun HDMI og DVI, begge er vel digitale? Jeg _har_ brukt google en del og det er flere med Acer Aspire L5100 som sliter med Ubuntu, men jeg har funnet et par tråder med tips nå så skal se om jeg ikke får det til å fungere skikkelig i Ubuntu.

     

     

    Men uansett er det utrolig rart at windows 7 ikke fungerer.. =/

  7. Det nytter ikke å spamme F8 under boot, ingenting skjer. Jeg tror heller ikke det har noe med "Verifying DMI Pool..." å gjøre egentlig. Det er bare det som er siste steg før Windows bootinga skal starte.

     

    Testa ut med Ubuntu 9.10 og det fungerer, men bare med retard-oppløsning 1200x1024 (5:4) og lavere.

     

    Virker som at grafikkortet (ATi Radeon x1250 tror jeg) ikke har støtte for annet enn Vista og XP (som noen her sa tidligere). Jeg antar da at dette er grunnen til at Win 7 nekter å boote?

     

    Noen som vet om det går an å hacke til en egen løsning for å få 1360x768 (det høyeste TVen min støtter) i Ubuntu 9.10 ? Redigere xorg.conf eller noe slikt? Jeg er helt grønn på linux.

  8. Okey så nå har jeg prøvd å resette MBR på den gamle disken, og jeg har prøvd en splitter ny disk. Ingenting fungerer.

     

    Som sagt booter pcen først fra cd, så fra harddisk to ganger under installasjon. Det siste jeg velger under installasjon før siste reboot er nettverksinstillinger. Så skal pcen boote til Windows, men den stopper etter "Verifying DMI Pool Data.....". Det neste som skal skje er altså at den starter å boote, men det skjer ingenting.

     

    Er det noen som har et forslag til hva som kan være galt?

  9. Min definisjon av «hvilken» telefon denne tråden handler om:
    (...) det virker som denne tråden nå er utvidet til å omfatte alle «beryktede» mobiltelefoner som er fra htc og inneholder Snapdragon-prossesoren ( les: HTC Dragon / HTC Passion / HTC Bravo / Google Phone / Nexus One ), (...)

     

    Inntil vi vet mer om hvilke telefoner som kommer, og hvilke navn de vil gå under så må vel denne tråden omhandle alle disse telefonene, ja.

     

    Men det er vel "Google Phone", eller Nexus One som det virker som at den vil hete, som er mest interessant.

  10. Oppdatert førstepost. Dersom dette blir Google telefonen har vi kanskje endelig(!) en verdig iPhone konkurrent. WM er en vits, og Android telefoner har (inntil nylig) vært alt for treige.

     

    Dersom de legger litt mer vekt på kamera (da først og fremst skikkelig optikk) enn htc til vanlig gjør, og samtidig har en ok batterilevetid tror jeg dette kan bli en virkelig "iPhone-killer".

     

    Æ GLÆR MÆ.

×
×
  • Opprett ny...