Gå til innhold

PsykoRage

Medlemmer
  • Innlegg

    540
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PsykoRage

  1. Tilslutt ble jeg lei av musikken i login-screenen. Så jeg søkte litt rundt på internett og fant ut hvordan.

     

    Så jeg tenkte jeg skulle lage en liten guide om det. :)

     

     

     

    Jeg tar grunnlag i at du vil ha tilbake den gamle musikken fra pre-tbc.

     

    Guiden

    Først laster du ned Blizzard MPQ-editor og ekstrakterer filen(samme hvor du legger den).

    Start filen.

    Så velger du det som trengs av mapper.

    Deretter trykker du på "File" og "Open MPQ archive".

    Finn mappen som Wow ligger i, gå deretter inn i Data\ og åpne common-2.MPQ.

    Merk av i "Open the MPQ in read-only mode" for å være sikker på at du ikke gjør noe du ikke skulle ha gjort. :p

    Gå så inn på Sound\Music\GluesScreenMusic og høyreklikk på wow_main_theme.mp3, og ekstrakter den til \"Wow-mappa di"\Data\Sound\Music\GlueScreenMusic.

    Gå inn på mappen som du ekstrakterte wow_main_theme.mp3 til, og endre filnavnet til WotLK_main_theme.mp3.

     

    Dette kan gjøres med alle lyder, musikken i byer etc. men da må du endre navnene til andre ting. Leter du litt i MPQ'en så finner du ut av det.

    Prøvde med Disturbed - Indestructable i Orgrimmar bare for å teste, og det fungerte helt fint. (Har byttet tilbake nå) :p

     

     

    For de som er for late til å gjøre dette selv så har jeg lastet opp filen her.

     

    WotLK_main_theme.part1.rar

    WotLK_main_theme.part2.rar

     

    Credits til disse personene.

  2. 72 lock. Prøv destro.

     

    1,3k SP. Immolate - CoE - Conf. CB = dø mob med 9k + hp.

     

    Med Soul Leech + improved soul leech, soul link og demonic aegis dreper jeg en mob på kanskje 5-6 sekunder, altså på like lang tid som affliction bruker på å hive på 4 DoTs uten amplify curse.

     

    Speccer noen ganger Haunt / SL.

    Haunt er et must, increaser Shadow-Over-Time damage med 20% + healer for like mye som damagen den tar. Noe som er gøy med dette er at duration på haunt er 12 sek. Og cooldown er 8 sek. Hvis man recaster haunt eller hiver haunt på et annet target - healer den ofte for det dobbelte. Ikke spør meg hvordan, men healer kanskje 2k, 3 ganger på bare noen få sekunder.

     

    Siphon Life er også ganske kos med tanke på at den healer 40% av tickene på Corruption, som tar ganske bra med liv egentlig.

     

    Alt i alt syns jeg Affliction er bra, og har god dpm. Men Destro med Soul Leech + Improved Soul Leech er mye bedre, mye raskere og man har nesten ingen downtime der heller. Hender at jeg havner på 50% mana til tider, men da er det Life Tap og critte litt på CG og Conf. så er manaen på topp igjen.

     

    Jeg er 76 lock men 1,4k dps i instancer og 1,9k dps på 60 stake, ikke så mye mindre på 70. Self buffa.

     

    Med destro kan du ikke pulle 10+ mobs samtidig. :) Med affli så dotter du bare alle med Corruption(med Siphon Life talent), og tar så Rain of fire. Hvilken minion du bruker har egentlig ikke noe å si.

     

    Den taktikken bruker jeg på Argent Tournament-dailies.

  3. Personling levlet jeg som demonology 1-70(raidet som destro-fire). Etter LK kom så fortsatte jeg å kjøre på med demonology med denne speccen. Denne speccen er super til lvling pga soloing av alle gruppequests. Send inn Voidwalker, dotte med Corruption og Curse of Agony, og spamme Drain Life samtidig som du passer på aggro og holder Voiden i live. Avslutt med Drain Soul pga at du får igjen 15% av max mana.

     

    Jeg spiller selvfølgelig en undead male pga Will of the Forsaken og Cannibalize(free healing med Lifeblood). I pvp bruker jeg den samme speccen jeg har i pve(denne). Med nok crit-chance kan du critte tilsammen 30k på et par sekunder, noe som får ned de fleste motstandere.

     

    EDIT: Endret navn på et spell.

  4. Jeg har personlig en level 80 warlock, og da lurer jeg på hvor du har hørt at warlock har blitt nerfet? Etter siste patch har jeg ingenting å klage på.

    Det som faktisk kan være litt vanskelig er å specce riktig. Jeg har funnet ut at på level 80 så er en Felguard/Backlash spec sinnsykt bra til instances/raids.

     

    Og jeg har aldri hatt problemer med å levle solo, tvert imot er det utrolig enkelt. Fordi fra level 60+ så har jeg ikke hatt noe problem med å downe mobs med langt over gjennomsnittlig hp. På level 80 så tok jeg Thrym i Zul'Drak solo, bare for å prøve. Og han har over 600k hp. Jeg har også gjort alle 5-man quests i Icecrown solo. Man må selvfølgelig ha riktig spec for det også.

     

    Så jeg har bare gode ord å si om warlock værtfall.

     

    Jeg har også en shaman på level 73, og jeg må si at det også er utrolig morsomt å spille, spesielt som elemental spec.

     

    Da jeg sitter på skolen har jeg ikke mulighet til å legge inn specs. Jeg kan godt lempe inn noen om det trengs. :)

  5. Hei,jeg er en helt ny bruker innen Steam. Så jeg lurte bare på om det er sikkert og om det blir et godt kjøp om jeg kjøper CS:S fra Steam? Jeg har sett mange poster om at mange får mange error meldinger eller at spillet ikke kan starte når de har kjøpt det fra Steam. også lurer jeg på om det går lang tid å laste ned spillet om jeg har vanlig bredband?

     

    Det er sikkert. Har kjøpt flere spill på steam, men personlig kjøper jeg de spill jeg kan få kjøpt i butikken.

     

    Om det tar lang tid avhenger av hastigheten på linja di, jeg kan ikke spå hastigheten din uten å få informasjon. For å finne hastigheten din kan du gå på www.tptest.se.

     

    personelig så synes jeg det er best å gå til butikken.. så få product key til å bruke på steam. isteden for å kjøpe spillene. du får jo også muligheten til å få installere spillet på forskjellige steam accounter / pcer

     

    men jeg har aldri fått noe problem / ingen av mine venner har fått det heller

     

    Men må man ha Steam oppe og kjører når man spiller et spill?

     

    ja det må du, tror iallefall.. kanksje ikke men du må iallefall ha spillmonitoren hl2.exe åpen. og lurer på om den holdes åpen av steam

     

    Du kan installere på flere accounter, men man trenger fortsatt hver sin key.

     

    Og ja, man MÅ være på Steam for å kunne spille, med mindre man laster ned noen filer og legger til kommandoer. Men det er ulovlig, og omhandler piratnedlasting, og det går jeg ikke mer inn på.

  6. Det du må gjøre med modemet har jeg aldri trengt, så jeg tviler på at andre trenger å gjøre det. Det eneste man trenger å gjøre er å åpne port 27015 (både tcp og udp burde åpnes) på ruteren for å få serveren ut på nett.

     

    For å komme inn på ruteren må man skrive inn 192.168.1.1 eller 192.168.0.1 i nettleseren din, og vite brukernavn og passordet til ruteren.

  7. Realm News

     

    Weekly Maintenance, 15/10

    This Wednesday there will be an extended maintenance to apply patch 3.0.2. Please note that all European realms will be offline from 02:00 until 14:00, Paris time (CEST).

     

    Update: All realms will continue to be offline for maintenance until 15:00, Paris time (CEST). We apologise for any inconvenience this may cause.

     

    Skal ikke da serverne være oppe?

  8. Det er bare PS3 som har 2,5" Sata harddisk. Xboxen har en egen fra MS som ikke kan byttes ut mot annent enn dems egne, som bare er i 20, 60 og 120gb. Hvis du har en ekstern harddisk kan du ikke lagre spill, savegames og maps til spill og sånt, der kan du bare ha musikk og film.

     

    Sorry, men det innlegget var så phail.

     

    Det er en 2,5" disk inne i plast-kabinettet til xbox-harddisken. Tror du meg ikke så kan du prøve å åpne den selv. Når jeg tenker etter så var det faktisk en Fujitsu Siemens-disk.

    Så ja du kan fint pakke inn en 1TB-disk inni der, men da måtte du ha brukt en 3,5"-disk og den ville ikke fått plass inne i disk-kabinettet. Skulle du derimor gjøre det så er det fullt mulig å gjøre det hvis du vil ha en disk liggende åpen vedsidenav xboxen.

    Skulle du ha puttet inn en 2,5"-disk så hadde du fint fått plass til den inne i disk-kabinettet.

     

    I uansett tilfelle ville du måtte formatere disken i FATX-formatet for å få xboxen til å gjenkjenne den som en vanlig xbox disk. (Med mye mer plass.)

    Jeg er ikke helt sikker på hvordan man formaterer i FATX, men jeg skal se om jeg finner noe.

     

    EDIT: Jeg finner noe om xboxdumper hvis jeg søker på google. Den skal kunne ta image av disker or gjenopprette dem.

×
×
  • Opprett ny...