Gå til innhold

Fallin

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fallin

  1. Jeg elsker resident evil filmer og alt som er laget bortsett fra spillene men selv jeg må si at jeg led meg igjennom denne serien her. Historien/scriptet var bare eeekstreeeeeeemt dårlig. Helt sinnsykt at de klarer å skrive replikker og historien så dårlig. Selv jeg tenker, greit denne trengte ikke levere videre og det tror jeg aldri jeg har tenkt om en IP jeg liker før

  2. Hva er dette for en artikkel? Dere bygger opp spenning og så viser det seg at den påklagde sier "nei det gjør jeg ikke" i en epost og VIPS SÅ VAR DEN SAKEN GLEMT. Fornærmede sier jo at bare h*n åpner verandadøra slår lyskasteren seg på. 

    Her må det være noe mer dere ikke har nevnt? Denne artikkelen setter ikke akkurat datatilsynet i noe godt lys dersom det bare er å si nei i en epost så har du automatisk vunnet saken. Her høres det jo ut som noen burde ha dratt ut og sjekket hva som faktisk ble gjort? Forstår ikke noe

    • Liker 1
  3. Dessuten er det gang på gang bevist at de som legger ut hatfulle ytringer på facebook og andre ekstremt offentlige plasser gjør det med fulle navn uten noe hemninger, så forstår ikke hvorfor de skal gå etter de/oss som er litt anonyme når de ikke klarer å håndtere de som allerede har fult navn synlig? Gir ikke mening spør du meg, høres bare ut som angrep på ytringsfriheten uten noe annen grunn enn at de har lyst. De får jo IP adressene til de anonyme dersom de etterspør det, så hva vinner de på dette egentlig? Nada så vidt jeg forstår. Litt som å ha en sjef som på død og liv skal se deg hele tiden selv om du jobber like bra eller bedre ved å sitte for deg selv. Og sjefen vet det men vil bare føle på makten av å se deg

    Og hva er dette forumet, kan ikke redigere poster? Ikke meningen å lage mange innlegg men det ble slik når jeg hadde mer på hjertet uten å kunne redigere

  4. jyggo forstår ikke hvordan du kan si dette? Mener du at du aldri har sittet med kompisgjengen på et utested og klaget over en politiker, eller en spiller i fotball som gjør det dårlig, eller lignende? Eventuelt baksnakka dama du dater? Det er AKKURAT det samme som skjer her, bare at det er flere i rommet. Akkurat de samme samtalene har skjedd rundt om i alle verdens kriker og kroker siden tidene morgen. Men nå har vi blitt en hivemind og da kommer alle meningene så alle får sett alle. Ytringsfriheten gir så absolutt retten til å være anonym. Mener du altså at dersom noen varsler om noe kritikkverdig i en bedrift skal være pålagt å stille med navn? Eller er personen beskyttet av retten til å være anonym? Dere må virkelig slutte å tenke så snevert i en slik viktig debatt... Altså hvem setter grensene? Når du først kriminaliserer en del av friheten så blir det veldig lett å legge til litt og litt mer. Alle politikere har noe de ikke liker.

  5. Andre Nyttårsdag - tror du må komme deg ut i sola, eller motsatt, vært for lite på internett til å forstå dette. Trolling er nettopp det motsatte av det du sier. Du gjør det for å drite ut motparten, eller for å bare kverrulere. Om han skriver at han ikke tror det er noen gud, og han faktisk tror på det, så er det ikke trolling. Men om jeg møter en person som er ekstremt kristen feks på nettet, så kan jeg fint si at det ikke finnes noen gud, kun for å trolle personen for jeg vet han kommer til å bli triggered til å svare meg. Eneste grunnen jeg skriver er for å fyre opp motparten. Eventuelt komme med poeng som motparten umulig kan motbevise, selv om poengene mine er tull. Da havner han i en klemme hvor han kan ende opp med å forstå at jeg har trollet han men har ingen måte å forsvare seg annet enn å bli sur eller le

  6. Finnes det en robot som er tiltenkt ikke bruk på tepper og derfor er lavere pga mindre kraft/motor? Virker jo som det vektlegges så mye å kunne dra opp ting fra tepper at de må utforme hele roboten etter det...

    Har 80kvm leilighet, ingen tepper, normale terskler, har ingen dyr så bryr meg ikke om lange hår. Noen som har noen anbefalinger? 

  7. For de som ikke har fått det med seg så tok de til fornuft ila 2019 og reserverte testpasientene sine fødsels+person nr i folkeregisteret slik at denne feilen ikke kan skje igjen. (med mindre noen går og lager egne testpasienter ved å manuelt opprette de i sitt fagsystem og sender elektronisk.) Forøvrig fikk Salve Johaug nytt navn ila året av åpenbare grunner.

  8. Sitat

    Man skal i tillegg kunne leie grupperom og betale timespris for å spille på PC-er, og leie et streamingstudio som har alt man trenger av streamingfasiliteter.

    Ser på konseptet som noe positivt i utgangspunktet men skeptisk til denne biten... Det har jo gang på gang blitt prøvd å starte slike gaming samlingssteder helt tilbake til tidlig 2000 tallet. I starten fungerte det, men så fikk hvermansen råd til egen pc så det ikke lenger var behov for å dra til dette stedet som hadde "fasilitetene". Alle går konkurs når alt hardware må byttes ut, altså etter rundt 5år, men de får nok litt mer finansiering nå ettersom investorer kan se på det som "framtidsrettet" så det tar lenger tid å gå konkurs. Unntaket er House of Nerds i Oslo som går i blodrødt hvert år og men har pengesterke eiere som fortsetter å spytte inn penger for å dekke utgiftene. Ønsker de lykke til og håper de beviser meg feil, de har ihvertfall en prima lokasjon.

    • Liker 1
  9. "Vi kommer derfor til å oppfordre flest mulig til å oppgradere fremover. Men vi skal ikke tvinge noen som er fornøyd med det de allerede har til å bytte, sier han."

     

    Jasså? Høres ut som dere skal fremstille dere som "snille". Dere unnlater å si at jeg må betale 500kr etableringsgebyr i tillegg til 99kr mnd for denne. Hvorfor dere ikke oppgraderte boretslagsavtaler til å inkludere denne er bare tullete. Jeg skulle gjerne ha oppgradert, men ikke til den blodprisen.

    • Liker 1
  10.  

    "Pasienter" som Kalle Krank og lignende har blitt brukt i mange år ja. Det er en offisiell liste over testpasienter man kan bruke, men de skal kun brukes i såkalt "testmiljø", ikke "produksjonsmiljø".

    Fastleger har ingen mulighet til å teste ut ting i et testmiljø.

    Systemene er hele tiden live og koblet opp mot blant annet Helfo og e-resept.

    Det ingen måte å teste e-resept på uten å lage en e-resept. Spørsmålet da blir om man skal la være å teste på forhånd i det hele tatt i frykt for å bruke et personnummer som en gang kan bli tatt i bruk, og først prøve ut ting når pasienten sitter der på kontoret. Det er ikke bra nok i min mening.

     

    De klarer jo å unngå overlapping på folk født i år 2000 og 1900. Samtidig, dersom man oppretter en fiktiv bruker med personnummer som inkluderer fødselsdato på f.eks. 60-tallet, er det neppe sannsynlig at de ikke klarer å ta hensyn til det i 2060, akkurat slik de må ta hensyn til gjenlevende fra 1960. Er nummeret opptatt/i bruk, så må neste nummer i rekka brukes.

    Ett av problemene er når du får utenlandske personer som skal registreres og plutselig da har du en ny 60åring som skal registreres. Og pluttselig skulle ha samme nr som testpasient. Og husk at man trenger testpasienter som er barn også for å teste funksjonalitet som kun er rettet mot barn.og blir skrudd av når barnet er eldre. Og husk at det trengs 5+ test nr.

  11. Hva i alle dager er det som skjer med bilettsalget i år da? På partyticket hadde jeg mulighet til å bli med i køen opp til 3 ganger, og fortsatt få bilett, men i år er alt utsolgt etter at jeg ble med i køen for andre gang, og er 750 i kø :S

     

    Og jeg må si geekevents suger når det gjelder å si ifra om at nå har man kommet inn i shoppen. Jeg fikk EN mail som sa at jeg har kommet inn i shoppen og den havnet i spam filteret, og that's it. Fikk ingen melding når jeg nærmet meg å komme inn, og ingen SMS selv om det sto jeg skulle få det. Utrolig dårlig service.

  12. Siden BenQ har lansert den flotte skjermen XL2420TX, og bestemt seg for å ikke selge X versjonen i Europa, så må man nesten ty til import, hvis dette er mulig.

     

    Så mine spørsmål er:

    1. Har noen her erfaring med å kjøpe skjermer fra USA?

    2. Hvor burde man kjøpe fra? En spesiell nettside dere kan anbefale?

    3. Har de samme strømplugg som vi har i Norge?

    4. Koster det veldig mye for å frakte en skjerm til Norge?

    5. Har man noen form for garanti med tanke på skade under frakt?

    6. Er det noen form for US standard som gjør at en skjerm ikke vil fungere med mine Europeiske deler?

    7. Er det ellers noen andre komplikasjoner som kan forekomme? Eks: Ekstra kostnader(tollen?)

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...