Gå til innhold

cmyrland

Medlemmer
  • Innlegg

    4 285
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cmyrland

  1. Hahahahha, vekk meg den dagen on-the-fly oversettelse fra nordtrøndersk, sognemål eller jæren-dialekt funker.

     

    Eller hva med engelsk scouse eller sveitsisk mundart? Tysk plattdeutch?

     

    En gang i fremtiden kan det hende at vi har utviklet algoritmer som er så gode at de takler alt, men foreløpig blir nok dette en greie for de få store språkene, og kanskje noen halvhjertede oversettelser til obskure språk som norsk, finsk og tsjekkisk.

     

    Hvor lenge har Google Translate drevet på nå? De suger fremdeles balle, selv mellom språk hvor man har gitte grammatiske regler å forholde seg til.

  2. Alle kan gi faen i DRM i det hele tatt. Så kan innholdsleverandørene slutte å forskjellsbehandle folk ut i fra hvor i verden de bor, slik at alt innhold blir tilgjengelig samtidig over hele kloden. Så kan de som vil piratkopiere gjøre det til de blir blå, mens de som vil betale for det kan betale for det. I realiteten ikke noen forskjell fra i dag, bortsett fra at alle til enhver tid kan streame det de vil til hvilken enhet som helst helt lovlig.

    • Liker 1
  3. Forstår ikke at folk vil tilbake til kjedelige Adidas GeneriKit2000. Warrior er freshe og gjør ting totalt annerledes. Synes det er kult å ha drakter som skiller seg ut. For mange draktprodusenter er redde for å ta modige valg, og dermed blir draktene kjedelige. Få, om noen, drakter blir like hett diskutert som Liverpool sine drakter. Det skaper blest og interesse, og igjen økonomsik vinning. Heia Warrior!

  4. LibreOffice er det du vil bruke. OpenOffice vil du ikke bruke med mindre du er ansatt i Oracle.

    Men seriøst, hvilken distro er det du kjører? LibreOffice er da installert som standard i alle store distroer. XFCE og LXDE-varianter bruker vel kanskje AbiWord som default, men alle tilbyr nyeste Libre direkte fra offisiell pakkebrønn.

  5. Det er vel det femte eller sjette målet til Borini, vet ikke om jeg vil kalle han en målmaskin akkurat.

     

    Håpet lever fortsatt med 0-0 på Etihad til pause. Er ille nervøs nå.

     

    Gutten spiller for Sunderland. Seks mål -er- målmaskinmateriale der :p Men trodde ærlig talt han var oppe i tosifret. Men det tok vel lang tid før det løsnet for ham. Han har da scoret en del utover våren?

     

    Herregud, vi må jo hente tilbake Borini til neste år. Fyren er jo blitt en målmaskin... Men vi har jo etterhvert et luksusproblem på topp, da. Til forandring.

    Dere kommer til å trenge den dybden dere kan få, så blir overrasket om han ikke blir hentet inn igjen.

     

     

    Greit nok, men jeg føler at midtbanen og forsvaret er langt mer trengende enn angrepsrekka.

  6.  

     

    Er visst noen problemer med trafikken som gjør at mange ikke rekker kampen.

    Hørt det har vært mye problemer med trafikken rundt der i det siste:

     

     

     

     

    Screenshot_07_05_003.png

     

    City-vs-West-Brom1.png

     

     

     

     

    Mye bedre veier oppe ved Old Trafford, rett og slett.

    Snakk om et selvmord. Ingen pålitelige kilder da.

     

     

    Skjønner ikke hvorfor forrige Liverpool-kamp skal påvirke trafikken i Manchester.

  7. Jeg elsker det offensive spillet til Rodgers, men ærlig talt. Kan man være skuffet over å ikke vinner serien når man har sluppet inn flere mål enn Palace og Hull?

     

    De defensive prioriteringene til Rodgers er i beste fall merkelige. Sakho/Skrtl har klart å holde nullen én gang på 17 kamper. Har ikke statsene på Agger, men han kunne spilt sammen med en vedkubbe og fremdeles kommet bedre ut av det enn Pompel og Pilt.

    Jeg fatter og begriper ikke hvorfor Agger ikke får spille? Trodde liksom han fylte kravspesifikasjonen til BR perfekt - intelligent, forholdsvis rask, deilig pasningslabb, ledertype, sterk og spiller med lav risiko... Så hva faen, Brendan?!

  8. Nå kan vi også se på det slik: Hadde brukermassen økt, hadde også folk rettet seg mer mot det systemet. I dag har vel GNU/Linux noe sånt som 1% av brukermassen, ikke sant? De fleste som lager programmer til GNU/Linux og sørger for at det holder seg sikkert, vil jeg tro. Så om brukermassen hadde økt hadde også antall folk som hjalp til med å gjøre sikkerheten bedre, også.

     

    Right?

     

    Ja, men jo flere som bruker et OS, jo flere "dårlige" brukere får man også, i tillegg til større oppmerksomhet fra evil devs som utnytter dårlige brukere. Det svakeste leddet er som regel gode gamle pebkac.

    • Liker 1
  9. Nå er det vel viktig å få med at de fleste store truslene mot brukersikkerheten i dag gjerne foregår på applikasjonsnivå, ikke systemnivå. De slemme guttene er ikke så interessert i det du har på PC-en din, det er det du sender til og fra PC-en din de vil ha. Info om deg, som du både frivillig og ufrivillig, vitende og uvitende, sender i øst og vest til enhver tid. Derfor er nettleseren med sine plugins den største trusselen mot deg som bruker pr i dag.

    • Liker 5
  10. For noen år tilbake var det Rafa som var ute og klagde på dårlig kampoppsett av FA. Vi hadde ofte uheldige kampintervaller. Det er sånt som skjer, selv om det ikke burde skje.

     

    Synes det er merkelig av FA og TV-selskapene å nesten med viten og vilje sette opp kampene slik at det blir ekstra vanskelig for de engelske lagene i CL.

     

    Pool har en fordel i serien i år fordi de ikke spiller i Europa, men jeg er helt sikker på at Chelsea ikke blir alene om problemet neste år..

  11. gode lag/lag i medgang har ikke flaks, men marginene på sin side. det er rart hvordan ballen går stang inn når man er i flytsonen, men stang ut når man sliter ellers. se feks på alle stolpeskuddene til pool under kenny. nå går det meste inn. vet ikke om alt kan forklares ved psykologi, men det meste ligger nok der.

     

     

×
×
  • Opprett ny...