Gå til innhold

-=Toasted=-

Medlemmer
  • Innlegg

    416
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -=Toasted=-

  1. - Enkelte ganger så får jeg ikke xp fra quests, aner ikke hvorfor.

     

    Du vet kanskje at du ikke får xp før du mottar evt. rewards items (jeg har ca aldri plass til questrewards, hehe).

    Får XP når jeg "henter" items fra Inventory Overflow (!) funksjonen.

     

    Fullfør samtalen med NPC uten å fjerne reward vinduet, trykk på "i" for inventory og slett et item. Så velger du quest reward.

     

     

    Det kommer også opp ett utropstegn ved minimappet ditt i øvre høyre hjørne.. Sånn at hvis du ikke har plass kan du bare trykke der og hente reward + xp når du har plass. Utrolig kjekt egentlig.

  2. Alle buffsene mine og debuffsene mine varer evig helt til jeg dør eller bytter sone, litt kult å ha fatality+desecrating essence+HP pot hele tiden. men suger når man blir perma feara eller roota D:

     

    Har du opplevd dette utenfor White sand island? Jeg hadde samme problemet, men bare i den sonen..

  3. Tenkte jeg kan jo spørre her istedefor å lage en ny tråd. Min bror var på EB Games på Lagunen i Bergen og skulle selge noen brukte spill på PS2 og PC.

    Men så fikk han beskjed av han som jobbet der at dem ikke tok imot PC spill.

    Synes det virket litt rart. Det andre var at han fikk ikke penger. Han fikk bare en tilgodelapp han må bruke i EB Games butikken.

    Er det virkelig sånn det fungerer hos EB Games eller er min bror blitt lurt?

    Jeg trodde nemlig at man kunne selge spillene,samt PC spill og få penger for dem.

    Takker for svar smile.gif

     

    Nå skal du høre :) Du KAN få penger tilbake for trades, men man må være 18år for og få det. Når man bytter inn spill og vil ha penger tilbake får man 80% av det man ville ha fått ved og velge ett gavekort eller bytte i nytt spill. Eb Games tar ikke imot pc spill, kun psx,ps2,psp,ps3,xb,xb360,gba,ds,gc og wii spill (Har jeg glemt noen nå?). (Din bror har ikke blitt lurt :p )

     

    For de som lurer på 360 Elite tilbudet de kjører så er det sånn at i de fleste butikker så er det nå venteliste, men hvis du tusler ned til din lokale EB Games butikk og sier at du vil benytte deg av tilbudet vil du få tilbud om og legge inn ett depositum på kr 99,- så vil de ringe deg og be deg ta med maskin og 5 spill når det kommer inn på lager :)

     

     

    Noen som vet om de har flere Elite på EB Games på Down Town? Har tenkt og gi dem 360`n, Shadowrun, Kameo, Ridge Racer 6, CoD2 og F.E.A.R. Noen som vet om noen av de er ekskluderte? (ja, jeg leste det med lite skrift men kanskje de hadde en annen "ingen av disse spillene vil vi ha" sak ett annet sted tongue.gif )

     

    De eksluderte titlene er: Perfect Dark Zero, Fifa world cup 06, Graw og Project gotham racing 3.

     

    Ellers kan du ta med hvilke som helst 360 titler.

  4. Tenkte jeg skulle legge til en annen macro til rogues som jeg synes er verdt og nevne :)

     

    Først går du på interface options og skrur på "auto loot".

    (Nei du ninjaer ikke automatisk da :p Du looter selvsagt ikke items med rulle vindu. Bare pass på og ikke åpne kister med mindre du har vunnet de.)

     

    Så åpner du macro vinduet.. /macro

     

    Jeg anbefaler at du bruker samme ikon for macroene som du hadde på abilitien orginalt.

     

    Cheapshot:

     

    /cast Pick Pocket 
    /stopcasting 
    /cast Cheap Shot 

     

    Sap:

    /cast Pick Pocket 
    /stopcasting 
    /cast Sap 

     

    Garrote:

    /cast Pick Pocket 
    /stopcasting 
    /cast Garrote 

     

    Såh. Når du er ferdig med og lage macroene og har funnet riktig ikon osv bytter du de bare ut med de abilities du hadde fra før :)

     

    Hvis det var noen som ikke skjønte hva de macroene her var til så gjør de følgende:

     

    Når du åpner kampen fra stealth med enten Cheapshot,Sap eller Garrote (de vanligste åpnings metodene fra stealth for meg iallefall.. Kan også bruke ambush selvfølgelig.) Så vil du automatisk pick pockete targetet ditt (så lenge de har lommer) og loote samtidlig som du foreksempel sapper eller gir han en smell over huet.

     

    Enjoy.

  5. De honor pointsa du tjener. Viss du bruker dem på f.eks Grand marshal claymore, må du da tjene tilbake de pointsa du brukte på den til å få ny rank? eller er det egen honorpoints for rank og egen for items?

    7449154[/snapback]

     

    Ranks har ikke noe og si lenger, hvis du bruker opp "blodpengene" så må du ut og høste deg nye sjeler for og få nye ting. :)

  6. Charactern din er dårlig hvis du sammenligner med de beste characterne ihvertfall, hvis du tenker på skills, så er det ganske unødvendig i et spill som WoW.

    7449092[/snapback]

     

     

    Man trenger ikke omglolaim skills, men det kan da være en fordel om man skjønner hvordan spillet fungerer, noe jeg mistenker at Janern kansje ikke er helt inne i siden characteren er sånn som den er på lvl 54 :p

     

    Sett deg ned og les litt om klassen din Janern, besøk noen forum osv så hjelper det fort på. Og siden du er druid kan det være greit og bestemme seg hvilken retning du skal gå (healing, dps,tank) sånn at du ikke blander for mye.

×
×
  • Opprett ny...