Gå til innhold

alfern

Medlemmer
  • Innlegg

    938
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alfern

  1. Har et problem med en server hos en av mine kunder. Skrivehastigheten til disk (Raid 10) er utrolig lav. Dette merkes godt ved daglig bruk av serveren, og spesielt ved installasjoner av programvare. For eksempel tok installasjon av Office Small Business ca 2 timer !!

     

    Serveren er en Fujitsu Siemens Econel 200 S2. Den har en LSI embedded Megaraid kontroller, med WD 250GB disker tilkoblet. Serveren er installert med Windows Server 2003 R2 32bit, med alle oppdateringer. Windowspartisjonen er defragmentert. Det er lagt inn nyeste LSI drivere og Intel chipset drivere. Jeg har forsøkt å sjekke disken for feil med chkdsk, men da jeg ikke kan ha serveren nede i lengre perioder måtte jeg gi opp. Det ble ikke funnet feil, men søket tok evigheter, den var ikke ferdig etter en hel natt. I device manager kan jeg ikke endre instillinger for cache på disken, den er grået ut, men krysset av for caching.

     

    Serveren fungerte bra tidligere.

     

    Det eneste forslaget jeg har selv er å oppdatere bios for LSI kontrolleren, men av erfaring er det risky business i forhold til diskenes eksisterende Raid.

     

    Noen som har noen ideer?

     

    Under har jeg lagt ved et screenshot fra Atto, og det illustrerer problemet ganske godt.

     

    atto.jpg

  2. Da har jeg fått løsning på manglende førere:

     

    1. Download the latest nVidia 178.13 Drivers for your particular Operating System.

    2. Open Control Panel > System, then click on Device Manager. Windows UAC will step in; click Continue.

    3. Expand Display adapters then right click your video card, from the menu, select Uninstall. Place a check in the box Delete the Driver software, click OK.

    4. Do Not Restart the computer if prompted.

    5. Run Nasty File Remover 0.7.x and remove all remnants of NVIDIA drivers.

    6. Reboot the system into Safe Mode.

    7. In Safe Mode; Install the nVidia drivers.

    8. Reboot the system using Normal Startup.

    9. Run the game, your rider should now appear on your ATV.

     

    Nasty file remover finner du her : Nasty File Remover 0.7.2

  3. Ikke noe med spillet som er galt?

     

    Prøvd å reinstallere? Bare ta backup av savegames først...

    Gjort det også! Prøvd allt som jeg kommer på.. Det kommer bare ikke noe førere på ATV'en! Er litt frustrerende når du har kjøpt et nytt spill for å si det sånn :s Kjipern!

     

    Jeg har det samme problemet, men det var ikke slik i begynnelsen. Det skjedde bare plutselig, og jeg vet ikke hva som er årsaken. Det skjedde etter jeg hadde spilt multiplayer. Jeg har installert nyeste driver nå (178.15), uten at det hjelper. Avinstallert og installert spillet på nytt. Endret alle driverinstillinger til default. Noen som har noen forslag? All annen grafikk er på plass.

  4. Hei.

     

    Har et problem med IIS. Jeg trenger å koble til serveren gjennom rpc over http. I IIS manager setter jeg opp at det skal brukes kun enkel godkjenning, og at den skal ignorere sertifikater. Denne innstillingen holder seg i 10-15 minutter før den resetter seg selv. Den krysser av for integrert windows autentisering samt at den skal godta sertifikater av seg selv. Ting fungerte fint inntil jeg hentet inn en backup av IIS konfigurasjonen.

     

    Tror det kan ha noe med IIS metabasen å gjøre, at IIS ikke får skrevet over instillingene der e.l. Noen som vet hva som kan være feil, og hvordan jeg kan fikse dette?

  5. Jeg tok feil.

     

    Problemet mitt er enda ikke løst. Nå klarer den å holde på settingen, "ignore certificates", men krysser av i ruten for "integrated Windows authentication" noen minutter etter jeg har slått den av. Kanskje den overstyres av Exchange, men har ikke vært borti dette problemet tidligere. Den virtuelle mappen det gjelder er "Rpc", mappen "RpcWithCert" holder på instillingene jeg setter.

  6. Har satt opp en ny server med Win2k3 64-bit og Exchange 2007 server. Jeg har satt opp mange servere tidligere, men aldri opplevd det jeg gjør nå. I IIS endres hele tiden instillingene for Directory Security på RPC mappen. Jeg går inn og endrer tilbake slik det skal være, men etter noen minutter resettes instillingene igjen. Er det noen som vet hva som kan være årsaken?

     

    Mvh Alf

  7. For synkronisering av e-post, kalender, oppgaver og kontakter med PC vil jeg anbefale en telefon med Windows mobile. Spesielt dersom du synkroniserer gjennom en Exchange-konto. Det som dessverre mangler i f.eks Nokias "mail for exchange" er muligheten for å sende ut skikkelige avtaleinvitasjoner og å behandle mapper i innboksen. Windows mobile har også den mest geniale måten å søke opp kontakter på, synes jeg. Du kan, mens du er på hovedskjermbildet bare begynne å skrive inn for- eller etternavnet på kontakten du vil ringe, eller f.eks firmaet han jobber for, telefonnummeret osv. Da vil alle relevante kontakter komme opp på skjermen, sortert etter de du bruker mest. Jeg må faktisk inrømme at jeg føler det tungvindt når jeg bruker Nokia eller SE telefoner i dag.

  8. Jeg skal gjøre det samme i et kanskje mer systemkritisk miljø. Det er snakk om ca 200 mailbokser og 100GB data. Problemer er at vi hoster Exchange, og ønsker ikke at det skal være noe som helst nedetid for brukerne. Det må heller ikke være nødvendig for brukerne å gjøre endringer på klientene. Jeg har flyttet fra en Exchange 2003 server til 2007 tidligere, og da tok jeg mailboks for mailboks over på den nye serveren. Jeg måtte da hjelpe kundene å endre instillinger i Outlook og på mobiltelefoner. Klientene kobler til via RPC-proxy med egensignert serifikat. Å gå over til komersiellt sertifikat vil i alle fall gjøre ting lettere. Noen som har noen gode forslag til framgangsmåte?

  9. Jeg tipper det er vifta du hører. Denne vil spinne opp (øke turtallet) når grafikkprosessoren på kortet belastes og utvikler mer varme. Om du ikke opplever noe grafikkfeil eller andre problemer, så er det nok helt ufarlig da det trolig kun er vifta du hører, og denne er konstruert for å øke turtallet for å henge med på varmeutviklingen under last. :)

     

    Jeg tror ikke det kommer fra vifta. Har prøvd å justere viftehastigheten med Rivatuner og det gir en helt annen type lyd. Høres mer ut som det er datatrafikken mellom GPU og minnet jeg hører, enn hvor merkelig det høres ut.

  10. Jeg er ute etter den perfekte DVD/HDD opptaker for meg!

     

    Jeg lurer om den finnes, eller om jeg må ha et windows mediacenter for å dekke mine ønsker.

     

    Det jeg anser å være nødvendige funksjoner:

     

    - HDD og direkte DVD opptak

    - 2 tunere

    - timeshift - direkte pause

    - Automatisk katalogisering

    - HDMI - SPDIF

    - Nettverkstilkobling RJ45 eller trådløs

    - USB tilkobling

    - eller annen mulighet for tilkobling til PC

     

    ellers er alle andre funksjoner bare + i margen!

     

    Noen som kjenner til et produkt som oppfyller alle mine ønsker?

  11. ehh? Det var vel litt drastisk..  Dette spørs jo helt på hvor "alvorlig" saken er, uansett, me tanke på at han er 13(?) vil jeg ikke gå å unskylde til personene, er det ganske alvorlig og folk sier dette i en ytterst _negativ_ tone, er det jo bare å slutte med det.

    9449804[/snapback]

     

    Jeg er nå 31 år og når jeg tenker tilbake til den tiden da man begynte å tenne på jenter, kunne jeg og vennene mine være nokså pervo. Synes ikke det er noe galt i det. Du er i en alder der det er spennede å utforske seksualiteten, og jeg mener det er bare positivt. Dersom noen kaller deg pervo synes jeg du skal spørre dem om de føler seg fornærmet av din oppførsel. Isåfall får du beklage deg overfor dem.

  12. PCsms kan også integreres i Outlook 2003 og snart i 2007, slik at du kan sende SMS fra Outlook direkte, og fra kontaktlisten din der..

    9406708[/snapback]

     

    Vet du med sikkert hetet at det snart blir til 2007. Brukte dette programmet hele tiden før men etter jeg byttet til 2007 har jeg måttet vært irriterende lenge uten

    9416737[/snapback]

     

    I følge Netcom vil tjenesten være tilgjengelig fra medio september for Outlook 2007!

  13. Mobiltelefoner er en forbruksvare i mine øyne. Man har dem med overalt, i alt slags vær og vind, på fest, på jobb og de blir utsatt for mye røff behandling hos de fleste. Dersom det skal være en reklamasjonstid på 5 år må telefonene bygges mer robust enn i dag.

     

    På den andre siden burde det vært mye enklere for forhandlere å ta opp slike saker med distributører og produsenter av telefoner. Slik det er i dag må forhandlere stå som en mekler mellom kunde og leverandør/produsent, og som Orcuz sier ta i mot mye "mas" fra begge sider. Ser derfor for meg at en endelig avgjørelse vil forbedre situasjonen både for kunder og forhandlere.

×
×
  • Opprett ny...