Gå til innhold

cpy

Medlemmer
  • Innlegg

    485
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cpy

  1. Kjempeflotte bilder, spesielt Jens Edgar sitt.Helt stum av beundring jeg også :)Dette er kunst, om det er photoshoppet eller ikke.For min del syntes jeg det er vanskeligere å lage noe magisk i photoshop enn å komponere et flott fotografi.Satt på spissen kan man ta seg en gåtur i skogen, og om man bare går og går og går vil man til slutt finne et vakkert motiv som passer i en fin komposisjon.DET er IKKE mulig med Photoshop. Skal man lage noe eventyrlig og slående i Photoshop må man være en meget kreativ sjel. Derfor er slikt Photoshop arbeid KUNST. På lik linje som med maling av bilder, fjerner man og legger til elementer, fargekorrigerer og legger på "filtre". Photoshop arbeid har blitt gjort for hånd (maling) i lang lang tid og er noe av det mest verdsatte noensinne innen for kunst.Derfor er Photoshop flott, og derfor er menneskene bak magiske Photoshop-arbeider er kunstnere, og ikke "teite manipulatører". Jeg syntes det ville være ignorant eller trangsynt å mene noe annet, da min oppfatning er at de som mener PS er teit her inne, gjerne ikke kan noe som helst om det selv. Og da er det ikke mye vekt i meningene hvertfall. Blir som å mene at en Lambo er vond å kjøre uten å selv ha kjørt den.

     

    Da skulle det vært årets "photoshopper" enn "photography"

    All respekt til vinnerene for enestående arbeid, men synes blir litt i feil kategori..

     

     

    • Liker 3
  2. Nydelige portretter cpy, og da benytter jeg anledningen til å leke forumpoliti for første gang :w00t:

    Les første innlegget og da særlig det som gjelder maks størrelse på bilder. Blir litt håpløst å laste disse sidene når bildene er så store, spesielt hvis man sitter på en treg linje som jeg gjør for tiden, heldigvis ventet jeg på noe godt denne gangen ;)

     

    ja takk,

    beklager, da har jeg byttet størrelsen på bildene...:)

  3. Renseputer "støvfritt" får du kjøpt billig på ebay, og renseveske søk"sensor swap" totalt kr ca200,- som du kan bruke mange år fremover, godkjent for bruk fra alle kjente merker nikon, canon, pentax osv....men husk å lese bruksanvisningen.

    enn å bruke 1000 lappen på et rens en gang hos servicebutikken.

    Anbefaler ikke Qtip, blåsebelg eller børste da alle etterlater seg støv.

×
×
  • Opprett ny...