Gå til innhold

Teodor1979

Medlemmer
  • Innlegg

    2 377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Teodor1979

  1. Vurderer en lydplanke i stua, da Satans utsending har strukket seg til å godta dette. Subwoofer er uaktuelt for sopelimexpressen. 
    Ser denne er på tilbud nå https://www.power.no/tv-og-lyd/lydplanker/harman-kardon-citation-multibeam-1100-lydplanke-svart/p-1407672/?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc

    Er dette noe å vurdere. Va ville dere eventuelt valgt? Jeg tenkte max 10000,- men betaler gjerne mindre hvis jeg kan få en brukende under det. 

    • Hjerte 2
  2. BadCat skrev (16 timer siden):

    Jeg vil si at det er et fantastisk kort for en ITX-boks.

    Man får puttet 4090 Liquid X i en svært liten boks men da er det grenser for hvor mye kjøling man greier å få til prosessoren. Sannsynligvis vil man få noe throttle ved 13th gen, men jeg har ikke tenkt noe mer på dette etter at det kom 78000X3D og den har lav TDP. Kanskje det er mulig å lage en artig liten boks til LAN-treff. Det er artig med LAN. Fjortisene blir så knekt når de blir gruset i spill av en som er eldre enn faren deres. "Hæ, du er jo gammel, og feit!" 😮 

    Har noen av dere prøvd denne butikken? De er de eneste som har den PSU jeg har lyst på. Jeg spyr nesten av ASUS etter alt tullet så Loki 1000W utgår.

    https://klink.no/Ukategorisert/?product_id=943230

     

    Beste servicen jeg noen gang har opplevd i en nettbutikk! 
    Hvis dem har det på lager så handler jeg der, uansett om prisen er litt høyere enn andre, men dem ligger ofte veldig bra på pris også :) 
     

  3. Hvilket hovedkort bestilte du? Jeg er så i tvil om hva jeg skal kjøpe til 7800X3D’en. Har dårlige erfaringer med AsRock etter hvert, da jeg har opplevd kødd med 4-5 av dem på både Intel og AMD 🤔

  4. 5211,- her også med 10% rabattkode som utløp 14. april :)

    Har liggende en Noctua NH-D15s Chromax Black jeg aldri har åpnet. 
    Tror dere den er ok til å kjøle 7800X3D?

    (Jeg har vært ute av gamet i pc-bygging nesten 1 år nå 🙈)

    • Liker 1
  5. Ludvig86 skrev (På 13.6.2022 den 20.46):

    Heisann! 

    Prøvde å søke i tråden men klarte ikke å finne noe. 

    Jeg har lagt øynene på en Samsung G5 Odyssey C34G55 34" . Den er innenfor budsjettet og virker god. Er dette ett godt kjøp eller finnes der gode alternativer til maks 3500,- ? 

    Takk for svar! 

    Denne (tror jeg det er) har hatt diverse issues som lovede firmware-oppdateringer visstnok skulle fikse. Usikker på status per dags dato, men google å les deg godt opp på denne før du handler. Jeg slo den fra meg i frykt for å få trøbbel.

    • Liker 1
  6. tingo skrev (1 time siden):

    Det er vanskelig og vite hvor stor prosentandel av kunder som er fornøyd. Generelt er det jo slik at de som skriver noe om en leverandør / tjeneste / whatever er de som er misfornøyd; majoriteten av fornøyde kunder bruker ikke tid på å skrive noe som helst.

    Dette gjør det ikke lett å bruke reviews / tilbakemeldinger når man leter etter noe nytt.

    (Har ingen erfaring med Digital River, så kan ikke mene noe om dem)

    Du har et meget godt poeng 👍🏻 Jeg kan bare snakke av egen erfaring, som var en lite hyggelig opplevelse.
    Så kan det jo sikkert diskuteres hvor rett det var av meg å legge det ut i en egen tråd, men jeg har ihvertfall god samvittighet for det jeg delte, for det var nøyaktig slik det foregikk, hverken mer eller mindre. 
    Og intensjonen var aldri noe annet enn å oppfordre folk til å holde seg til norske nettbutikker når man skal bruke relativt store summer, noe jeg fortsatt står for. 

    • Liker 1
  7. RRhoads skrev (18 timer siden):

    Nvidia bruker også Digital River. Det var en på dette forumet som kjøpte seg skjermkort, og fikk tilsendt toner til printer. Tok veldig lang tid å få byttet til rett vare, om han noen gang fikk det. 

     

    Jeg ville styrt unna

    Jeg fikk aldri rett vare og aldri tilbakebetalt de 8499,- kronene jeg betalte. Pengene var det Danske Bank på forsikring som tilbakebetalte.
    Selv etter jeg fikk tilbakebetalt på forsikring prøvde jeg få dem til å ordne opp for seg, men de er mestere i trenering og løgner, og jeg gav til slutt opp. 
    Det er bare å google «digital river customer service» så ser en hvordan folk på hele kloden er blitt behandlet av dette søppelfirmaet som jeg ikke kan forstå at Nvidia vil bruke. Har holdt meg til norske nettbutikker etter den opplevelsen. 
    Pakken med lasertoneren jeg returnerte ble ikke engang hentet, selv om jeg gjorde NØYAKTIG som de beskrev både på mail og telefon. 
     

    • Liker 1
  8. henrikwl skrev (1 time siden):

    En hard reset gjorde heller ingen forskjell? Da kan det jo være noe med antenna i din telefon, tenker jeg.

    Ja tenkte det samme 🤔 ingen forskjell med hard reset nei 

  9. Dama sin iPhone 13 Pro viser 5G når vi nå er i Trondheim, mens min iPhone 13 Pro viser bare 4G. Er dette et kjent «problem» blant iPhone 13/Pro/Max? Ikke at jeg merker så mye til det, men det er irriterende. Vi har begge abonnement fra Talkmore. Vi har nøyaktig samme innstillinger i mobildata, så jeg skjønner ikke helt hvorfor ikke min også viser 5G 🤔

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...